Ayaklarımı ısıtamıyorum

• Kullanıcı MotheuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü

Yok aşkım ayaklarım dışında üşümüyorum.Benim birde karnım ağrıyor devamlı onada biçözüm bulamadım ayak üşümesiyle alakalı olabilirmi sence bunun için ayrı bir konumu açmalıyım ne dersin :zuha:

Evet olabilir ayak üşümesi karına vurur canım

Desdenova biz sizi daha sonra ararız.

:DD bu gece çok güldüm ya gülmelr bana pek yaramaz hayırlısı bakalım ama ağlayacağım sonunda diye gülmelerden uzak kalmaktanda bıktım napim ben LaL söyle işin uzmanı olarak

Tabikide pozitif düşüneceksinnn kötüyü belayı üstüne sen çekersin iyi düşün kii iyi olsun herşeyi ayrıca şu saçma batıl inanç bi bizim millette var :D

Tabikide pozitif düşüneceksinnn kötüyü belayı üstüne sen çekersin iyi düşün kii iyi olsun herşeyi ayrıca şu saçma batıl inanç bi bizim millette var :D
ya canım bazı şeylere bende inanmam ama bunu defalarca yaşayan brisi olarak yazdım ne zaman çok gülsem eğlensem mutlu olsan o gün ya da gece mutlaka kötü biter üzülürüm bilmem nedendir o yüzen doya doya gülmekten hep kendimi alıkoyuyorum çoğu zaman

ya canım bazı şeylere bende inanmam ama bunu defalarca yaşayan brisi olarak yazdım ne zaman çok gülsem eğlensem mutlu olsan o gün ya da gece mutlaka kötü biter üzülürüm bilmem nedendir o yüzen doya doya gülmekten hep kendimi alıkoyuyorum çoğu zaman

İşte diyorum ya şartlandırmışsın kendini bilinç altına yerleşmiş unut onu doya doya gül :)

Aklıma Rahmetli babanem geldi Allah rahmet eylesin..
Onunda yaz kış devamlı ayakları üşürdü. .
Romatizmanız mı efendim ?
Tam teferuaatlı bir bilgiye sahip değilim çözümü hususunda lakin yaz kış patikle dolaşırdı bizim sultan :)
Allahım kolaylık versin, en yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtulursunuz umarım..

Kansızlık varsa ondandır, doktora git.

Geri