MotheuS
Üye
Aynen canım öyle gözüküyor
Atsan atılmaz satsan satılmaz![]()
Yünlü çoraplar ve sıcak su torbalarıyla ısıtmaya devam :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen canım öyle gözüküyor
Atsan atılmaz satsan satılmaz![]()
Yünlü çoraplar ve sıcak su torbalarıyla ısıtmaya devam :p
Hatem beyın bedava
Proteıne yuklen bol bol balık,yumurta,peynır,kırmızı et özellikle karaciğer ye.. Demır eksıklığındende kaynaklanabılır.
Kansızlık yok B12 vitaminim eksik o yaparmı bilmiyorum ki
Ayaklar yaz kış neden ısınmazşu an bile donuyor
Çorap yerine ben seni alsam :dyg::srl::kiss: Hemde ben konu açalı kaç gün olmuş bi bak aşkım pıyıltım gene beni duymadın görmedin :pat::zuha:Niloşummmmmm ayaklarına soba bağlada gez bebeğim mucukssssss şaka bir yana bidenesi ayaklarına 2 çorap birde patik giy ısınır bebek*** :srl::kiss::kiss:
Çorap yerine ben seni alsam :dyg::srl::kiss: Hemde ben konu açalı kaç gün olmuş bi bak aşkım pıyıltım gene beni duymadın görmedin :pat::zuha:
Öldürecem ben seni az kaldıummmmmahhhhhhhhh aşkımcım bnm al bebişim aşkosummmmmm mucuks bebişim döve beni öldür yavyum![]()
Öldürecem ben seni az kaldı:zuha::zuha::dyg:
Allah korusun aşkım ben seni böyle seviyorum ki görme duyma beni konu eklemeyle geçsin gecen gündüzün ama hep gözümün önünde ol varlığını bileyim göreyim buda yeter :srl: :kiss:bizim kalplerimiz bağlanmış bir kere yürekten ölüm bile ayıramaz :zuha::kiss:Ölümüm senin elinden olsun yavyum :srl::zuha:
ortanizda oturabilirmiyim
Allah korusun aşkım ben seni böyle seviyorum ki görme duyma beni konu eklemeyle geçsin gecen gündüzün ama hep gözümün önünde ol varlığını bileyim göreyim buda yeter :srl: :kiss:bizim kalplerimiz bağlanmış bir kere yürekten ölüm bile ayıramaz :zuha::kiss:
Allah korusun aşkım ben seni böyle seviyorum ki görme duyma beni konu eklemeyle geçsin gecen gündüzün ama hep gözümün önünde ol varlığını bileyim göreyim buda yeter :srl: :kiss:bizim kalplerimiz bağlanmış bir kere yürekten ölüm bile ayıramaz :zuha::kiss:
Nil piriltisi altinda Jack Sparrow
Sinemalardaaa![]()
Sevenlerin arasına girmeyiniz lütfen nayn nayn![]()
Pırıltım ortada istemedi yanıma geçebilirsin artis
Nil piriltisi altinda Jack Sparrow
Sinemalardaaa![]()
Allah muhabbetinizi bozmasin :p
Allah, Fake arkadasliklardan uzak tutsun hepimizi![]()