MotheuS
Üye
Kaşınma işte :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:
Allah muhabbetinizi bozmasin :p
Allah, Fake arkadasliklardan uzak tutsun hepimizi![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaşınma işte :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:
Allah muhabbetinizi bozmasin :p
Allah, Fake arkadasliklardan uzak tutsun hepimizi![]()
Pırıltım ortada istemedi yanıma geçebilirsin artisDDDDD
Bilmezmiyim sevdam.Ama Jack Sparrow otuyabiliy yanıma :dyg:Aşkımm bnm kıskanç olduğumu biliyorsun demi bebeğim :/ :zuha::zuha:
Kan iyide B12 eksik sanırım o yapıyorKan vermeyi dene arkadasımkansızlık kaynaklı o vaka
Nil de sağa savaşçım benimJack Sparrow saga gurbaaan ossun![]()
Oyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim seni ben yaaaaaaaa senide çok seviyom ki :kiss::srl:
Oyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim seni ben yaaaaaaaa senide çok seviyom ki :kiss::srl:
Seviceksin zaten başka yolu yok :T:
Sende @Jack Sparrow !!!
Bak bundan haberim yoktu Jack
Birak bu isleri beyz.
Bakiyorum konulara, tanismak istedigin üyeleri yazmissin bir sürü. bizim adimiz yok.
Tanistik ta benim mi haberim yok :T:
Birak bu isleri beyz.
Bakiyorum konulara, tanismak istedigin üyeleri yazmissin bir sürü. bizim adimiz yok.
Tanistik ta benim mi haberim yok :T:
Askım ben aldım seni gruba oda aldıya deme öyle şaka yapıyor bence ben alırım seni hemde grup falan yok bebem deme öyle sadece şiirdi o :srl::kiss:
Üç kişilik grup kuran o gruba almayan sensin.
Hastanedeyken yanıma gelirsin diye bekledim o kadar yakınken gelmedin bile.
Ayrıca kaç kere de bişiler ima ettik ulu orta söyletme istersen.
Askım ben aldım seni gruba oda aldıya deme öyle şaka yapıyor bence ben alırım seni hemde grup falan yok bebem deme öyle sadece şiirdi o :srl::kiss:
Tamam ona kız beni sev :icon_wink:
O beni anladı canım
Muck :srl:
Tamam ona kız beni sev :icon_wink:
LaL mmmm ne ayak varsa bende konu geyiğe döndü canım bu gece aslında başka bir derdim varda yazmaya korkuyorum :zuha::zuha::zuha:
Yok aşkım ayaklarım dışında üşümüyorum.Benim birde karnım ağrıyor devamlı onada biçözüm bulamadım ayak üşümesiyle alakalı olabilirmi sence bunun için ayrı bir konumu açmalıyım ne dersin :zuha:
Söyle canım nereni ısıtamıyosun :zuha: