Sevgili kitai, inanir misin burada da aldigimiz ekmekler boyle kuruyemis dukkanindan firlamis gibiydi. Ama gel gor ki mukemmel ekonomimiz sevebiyle ekmek fiyati artmasina ragmen kuruyemisler kayboldu... Izin verirsen ekmekcileri bir miktar elestirecegim..
He, iyi alıntılamışsın. Bazı dün ne yediğini unutan yaşlı teyzeler yaşadığın ülkeni kötülüyosun diyordu. Ben de kim kötülüyor göster demiştim, apışıp kalmıştı.
Yiğidi öldür hakkını yeme.
He benim ülkeme yaptırım uygulayacak , bende ona can dündar gibi, pkklı itler gibi yalakalık yapamam kusura bakma.
E sürekli yaşadığın ülkeyi kötüleyip, cennet vatanım, canım vatanım, siz var ya siz kıymet bilmiyorsunuz nankörler diye çemkiren olursa; çok biliyorsan dön ibibik derler tabi. Ne diyem mahmut mu diyem.
Baş harfi juju.
Brn isyanbulda doğdum büyüdüm. Taş fırın ekmeğinde beyaz undan başka hiçbir tahıl yoktu. Yalan söyleyip durma.
En son susamlı ekmrk çıkmıştı. Simit gibi ekmek yiyorduk. Şimdi de biraz bazı şeyler serpiştiriyorlar.
Be armut juju. Hemen ekonomiye bağladın olayı. Tahılı bol ama fiyatı beyaz ekmeğin 3 katı.
Yik tirkiyidi hiyit çik pihiliymiş.
Hayat pahalı değil, sen tembel bir fakirsen ülkenin suçu ne

Bak adam siirtten gelmiş, iş seçmemiş, lokantalarda bulaşık yıkamış, taş taşımış, bir binada görevli olarak çalışıyordu ailesiyle.
İstanbul Beşiktaşta 7 dairesi var. Allah daha çok versin. Çalışkanlara ve şükredip zırlamayanlara