aegishjalmur
Platin Üye
Dini nikahsız*Ateistler nikahsiz seks yaptiklarindan ahlaksizdir. Dogru tespit.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dini nikahsız*Ateistler nikahsiz seks yaptiklarindan ahlaksizdir. Dogru tespit.
Resmi nikaha gerek yok zaten. Muta nikahi da olur. Hani maksat bi hoca el atsin..Dini nikahsız*
Ben çıtayı bir tık daha yükseltiyorum. Dini olanın beyni genişler zekası artar, müslümansa x2, sünniyse x3 falan genişliyordur bence. Kimse kusura bakmasın…
Benim arkamdan bir adam cok ahlaksiz soylemlerde bulunuyor, bunu duyan musluman kardeslerimiz hic sesini cikarmiyor, ama hristiyan adam yonetime sikayet ediyor ve adami isten attiriyor. Simdi soruyorum hangisi daha ahlakli ? Bana bu olayi hic belli ettirmeden gereken adimlari atan hristiyan mi yoksa bu dedikodular uzerinden geyik yapan muslumanlar mi ?
Ben kafamda tam oturtamadım şimdi, 1’den 10’a kadar bir derecelendirme yapsak. 1 ahlaksız 10 en ahlaklı desek, bu ölçekte müslüman, hristiyan ve ateist tam olarak nereye denk geliyor?hiristiyan adamin genede dini var onun
ataist ahlakli bilgili görünür ama asla ahlakli olamaz
müslüman baska hiristiyan baska ataist bambaska
Ben kafamda tam oturtamadım şimdi, 1’den 10’a kadar bir derecelendirme yapsak. 1 ahlaksız 10 en ahlaklı desek, bu ölçekte müslüman, hristiyan ve ateist tam olarak nereye denk geliyor?
sen dininin gerektirdiği için ahlaklı isen, dinin için iyi bir insan olma peşindeysen samimiyetsiz birisin demektir.
Benim tanrım da dinim de vicdan.
Allah’ ı bazen çok fazla ilahlaştırıyorlar
Tamamvicdan insanda ALLAHIN yarattigi bir duygudur hisdir dini olanda vicdan zaten var
Ahlakın dinle alakası yok