Ateist olmasına rağmen ahlaklı olan insan

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
dindir ahlaka ceki düzen veren sen simdi insanlik felan diyeceksin
ama dindir insanin insanligina ceki düzen veren
gavurunda dini var :D islama göre geçersiz olsada dinleri var dimi :D din dediğin nedir ? inançtır' önce din ile alakalı soruyu bulacaksın'ki sonra insanlık değil diyeceksin.. insan insan olmadıktan sonra dini olsa ne olur ? sadece inanır inandığını belli eder falanca dine mensubum der.. Ya işin ironik tarafı türkiyedeyiz sen ben herkes biliyor'ki ne dinciyim diyenlerin neleri çıkıyor bunun dinle alakası yok bu benim kişisel görüşüm fikrine saygı duyarım sen nasıl söylüyorsan senin için o doğrudur

Bütün mal varlığını yoksul çocukların eğitimi için bağışlayan bir ataistti
Aziz Nesin ……

ne güzel bir ahlak …..

2008-2020 arası ateizmi benimsemiş, trilyon tane araştırma yapmış, makaleler okumuş, belgeseller izlemiş, türlerin kökeni ve canlıların evrimi üzerine kitap yazacak kadar bilgi sahibi olmuştum. Ayrıca hobi olaraktan gökbilim ile ilgileniyordum. Çerez olarakta kuantum fiziği, atomaltı parçaçık fiziği, uzay-zaman araştırmaları yapardım. Büyük bir Stephen Hawking ve Richard Dawkins hayranıydım. Yıllar yıllar sonra başıma gelen ve fizik kuralları ile açıklanmayan açıklanmasıda mümkün olmayan bazı hadiselerden sonra Tanrı inancına istesemde istemesemde geri dönmek zorunda kaldım. Büyük patlama kuşkusuz Tanrı'nın eseriydi. Tanrı inansanda inanmasanda var ve 3 semavi dini bizzat dünyaya o gönderdi. Bir zamanlar islamı reddeden ve inanmayan ben şimdi elhamdülillah müslümanım. Allah herşeyin sahibidir yani bilimin, kuantum fiziğinin, galaksilerin, karadeliklerin, insanların ve dinlerinin ve güneş sistemlerinin.
Yeri bu konu mu bilmiyorum ama öyle yazmak istedim.

Son düzenleme:
Aslında bizim ateistlerimiz gerçek ateist değil. Hayvan severlerimiz de gerçek hayvan sever değil. Hepsi birer kuruntu.

Bir qrkadaşı yazmaya geldim bu konuda örnek olsun diye o da cevabını güzel bir video ile vermiş.
Teşekkürler No.

Ateist olmak için entelektüel ve zengin de olmak lazım bence.
Şayet ben asgari ücretle çalışan bir ateisti hiç ciddiye alamıyorum.

Bu ahlaki nereye koysak nereye koysak ? Him vitrine koysak ? Yo yo mutfaga koysam him olmadi en iyisi beyinlere yerlestirelim ahlak kodlamasi var deriz AHLAK

Geri