Ateist olmasına rağmen ahlaklı olan insan

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
Şu yüzyılda cahiliye devrinde olduğumuzu gösteren başlık.inanmayana ya da farklı inanışlara zerre tahammülü olmayan bir toplumuz. başlıkta da görüldüğü üzere "rağmen".ateist insan kim ki ahlaklı olsun değil mi ? kimse doğarken nasıl ailesini, dilini, milletini seçemiyorsa dinini de seçemiyor. kimi birey aileyi model alıp ya da baskıyla ailenin dini tutumunu sergiliyor. kimi birey sorgulayıp araştırıp farklı düşünüp farklı inanıyor ya da inanmıyor. ama elbette ki farklıysan zorbalığa maruz kalmak da kaçınılmaz.mesele bir yaratıcının ya da dinin insana dayattıklarından öte sana verilen akıl sayesinde iyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı ayırabilmek bana göre. sen bir insana zarar vermekten kaçınıp bunu allah korkusuyla veya cehenneme gitme korkusuyla yapmıyorsan bravo harika bir müslümansın ama erdemli bir insan mısın kocaman bir soru işareti. Alıntı

ateist olmasına rağmen ahlaklı olan insan

Son düzenleme:
trip-atmayan-kiz_1350167.jpg

Anlamadım başlığı açıp başlığı mı yeriyoruz şimdi

Islamiyet ilaç gibidir _ inanmayan kullansa dünyada faydalanir_ gayrı muslim toplumlar bilmeden uyguluyor _ halleri ortada _ müslümanlar uygulamıyor halimiz ortada _

Çoğu insan hayal dünyasında bir islam ve allah oluşturmuş _ çoğu kulaktan duyma _ sorsak uzun boylu sakalli yaşlı göklerde oturan birisi dicek_ türkiye halkının çoğunluğunun oturup islamiyet nasıl bir dindir deyip 2 sayfa kitap okuduğuna inanmıyorum _ herkes hayal dünyasındaki islami söylüyor

@Lefty senin bu husustaki kıymetli görüşünü yahut düşünceni işitmek isterim..

glimax'inkini de elbette..

Ateizler afedersin birbirini nikahsız düdüklüyormuş. Kabul edilemez @Sux

kim ne yazarsa yazsin kim ne derse desin dini olmayanin tam olarak ahlaki olmazki

:not ahlakli olanin beyni genisler zekasi artar
ahlaksiz olanin beyni kücülür zekasi azalir

dini olmayaninda pek ahlakli olmayacagina göre hicde kusura bakmasin

kim ne yazarsa yazsin kim ne derse desin dini olmayanin tam olarak ahlaki olmazki

:not ahlakli olanin beyni genisler zekasi artar
ahlaksiz olanin beyni kücülür zekasi azalir

dini olmayaninda pek ahlakli olmayacagina göre hicde kusura bakmasin
Ben çıtayı bir tık daha yükseltiyorum. Dini olanın beyni genişler zekası artar, müslümansa x2, sünniyse x3 falan genişliyordur bence. Kimse kusura bakmasın…

Benim arkamdan bir adam cok ahlaksiz soylemlerde bulunuyor, bunu duyan musluman kardeslerimiz hic sesini cikarmiyor, ama hristiyan adam yonetime sikayet ediyor ve adami isten attiriyor. Simdi soruyorum hangisi daha ahlakli ? Bana bu olayi hic belli ettirmeden gereken adimlari atan hristiyan mi yoksa bu dedikodular uzerinden geyik yapan muslumanlar mi ?

Benim arkamdan bir adam cok ahlaksiz soylemlerde bulunuyor, bunu duyan musluman kardeslerimiz hic sesini cikarmiyor, ama hristiyan adam yonetime sikayet ediyor ve adami isten attiriyor. Simdi soruyorum hangisi daha ahlakli ? Bana bu olayi hic belli ettirmeden gereken adimlari atan hristiyan mi yoksa bu dedikodular uzerinden geyik yapan muslumanlar mi ?
Beyin genişlemesi hemen gelmiyor bazen, sıcak suya yatırsınlar 1-2 saat düzelir gibime geliyor

Ateistler nikahsiz seks yaptiklarindan ahlaksizdir. Dogru tespit.

Geri