Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saçmalıklara karşıyım, anlık ve insanlığa enerjisel etkileriyle bir sorunum yok. şu tarihte doğdun diye karakterini, kişiliğini, geçmişini, geleceğini ona yöre yorumlamaları zırva. zırva mırva ama terazi burcu harikalığı diye bir şey var. bu da bir gerçek. bunu da kabul etmeliyiz.Plesk’in her konuda muhalif olması:d astroloji düşmanı adam
karıştırmasana haritamıza baktırdığımızı. şşşş.Dm'yi dökim mi Serdar
Takiliyorum sacma sapan emojiler atmayın
saçmalıklara karşıyım, anlık ve insanlığa enerjisel etkileriyle bir sorunum yok. şu tarihte doğdun diye karakterini, kişiliğini, geçmişini, geleceğini ona yöre yorumlamaları zırva. zırva mırva ama terazi burcu harikalığı diye bir şey var. bu da bir gerçek. bunu da kabul etmeliyiz.
saçmalıklara karşıyım, anlık ve insanlığa enerjisel etkileriyle bir sorunum yok. şu tarihte doğdun diye karakterini, kişiliğini, geçmişini, geleceğini ona yöre yorumlamaları zırva. zırva mırva ama terazi burcu harikalığı diye bir şey var. bu da bir gerçek. bunu da kabul etmeliyiz.
91 doğumlu musun?Bana sen kesin şu burçsun, senin burcun kesin bu, Allah bilir burcunda şudur deyip hiç tutturamadıkları için inanıp inanmamakta aradayım. Bir yerde okumuştum Çin burcuna göre Keçi burcuymuşum mesela.
Alttaki ben jfjfjfj
Aylara göre değil miydi burçlar ?91 doğumlu musun?
Çin burcu yazdım Google a yıllara göre verdiAylara göre değil miydi burçlar ?