astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gayet güzel anlatmışsın, teşekkür ederim.
Fakat, anne baba veya akraba örnekleri ne kadar geçerli olur bilemiyorum. Nihayetinde gen aktarımı da söz konusu ve bizler ebeveynlerimizin de genlerini taşıyoruz. Tüm bunların yanında çevresel faktörler, gelişim vb. şeyler de eklenince kalıtsal bilgiyi taşıyan genler mutasyona uğrayabiliyor. Tabii her ne olursa olsun gene de büyüklerimizden miras kalan birtakım özelliklere sahibiz.
Hal böyle olunca ailesel bağları astroloji çevresinde yorumlamak ne kadar geçerli bir teori olabilir ki?
herkesin haritada anne ve babayi simgeleyen gezegen (gunes ve ay, bazen gezegen farklilik gosterebilir ozel durumlarda ve farkli bir gezegen anne/babayi simgeleyebilir veya gezegen ay anneyi simgelemesi gerekirken, babayi simgeleyebilir. degisik durumlara bagli.) var. anne ve baba tarafi akrabalari da gorebiliriz. ailesel baglari ve aileni nasil yorumladigin haritalardan/transitlerden okunabilir/gorulebilir. gayet normal. astroloji haritalarda 12 ev var ve her ev bir konu. aile/kardesler etc. evi de var.

İnananlar sizin kadar etkileşim kasmıyor ama…
İnsan inanmadığı şeyi yok saymaya çalışmamalı da.

Özellikle erkekler kıl oluyor galiba ibadeath in teorisinden dolayı çünkü kızların düştüğü doğru. Çevremdeki erkeklerin hoşlandığı kızlar cafelere davet ederdi beni Murağt lütfen bak diye. Onlar da nefret ederdi haliyle benden...

Son düzenleme:
Özellikle erkekler kıl oluyor galiba ibadeath in teorisinden dolayı çünkü kızların düştüğü doğru. Çevremdeki erkeklerin hoşlandığı kızlar cafelere davet ederdi beni Murağt lütfen bak diye. Onlar da nefret ederdi haliyle benden
kendi adima konusayim, ben astrolojiden anlayan erkegi ilgi cekici bulmazdim, aksine supheci yaklasirdim. erkekler bisi anlamasa da olur bu konulardan. beni darlayip, kendilerini yumruk manyagi yapsalar da olur. aksi turlusu daha tehlikeli geliyo bana

Ay dur nefes alacağım astrolojiye bakayım. Ona göre alayım nefesimi sklsksn
Böyle bir şey değil arkadaşlar skljs

Ne mutlu türküm diyene şehitler ölmez vatan bölünmez ezan dinmez bayrak inmez aykırı düşünenler defolsunnnnn

Şu an bu konuyu takip edince şunu anladım : Dinde inananlar bağnaz, astrolojide inanmayanlar :D
Çünkü astrolojiye inananlar belli başlı teorilerle, açıklamalarla neden inandıklarını, neden inanılması gerektiğini anlatırken, inanmayanlar hiç araştırmadan etmeden reddediyor.
Dinde de tam tersidir mesela. İnanmayan sorguluyor ve neden inanmadığını açıklamaya çalışıyor, inanan ise "sorgulama, inan" diye konuyu kapatıyor.

ben sezaryen yapan doktorumun kesiği attığı dakikaya kadar söyleyebilirim yeter ki kötü bi şey söylemeyin haritama…

Valla ben kimseye bağnaz demiyorum.
Bu zamanda kadar hiç "astrolojiye inanmayan insan..." tarzında bi mesajıma ya da başlığıma denk geldiniz mi
Yoo...
Banane...

Bunlar bilim… üzgünüm, buna inanmayan pisagora da inanmasın

No Pasaran yorumunun altına imzamı atıyorum sek düşüncelere hayranım.

ula o kadar anlatiyon anlatiyon, sonra biri gelip ''hayatini astrolojiye gore yasayan insanlara inanamiyoruuuum'' diyo

ONU MU DIYOZ. iste benim kardeslerim de boyle. vuracaksin o yumrugu, valla ya

@Thalassa nezaket dolu yaklaşımıyla noktayı koymuş. Her yumruğunu destekliyorum, ayağına taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: W
okumaktan, incelemekten çok keyif aldığım bir alan. inanıyor ya da inanmıyor değilim. taraf seçmek zorunda mıyım... çok mistik, tadını çıkarıyorum sadece.

hep bu başlıklar çıkıyor sayfada. ne zaman değişiyor bunlar?_ yenilerini nereden görebilirim??

Geri