Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geziyorsun beleşe boşver birşeyin yokBirşey geldi aklıma bazı üfürükçülere eşyam çalındı nerde tarzı sorular soruyorlar adamlar biliyormuş bu yöntemle gidip bakabilir mi yoksa illa uyuması mı lazım ?
Bu gecede seyahate çıkmayı düşünüyor musun?
ilgi alanım dışında bayım ben üfürükçüde değilim.
Bu geldi aklımaBeni bağışlayın.
[YOUTUBE]w2qSxeCs2qI[/YOUTUBE]
Sizi Tanrı Bağışlasın.
''Profesyonel'' iddalı bir konuşma oluyor birde demonoloji ve parapsikolojide görsek ?
anladım bende diyorum ki birde onlarda deneyimin varsa onları da görelim dedim kötü niyetle söylemedim astral bir başlangıçtır .
Gitanes sevgili kardeşim öncelikle şunu anlamalısın ki bu tür konularda boş biri değilimdir .. Kısmet olursa senaryosunu yazdığım bir hikayem bu yaz filme çekilecek .. Konu da yaşanmışlıklardan alıntıdır ..
Astral Seyahat diye bilinen boyut değiştirme hadisesi sadece uykuda değil, ilmi bilenlerce uyanık halde iken de yapılabilir ama bunun için ya çok derin ve uzun bir eğitimden geçmen gerek ya da olağanüstü bir deneyim sonucu bu yetiyi kazanmış olman gerek .. Üçüncü ve kuvvetli bir ihtimal de şudur ki ; Musallat başlangıcı yaşanıyor olabilir, zira suflilerin başlangıç noktasında sıkça kullandıkları klasik yöntemdir rüyalar .. Musallat oldukları kimselerin beynine gönderdikleri halisülasyonlarla sanki ona kendi iradesi ile ruhunu yönlendirebilme hissi yaşatırlar .. Kişi bunu astral bir deneyim sanar .. Uyurgezerler de sıkça görülür bu durum .. Hatta " reenkarnasyon hastaları " asırlar öncesine gidip geldiklerini iddia ederler .. İnan bana bunların hepsi suflilerin oyunlarıdır .. Bu dünya iç içe geçmiş boyutlardan oluşur ve bizim bilmediğimiz boyutların bir kısmı başka varlıklarca sahiplidir .. ALLAH'ın ilim vermediği ehliyetsiz kimselerin boyutlar arasında gezmesi değil gezdirilmesi durumu vardır ama kişi bunu kendi yaptığını sanır .. Sen başta dediklerimi bir dene .. Bak bakalım durumunda bir değişme oluyor mu ?
Hatay civarından mısın ? Aslen nerelisin ?
Reenkarnasyon, astral seyahat vs şeyleri genelde Hatay-Antakya civarında ki insanlar iddia ederler .. Mezhebin nedir ?
Mezhebini söylemekten kaçındın ama ben anlayacağımı anladım![]()
ALLAH yardım etsin size ne diyeyim ..
çok fazla meditasyon gerektiren birşeydir....bazı durumlarda oldu zannedersin ama o aslında Lucid rüyadır...yani rüyada oldunun farkına varmak ve hiç bir parapiskoloji kitabında astral seyahatın başarıldığı kanıtlanmamıştır (: ayrıca ruh boyutuna geçebilsen bile okadar evren enerjisi ve 5.boyut varlıklarında seni göre bilme olasılığından dönememe şansın %90 çoğu zaman bu olay insanın kendini şartlandırıp Lucid rüya görmesine sebep olur sana bunu ispatlarım her türlü bana ulaş bekliyorum