Astral Seyahate nasıl başladım.

Konu sahibi son olarak 3797 gün önce görüldü
18 Mayıs 2014 tarihinde düştüğüm not:

Bundan yaklaşık 2 hafta önce rüyadan uyanmaya yakın ve
rüyanın devamı şeklinde yattıgım yerden yükseldigimi
gördüm saate baktıgımda 15.30 u gösteriyordu. Daha sonra
uyandıgımda saatin 15.30 oldugunu gördüm açıkçası böyle
bişeyi ilk defa yaşadıgm için korktum. Bundan önceleri
sürekli uyku felci olayı yaşıyordum özellikle uykumu alıp
gece kendimi uyumaya zorladıgımda uyku felci olayı sürekli
yineleniyordu. Buna alışık oldugum için sıkıntı olmuyordu.
Yalnız yerden yükselme olayı oldugunda bu durumu
araştırmaya başladım ve astral seyahat oldugunu anladım.
Emin olabilirsiniz sayfalarca yazı okudum bu konu
hakkında. Ve bilinçsiz yaşadıgım olayı bilinçli yapmaya
karar verdim.3-5 gün denememe ragmen çıkışı
başaramadım. Ve aklıma uyku felci durumundayken
denemek geldi. Cumartesi günü gündüz iyice
uykumu aldım ve gece kendimi uyumaya zorladıgımda uyku
felci olayını yaşadım. Ve kendimi zorlayarak uguldama ve
çatırdılar eşliginde çıkışı başardım. Yalnız sevincim kısa
sürdü 5 saniye de çıkışı yapıp 10-15 saniye dışarda
kalabildim. Fiziki bedenim uyku felcinden normale
dönüncede ben normale dönüyordum. Bu olay yaklaşı 5-10
kere tekrarlandı ve her seferinde çıkısı başardım ama 10-15
saniyeligine. Bedenim astral seyahate eğilimli.

21 Mayıs 2014

Bu gece kendimi uyumaya
zorladım ve yine uyku felci durumu.halk arasında
karabasan densede en azından size saldıracak bir katil
olmadıgı sürece o sırada hiçbir tehlike yok.kendimi ayaga
kalkmaya zorladım ve çok basit bir şekilde süzülür biçimde
çıktım müthiş bir deneyimdi.tavana dogru yükseldim ve
dışarı çıktım.ben köy yerinde yaşadıgım için çogu yer
agaçlık burda.havada süzülerek güney yönüne dogru
agaçların arasından geçtim.ve 2 tane büyük çam agacının
içinden geçerken kendime geldim ve uyandım.orada o
agaçların orda olup olmadıgı konusunda hiçbir fikrim
yoktu.balkona koştum ve güney yönüne baktım çogu yer
agaçlık ve yaklaşık 400 metre ilerde 2 tane büyük çam
agacı vardı.

18 Mart 2015

Bugün 18 mart 2015 ve ben istediğim zaman uzanabildiğim
her yerde astral boyuta rahatlıkla geçiş yapıp istediğim süre
boyunca istediğim yere gidebiliyorum.Dünya üzerinde çin
seddi,Paris Eiffel kulesi, mısır piramitlerine gidip detaylıca
gördüm hissettim ve yaşadım.
İyi Paylaşımlar...

seyahatleri beleşe getiriyorum diyorsun iyimiş eşya falan alabiliyor muyuz yanımıza?

İnanmakta güçlük çekmeniz normaldir.Başlarda bende sizin gibiydim.

Tipik bir musallat hali .. Cinlere dikkat et ..

Musallat?
Ne alakası olduğunu sorsam?

Nasıl yapıldığına dair bir kaç kaynaktan okumuştum ama ötesi yok .

öyle kolay birşey değildir bu..

Geçen gün buna benzer bir konu daha açmıştın sanki hocam sakın yanlış anlama ama bir psikologa görün desem sana..

O zamandan bu zamana tecrübem bir hayli arttı.Bu işin profesyoneli olarak nitelendirebilirim kendimi şüphesiz.

Uyurken beynin dinlenmesi lazım hacı boşver gezme faydası yok :D

Musallat?
Ne alakası olduğunu sorsam?

Astral Seyahat sandığınız cinlerin insanlara oynadıkları bir oyundan ibarettir .. Bunun aslını yapanlar var elbette ancak uzun zaman ilim ve eğitim almak şart .. Bir de bu yetiye doğuştan sahip olanlar var .. Sen anladığım kadarıyla kırsal bir alanda yaşıyorsun ve o tür mecralarda cinler daha sık bulunurlar ..
Daha fazla derine inmeden sana naçizane öğütüm bu durumdan kendini çekmen olacaktır .. Yatış pozisyonunu ve yatağının yerini değiştir .. Yatmadan gerekli duaları oku ve abdestli yat .. Söylediklerimi de yabana atma ..

Geçen gün buna benzer bir konu daha açmıştın sanki hocam sakın yanlış anlama ama bir psikologa görün desem sana..

Buna benzer bir konu açtığımı hatırlamıyorum maalesef.Psikolojimin ise etrafımda olup bitenlere rağmen kontrolüm altında olduğuna inanıyorum.Tavsiyeniz için teşekkür ederim yinede.

Odada bir kaç tur atsan anlarım da çin seddi, eyfel kulesi, mısır piramitleri diyorsun bence gece bi tarafın açıkta kalmış hocam.

Astral Seyahat sandığınız cinlerin insanlara oynadıkları bir oyundan ibarettir .. Bunun aslını yapanlar var elbette ancak uzun zaman ilim ve eğitim almak şart .. Bir de bu yetiye doğuştan sahip olanlar var .. Sen anladığım kadarıyla kırsal bir alanda yaşıyorsun ve o tür mecralarda cinler daha sık bulunurlar ..
Daha fazla derine inmeden sana naçizane öğütüm bu durumdan kendini çekmen olacaktır .. Yatış pozisyonunu ve yatağının yerini değiştir .. Yatmadan gerekli duaları oku ve abdestli yat .. Söylediklerimi de yabana atma ..

Yani eğer dediğiniz gibiyse bu olayın benim kontrolüm dışında olması gerekmezmi?Lütfen hafife almayınız beni :)

Odada bir kaç tur atsan anlarım da çin seddi, eyfel kulesi, mısır piramitleri diyorsun bence gece bi tarafın açıkta kalmış hocam.

Ben geliştirdim kendimi bu konuda diyorum neresi anlaşılmıyor anlamıyorum.

Yani eğer dediğiniz gibiyse bu olayın benim kontrolüm dışında olması gerekmezmi?Lütfen hafife almayınız beni :)

Olay zaten kontrolünün dışında .. Eğer gerçekten beşinci boyutta gezinebildiğini sanıyorsan evin içinde ki herhangi bir nesneye dokunmaya çalış .. Onlar sana kendi düşünce ve isteklerini sanki senin düşünce ve isteklerinmiş gibi algılatabilirler .. Beyin kıvrımlarının her bir köşesinde gezinebilirler .. Ben üstüme düşeni yaptım bundan sonrası senin bileceğindir ..

Seni bilemem de ben genel anlamda inanıyor olabilirim buna ve hafifte yusufluyorum allah muhafaza ben bi gidersem dönemem de lan. Hep o izlediğim film yuzunden bunlar:T:

Olay zaten kontrolünün dışında .. Eğer gerçekten beşinci boyutta gezinebildiğini sanıyorsan evin içinde ki herhangi bir nesneye dokunmaya çalış .. Onlar sana kendi düşünce ve isteklerini sanki senin düşünce ve isteklerinmiş gibi algılatabilirler .. Beyin kıvrımlarının her bir köşesinde gezinebilirler .. Ben üstüme düşeni yaptım bundan sonrası senin bileceğindir ..

Nasıl kontrolümün dışında olur? iyi okumamışsınız sanırsam yazımı.istediğim YERDE istediğim ZAMAN dedim.Bakın inanmıyor olmanız kuvvetle muhtemel yalnız size inandırmak zorunda da değilim.Ben sadece bu YETENEĞİMİN nasıl başladığını yazdım.
Saygılar...

Geri