Astral Seyahate nasıl başladım.

Konu sahibi son olarak 3798 gün önce görüldü
adam doğru söylüyo ben haftada bir marsa gidip geliyorum makinesiz hemde

Gezegen değiştirmede gümüş kordonun incelip astral bedenin fiziki bedenini bulamama ihtimali vardır.Uykuda ölüm gerçekleşir.Genç yaşında uykusunda ölenlerin yakınları son zamanlarda ölen kişinin astral seyahatten bahsettiğini ifade etmişlerdir.

Uçan adam sabri bir gitanes iki yürü be gitanes kim tutar seni :D

şöyle başlıyayım yoruma; mucize yaşayacağına çok inanan ve bekleyenler mucize yaşarlar, ama bu sadece onlar için mucizedir, bilim için değil :) bu insanın açıklayamadığı durumları(aslında basit olan şeyleri) mucize olarak yorumlamasıdır :)

beyin karmaşık bir organdır, öyle olmasaydı dünüşünemezdik, görülen duyulan hissedilen herşey kayıt altına alınır, unutmak o verilerin kayıtlı yerle iletişim eksikliğinden kaynaklanır. yani aklınızda saklı muazzam bilgi vardır ama unuttuğunuz için silindiğini düşünüyorsunuz.

bence rüyanızda gördüğünüz çam ağaçlarını, daha önceden bir anlığına bile olsa görmüştünüz, ama unuttunuz ve rüyanızda beyin unutulan veriyi ortaya çıkardı. saat olayıda farklı bi tür yanılsamadan başka bişey değil, ya hergün aynı saatler civarında kalkıyordunuz, yada uykuluyken saate bakıp sonradan unuttunuz, yada dejavu yaşadınız yani saate bakmadığınız halde önceden baktığınızı düşündünüz.

size bir dost tavsiyesi, bu tür astral seyahat gibi bilim dışı safsatalara ilgilenmeyin. aklınızı bu tür saçmalıklarla meşgul etmeyin. ruh sağlığınızı yavaş yavaş farkettirmeden yıpratır, bozar.

uyku felcini yaşadım ben de geçen ıkına ıkına kalktım gittim lambayı kapattım geri yattım, ama aslında kalkmamışım uyku felci bitince anladım, bu da astral seyahat oluyor mu?

Nerelere gittin mesela
Öbür tarafa gidebiliozmu

şöyle başlıyayım yoruma; mucize yaşayacağına çok inanan ve bekleyenler mucize yaşarlar, ama bu sadece onlar için mucizedir, bilim için değil :) bu insanın açıklayamadığı durumları(aslında basit olan şeyleri) mucize olarak yorumlamasıdır :)

beyin karmaşık bir organdır, öyle olmasaydı dünüşünemezdik, görülen duyulan hissedilen herşey kayıt altına alınır, unutmak o verilerin kayıtlı yerle iletişim eksikliğinden kaynaklanır. yani aklınızda saklı muazzam bilgi vardır ama unuttuğunuz için silindiğini düşünüyorsunuz.

bence rüyanızda gördüğünüz çam ağaçlarını, daha önceden bir anlığına bile olsa görmüştünüz, ama unuttunuz ve rüyanızda beyin unutulan veriyi ortaya çıkardı. saat olayıda farklı bi tür yanılsamadan başka bişey değil, ya hergün aynı saatler civarında kalkıyordunuz, yada uykuluyken saate bakıp sonradan unuttunuz, yada dejavu yaşadınız yani saate bakmadığınız halde önceden baktığınızı düşündünüz.

size bir dost tavsiyesi, bu tür astral seyahat gibi bilim dışı safsatalara ilgilenmeyin. aklınızı bu tür saçmalıklarla meşgul etmeyin. ruh sağlığınızı yavaş yavaş farkettirmeden yıpratır, bozar.

parapsikoloji olayları ateizme saçmalık gelir.saygı duyarım.

uyku felcini yaşadım ben de geçen ıkına ıkına kalktım gittim lambayı kapattım geri yattım, ama aslında kalkmamışım uyku felci bitince anladım, bu da astral seyahat oluyor mu?

yaşadığınız astral seyahattir.kendinizi geliştirin.

çok önceden beri denerim olmaz 4-5 saattir hiç kımıldamadan sırt üstü yattığım sonu hayal kırıklığı olan günlerim çoktur :p

Benim yöntemini deneyin :)

Benim tek sıkıntım belirli bi tekniğim yok , kalıplaşmış ileri düzeydeki insanların tekniğide yeni başlayan benim gibi insanlara hiç bir yararı yok .Çıkış zamanındaki dalgalanmayı ve ferahlanmayı yaşadım , gece ben hep uyanırım tekrar uyurum yani bi uykuya dalınca sabahı çıkartamam her neyse yine uyandım tekrar uyuyacaktım birden ses duydum ses çok değişik yükselip alçalıyodu tiz bi sesti zaten araştırmışsın sende bazı kişilerde böyle birşey var , birisi beni yukarı çekiyo ben direniyorum acaip yorgunum uyucam diyorum bi yandanda astral seyehate çıktım sanırım diyorum maalesef uyku sersemliğiyle çıkışı reddedip uykuya daldım , hayatımın büyük pişmanlığıydı bundan başkada yapamadım .Sen uyku felci durumu diyosunda o aşamaya gelemedimki , ben sırt üstü yatıyorum hiç kımıldamıyorum bütün bedenim uyuşuyor sonrasında napcam bilmiyorum bilmediğim içinde bozuyorum uyuyorum

Sizi ciddi ciddi dinleyecek, bu yoldaki tecrübelerinizden yararlanmak isteyecek, hatta sizin de hayli faydalı şeyler öğrenebileceğiniz siteler mevcut. Bence burada bu konularla canınızın sıkılmasına izin vermeyin, zira samanlıkta iğne aramaktan farksız yaptığınız..

Not: Yapılan kimi yorumlara istinaden ve sitenin genel akışı baz alınarak yazılmıştır.

Sizi ciddi ciddi dinleyecek, bu yoldaki tecrübelerinizden yararlanmak isteyecek, hatta sizin de hayli faydalı şeyler öğrenebileceğiniz siteler mevcut. Bence burada bu konularla canınızın sıkılmasına izin vermeyin, zira samanlıkta iğne aramaktan farksız yaptığınız..

Not: Yapılan kimi yorumlara istinaden ve sitenin genel akışı baz alınarak yazılmıştır.

yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.Moralim yerine geldi sayenizde. :)

Geri