Astral Seyahate nasıl başladım.

Konu sahibi son olarak 3805 gün önce görüldü
Bu geldi aklıma :D Beni bağışlayın.

[YOUTUBE]w2qSxeCs2qI[/YOUTUBE]

Geziyorsun beleşe boşver birşeyin yok :D Birşey geldi aklıma bazı üfürükçülere eşyam çalındı nerde tarzı sorular soruyorlar adamlar biliyormuş bu yöntemle gidip bakabilir mi yoksa illa uyuması mı lazım ?

ilgi alanım dışında bayım ben üfürükçüde değilim.

''Profesyonel'' iddalı bir konuşma oluyor birde demonoloji ve parapsikolojide görsek ?

anladım bende diyorum ki birde onlarda deneyimin varsa onları da görelim dedim kötü niyetle söylemedim astral bir başlangıçtır .

anladım bende diyorum ki birde onlarda deneyimin varsa onları da görelim dedim kötü niyetle söylemedim astral bir başlangıçtır .

onlar değilde telekinezi ile ilgileniyordum bir ara kaşığı 30 derece bükmeyi başarabilmiştim.basit şemsiye şeklindeki kağıdıda rahatça istediğim tarafa çevirebiliyordum.

Gitanes sevgili kardeşim öncelikle şunu anlamalısın ki bu tür konularda boş biri değilimdir .. Kısmet olursa senaryosunu yazdığım bir hikayem bu yaz filme çekilecek .. Konu da yaşanmışlıklardan alıntıdır ..
Astral Seyahat diye bilinen boyut değiştirme hadisesi sadece uykuda değil, ilmi bilenlerce uyanık halde iken de yapılabilir ama bunun için ya çok derin ve uzun bir eğitimden geçmen gerek ya da olağanüstü bir deneyim sonucu bu yetiyi kazanmış olman gerek .. Üçüncü ve kuvvetli bir ihtimal de şudur ki ; Musallat başlangıcı yaşanıyor olabilir, zira suflilerin başlangıç noktasında sıkça kullandıkları klasik yöntemdir rüyalar .. Musallat oldukları kimselerin beynine gönderdikleri halisülasyonlarla sanki ona kendi iradesi ile ruhunu yönlendirebilme hissi yaşatırlar .. Kişi bunu astral bir deneyim sanar .. Uyurgezerler de sıkça görülür bu durum .. Hatta " reenkarnasyon hastaları " asırlar öncesine gidip geldiklerini iddia ederler .. İnan bana bunların hepsi suflilerin oyunlarıdır .. Bu dünya iç içe geçmiş boyutlardan oluşur ve bizim bilmediğimiz boyutların bir kısmı başka varlıklarca sahiplidir .. ALLAH'ın ilim vermediği ehliyetsiz kimselerin boyutlar arasında gezmesi değil gezdirilmesi durumu vardır ama kişi bunu kendi yaptığını sanır .. Sen başta dediklerimi bir dene .. Bak bakalım durumunda bir değişme oluyor mu ?

Gitanes sevgili kardeşim öncelikle şunu anlamalısın ki bu tür konularda boş biri değilimdir .. Kısmet olursa senaryosunu yazdığım bir hikayem bu yaz filme çekilecek .. Konu da yaşanmışlıklardan alıntıdır ..
Astral Seyahat diye bilinen boyut değiştirme hadisesi sadece uykuda değil, ilmi bilenlerce uyanık halde iken de yapılabilir ama bunun için ya çok derin ve uzun bir eğitimden geçmen gerek ya da olağanüstü bir deneyim sonucu bu yetiyi kazanmış olman gerek .. Üçüncü ve kuvvetli bir ihtimal de şudur ki ; Musallat başlangıcı yaşanıyor olabilir, zira suflilerin başlangıç noktasında sıkça kullandıkları klasik yöntemdir rüyalar .. Musallat oldukları kimselerin beynine gönderdikleri halisülasyonlarla sanki ona kendi iradesi ile ruhunu yönlendirebilme hissi yaşatırlar .. Kişi bunu astral bir deneyim sanar .. Uyurgezerler de sıkça görülür bu durum .. Hatta " reenkarnasyon hastaları " asırlar öncesine gidip geldiklerini iddia ederler .. İnan bana bunların hepsi suflilerin oyunlarıdır .. Bu dünya iç içe geçmiş boyutlardan oluşur ve bizim bilmediğimiz boyutların bir kısmı başka varlıklarca sahiplidir .. ALLAH'ın ilim vermediği ehliyetsiz kimselerin boyutlar arasında gezmesi değil gezdirilmesi durumu vardır ama kişi bunu kendi yaptığını sanır .. Sen başta dediklerimi bir dene .. Bak bakalım durumunda bir değişme oluyor mu ?

Bakın bayım ya ben kendimi açıklayamıyorum yada siz beni anlamıyorsunuz.Ben İzmir'de ,Samsun'da ve Hatay'da istediğim yerde istediğim zaman bu deneyimimi gerçekleştirebiliyorum.Bu musallat başlangıcı dediğiniz sufli mufli cin min 1 yıldır sadece halisünasyon gösterecek kadar aptallarmı?Ben cin olsam musallat olduğum adamın aklını oynatırdım.Yani bunlar tam 1 yıldır sadece benim peşimde sırf halisünasyonlar göstermek için sadece halisünasyon sırf bunun için musallat oluyorlarsa onlara borçluyum.
Saygılar. .

Reenkarnasyon, astral seyahat vs şeyleri genelde Hatay-Antakya civarında ki insanlar iddia ederler .. Mezhebin nedir ?

Reenkarnasyon, astral seyahat vs şeyleri genelde Hatay-Antakya civarında ki insanlar iddia ederler .. Mezhebin nedir ?

Antakya ile alakam yok bayım.Antakya ayrı hatay ayrı bir şehir gibidir.Burada yaşamadığınız için inceliklerimizi bilmeniz mümkün değildir.Ayrıca hatay ile osmaniye sınırındaki bir köyde yaşıyorum.Sizin söylediklerinizi kabul ettirme ısrarınızın farkındayım yalnız bu mümkün değildir.Ben bu yeteneğinin farkındayım ve gün geçtikçede bu yeteneğimi geliştirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım.Buradan cinlere bana halisünasyon yaşattıkları için teşekkür ediyorum.(1 yıldır ne zaman istersem)dediğinize göre resmen bana itaat ediyorlar.Size daha fazla cevap vereceğimi düşünmüyorum.

Saygılar..

Mezhebini söylemekten kaçındın ama ben anlayacağımı anladım :)
ALLAH yardım etsin size ne diyeyim ..

çok fazla meditasyon gerektiren birşeydir....bazı durumlarda oldu zannedersin ama o aslında Lucid rüyadır...yani rüyada oldunun farkına varmak ve hiç bir parapiskoloji kitabında astral seyahatın başarıldığı kanıtlanmamıştır (: ayrıca ruh boyutuna geçebilsen bile okadar evren enerjisi ve 5.boyut varlıklarında seni göre bilme olasılığından dönememe şansın %90 çoğu zaman bu olay insanın kendini şartlandırıp Lucid rüya görmesine sebep olur sana bunu ispatlarım her türlü bana ulaş bekliyorum

Mezhebini söylemekten kaçındın ama ben anlayacağımı anladım :)
ALLAH yardım etsin size ne diyeyim ..

Bayım siz kendinizi önemli bir şahsiyet mi zannediyorsunuz?Sırf film çekeceksiniz diye size tapacağımımı zqnnediyorsunuz?ne anladınız he ne anladınız?Mezhebim Hanefilik.Siz önce kendini aşın da arapça kelime kullanmayın cümlelerinizde.Ben Türküm.Tanrının yardımına ihtiyacı olan sizsiniz asıl.Şu kahrolası egonuza tapmaktan vazgeçin artık.Yapınızda var diye aşamayacağınız anlamına gelmiyor bu.Lanet olsun.Kahretsin.

çok fazla meditasyon gerektiren birşeydir....bazı durumlarda oldu zannedersin ama o aslında Lucid rüyadır...yani rüyada oldunun farkına varmak ve hiç bir parapiskoloji kitabında astral seyahatın başarıldığı kanıtlanmamıştır (: ayrıca ruh boyutuna geçebilsen bile okadar evren enerjisi ve 5.boyut varlıklarında seni göre bilme olasılığından dönememe şansın %90 çoğu zaman bu olay insanın kendini şartlandırıp Lucid rüya görmesine sebep olur sana bunu ispatlarım her türlü bana ulaş bekliyorum

zaten bilimsel olarak kanıtlanabilse idi ateist kalırmıydı ortada?Azcık mantıklı olun ya azıcık bir gram mantık kullanın.Hadi kanıtla bana.dönememe şansımın %90 olduğunu bilimsel araştırmalarla kanıtla her türlü ispatlarım dedin ya hadi buyur hadi.hadii

Geri