Astral Seyahate nasıl başladım.

Konu sahibi son olarak 3799 gün önce görüldü

Benim tek sıkıntım belirli bi tekniğim yok , kalıplaşmış ileri düzeydeki insanların tekniğide yeni başlayan benim gibi insanlara hiç bir yararı yok .Çıkış zamanındaki dalgalanmayı ve ferahlanmayı yaşadım , gece ben hep uyanırım tekrar uyurum yani bi uykuya dalınca sabahı çıkartamam her neyse yine uyandım tekrar uyuyacaktım birden ses duydum ses çok değişik yükselip alçalıyodu tiz bi sesti zaten araştırmışsın sende bazı kişilerde böyle birşey var , birisi beni yukarı çekiyo ben direniyorum acaip yorgunum uyucam diyorum bi yandanda astral seyehate çıktım sanırım diyorum maalesef uyku sersemliğiyle çıkışı reddedip uykuya daldım , hayatımın büyük pişmanlığıydı bundan başkada yapamadım .Sen uyku felci durumu diyosunda o aşamaya gelemedimki , ben sırt üstü yatıyorum hiç kımıldamıyorum bütün bedenim uyuşuyor sonrasında napcam bilmiyorum bilmediğim içinde bozuyorum uyuyorum

pekala çok yorgun olduğunuz bir zaman yatağınızda rahatça sırt üstü uzandınız.Beden uyumak için can atıyor.evet yatakta gözleriniz kapalı olsun.Bedeninizi uyutun fakat bilinciniz açık olsun.bir süre sonra bedenin uykuya geçtiğini anlayacaksınız.kalkmak isteyip kalkamayacaksınız.korkmayın uyku felci geçiriyorsunuz ve astral boyuta geçmek için kısa bir süreniz var olağan gücünüzle kalkmayı deneyin çatırtılar ve uğultular eşliğinde astral boyuta geçmiş olacaksınız.bundan sonrası sizin cesaretinize kalmış.eğer korkmadan odadan dışarı süzülmeyi başarırsanız.Tebrikler ilk astral seyahatinizi gerçekleştirdiniz :) bu yöntemi deneyin birde.

Ya Hacı kurban olayım Hong Konk ne hikmetse bir haftadır içimde yer tutuyor. Oraya seyahetim söz konusu olabilirmi ? Ciddi soruyorum dalgaya vurmuyorum konuyu belirteyimde.

Ya Hacı kurban olayım Hong Konk ne hikmetse bir haftadır içimde yer tutuyor. Oraya seyahetim söz konusu olabilirmi ? Ciddi soruyorum dalgaya vurmuyorum konuyu belirteyimde.

astral çıkışı başarabilmek pek kolay değildir.zira bu tecrübemi 1 yılda kazandım.Bazı insanlar hayatlarını buna harcamalarına rağmen çıkışı başaramamaktadırlar.Eğerki azimle inanarak araştırarak denerseniz dediğim gibi dünyanın istediğiniz yerine seyahat etmeniz mümkündür.
Saygılar..

Çıkıpta dönemezsem varya..
Ağlarım ya la oralarda .s

dikiş nakışa başlasan daha iyiydi, para kazanırdın en azından.

Ne demiş endofme

Sizi ciddi ciddi dinleyecek, bu yoldaki tecrübelerinizden yararlanmak isteyecek, hatta sizin de hayli faydalı şeyler öğrenebileceğiniz siteler mevcut. Bence burada bu konularla canınızın sıkılmasına izin vermeyin, zira samanlıkta iğne aramaktan farksız yaptığınız..

Not: Yapılan kimi yorumlara istinaden ve sitenin genel akışı baz alınarak yazılmıştır.

Saygılar..

astral-seyahat-yapip-sevgilisini-opmeye-giden-adam_336746.jpg

Peki size bir soru sormak istiyorum. Çok tecrübeliyim demişsiniz odan soruyorum. Bu seyehat sırasında cinleri de görmeniz gerek cinleri gerçek forumlarında gördünüz mü.

bir insanın en büyük sermayesi, büyük bir servet değil mükemmel bir karakterdir!!!11bironetwo

google/karakterleilgilisözler/ilklink

Peki size bir soru sormak istiyorum. Çok tecrübeliyim demişsiniz odan soruyorum. Bu seyehat sırasında cinleri de görmeniz gerek cinleri gerçek forumlarında gördünüz mü.

gördüm yalnız buda başka bir alay konusu olacağını bildiğinden yazmak istemiyorum PM atarsanız konuşuruz.

Geri