Eru Iluvatar
Bronz Üye
Adana. Koskoca bir sanayi sitesi gibi şehir yav. Yemekler için gidin diyecem de daha iyisini İstanbul'da Bursa'da Ankara'da falan da yersiniz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aslında şalgam için ali göde ve mısır çarşısının girişinde ki doktorum şalgam tercih edilir. kebap için bir çok yer üç aşağı beş yukarı aynı zaten. yine herkesin bildiğiadana bence güzeldi ya....... sabancı camisinden başlamıştık gezmeye, paranın gücü tabii cami çok güzeldi...... seyhan nehri kıyısından yürüme taş köprüye geçtik, sabancı camisine yine hayran kaldım adeta hindistandaki tac mahal gibi görünüyor ordan...... derken çingeneler musallat oldu, darbuka çalıp para istiyorlar...... çingeneler yüzünden köprünün bir ucundan diğer ucuna yürüyemeden kaçtık, çarşı gibi bi yere girdik..... ferah, güzel bir kebapçıya denk geldik, dedik burda bir adana yiyelim...... adana, içli köfte derken şalgamsız olmaz dedik, o hayal kırıklığıydı tabii paketli getirmişlerdi ben onu bimden de alıyorum....... oradan çıkışta çarşıda gezelim dedik, güzel lokumcular vardı, aaaa o da ne millet bacaklarıma bakıyor töbe töbe.... o gün diz üstü mini bir şort giymiştim, saç da uzundu....... olsun...... kılsız, parlak çocuk görünce dayanamadıysalar demek.........
![]()

ben de geçen sene eğitim için gittim. onun dışında yolum düşmezdi :d pek bir şeyi yok gerçekten. ama insanlarıyla sevmiştim ben... diğer illere yakınlığıyla eğlenceli hale geliyor. yozgatlı arkadaşım da yozgat'ta takılmıyor zaten, öyle demişti :dTaaa yıllar önce Yozgat’a eğitime gitmiştim. Sakın ola gitmeyin.
herkes eğitim için Yozgat'a gidiyorsaaaaaaaaaaaaaaa var bir şey hahaha:pben de geçen sene eğitim için gittim. onun dışında yolum düşmezdi :d pek bir şeyi yok gerçekten. ama insanlarıyla sevmiştim ben... diğer illere yakınlığıyla eğlenceli hale geliyor. yozgatlı arkadaşım da yozgat'ta takılmıyor zaten, öyle demişti :d
özledim yine de oraları...
Ahahahahah. Ben arkadaşa demiştim. Türkiye bir site ise Yozgat Türkiye’nin 1+0 dairesidir. Hiç bir şeyi yok diyeben de geçen sene eğitim için gittim. onun dışında yolum düşmezdi :d pek bir şeyi yok gerçekten. ama insanlarıyla sevmiştim ben... diğer illere yakınlığıyla eğlenceli hale geliyor. yozgatlı arkadaşım da yozgat'ta takılmıyor zaten, öyle demişti :d
özledim yine de oraları...
Nedir bu yozgat aşkı… jfjfjfsiz arkeologmuşsunuz, yozgatta sit alanıymış gibi muamele çekmeyin şu kentte.
gitmesekte, görmesekte namı yeter.
yapmışlar bir dağına merkez, mecburen oraya gidiyoruz....herkes eğitim için Yozgat'a gidiyorsaaaaaaaaaaaaaaa var bir şey hahaha:p
Memleketimi yedirmem , bende yaşamıyorum ama olsun banane![]()
Dünyaca ünlü olmanın elbet bir bedeli olacaktı canım......hıhhhvan...serpme kahvaltısı kazık bir kere...
Arkadaş ortamını kurunca zaten en kötü yer bile gözünde en çok sevdiğin şehir oluyor o doğru...Size bişi diyim mi
Aslında bizim ilgimizi çeken yer,mekan değil oradaki insanlar…insanlarla olan iletişimimiz benc…
Uşakta kaldım bir süre Ankara mı uşak mı desen bana net uşak derim…
dönüp baktığımda şehrin yapısı değil oradaki insanları özlüyormuşum oradaki arkadaş ortamımı
neyinden sıkıldın, nesi kötü...İstanbul!
İstanbul!!
İstanbul!!!
İzmir demeyi unutmuşum.
İstanbul dan sonra İzmir gelir.
Aşırı kötü