Ankara çok yazılmış ama gerçekten o kadar sıkıcı bir yer değil. (Şüpheli) hayır hayır gerçekten. Tabii bir şehirden ne beklediğinize de bağlı. Bence Ankara’nın tek eksiği denizjdurkdjdu (şırrak tokat sesi) Ankara’daki sanatsal etkinlikler bence harika. Konserler, sergiler, fuarlar, christmas marketlar, şehir günleri vs. Para yetiştiremiyordum bir ara hepsine gitmek istiyordum çünkü kfjf Çocuğunuzla, partnerinizle katılabileceğiniz bir sürü workshop düzenleniyor. Çocuk büyütmenin kolay olduğu şehirlerden biri. Sanırım denizi olmadığı ve sahil boyu yürüyüş imkanı olmadığı için çok fazla rekreasyon alanı var, bilmiyorum ben seviyorum ama sevmeyeni de anlarım. Çünkü memur şehri efsanesi şu anlamda biraz doğru, dokuza doğru sokaklar boşalıyor. Ben İzmir’den sonra buna şaşırmıştım biraz ve biraz hızlı bir şehir. Ben ilk buraya geldiğimde sakinliğimle yolda yürüyüşümle herkesi çıldırtmıştım:d sonradan şehre uyum sağladım mecbur.
neyse ben iyi gezmişimdir, sıkıcı diyebileceğim bir yer aklıma gelmedi. Yozgat’ı çok zorbalıyorlar kfjf Nedense haklılar gibi geliyor kfjf bilmiyom insan üzülüyor yozgat adına, tengri yozgat’ı korusun kfjf