"Asla Gitmeyin" Dediğiniz Sıkıcı Şehirler Hangileri?

• Kullanıcı Swat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
Adana. Koskoca bir sanayi sitesi gibi şehir yav. Yemekler için gidin diyecem de daha iyisini İstanbul'da Bursa'da Ankara'da falan da yersiniz..

• Hehe
Tepkiler: W
adana bence güzeldi ya....... sabancı camisinden başlamıştık gezmeye, paranın gücü tabii cami çok güzeldi...... seyhan nehri kıyısından yürüme taş köprüye geçtik, sabancı camisine yine hayran kaldım adeta hindistandaki tac mahal gibi görünüyor ordan...... derken çingeneler musallat oldu, darbuka çalıp para istiyorlar...... çingeneler yüzünden köprünün bir ucundan diğer ucuna yürüyemeden kaçtık, çarşı gibi bi yere girdik..... ferah, güzel bir kebapçıya denk geldik, dedik burda bir adana yiyelim...... adana, içli köfte derken şalgamsız olmaz dedik, o hayal kırıklığıydı tabii paketli getirmişlerdi ben onu bimden de alıyorum....... oradan çıkışta çarşıda gezelim dedik, güzel lokumcular vardı, aaaa o da ne millet bacaklarıma bakıyor töbe töbe.... o gün diz üstü mini bir şort giymiştim, saç da uzundu....... olsun...... kılsız, parlak çocuk görünce dayanamadıysalar demek......... :bahar:

qh1djwf.jpeg
aslında şalgam için ali göde ve mısır çarşısının girişinde ki doktorum şalgam tercih edilir. kebap için bir çok yer üç aşağı beş yukarı aynı zaten. yine herkesin bildiği
kazım büfeden de muzlu süt içilir falan filan... ben merkez camiye ilk kez ilkokul gezisinde sınıfla birlikte gitmiştim. o zamana kadar mahallede ki tek minareli küçük cami dışında görmedigimden baya büyük gelmişti ve hayranlık uyandırmıştı. tabi merkezde gidilebilecek yerler sınırlı olduğu için orasıda sıkmıştı artık.
adana da iken huzur bulduğum tek yer anılarımı canlandırdığı için doğduğum sokaklar ve baraj mevkisinde ki yüksek tepeler. onun dışında bir espirisi yok benim için. gitmeseniz bir şey kaybetmessiniz.
bu da bulundugun köprünün şimdiki hali, kapaklar kapatildigindan dolayı nehir kurumuş vaziyette. (çekim bana ait degil)

IMG-20250304-WA0000.jpg

Taaa yıllar önce Yozgat’a eğitime gitmiştim. Sakın ola gitmeyin.
ben de geçen sene eğitim için gittim. onun dışında yolum düşmezdi :d pek bir şeyi yok gerçekten. ama insanlarıyla sevmiştim ben... diğer illere yakınlığıyla eğlenceli hale geliyor. yozgatlı arkadaşım da yozgat'ta takılmıyor zaten, öyle demişti :d
özledim yine de oraları...

Ankara, Kırıkkale...kısaca iç Anadolu....

ben de geçen sene eğitim için gittim. onun dışında yolum düşmezdi :d pek bir şeyi yok gerçekten. ama insanlarıyla sevmiştim ben... diğer illere yakınlığıyla eğlenceli hale geliyor. yozgatlı arkadaşım da yozgat'ta takılmıyor zaten, öyle demişti :d
herkes eğitim için Yozgat'a gidiyorsaaaaaaaaaaaaaaa var bir şey hahaha:p
Memleketimi yedirmem , bende yaşamıyorum ama olsun banane :D

Ahahahahah. Ben arkadaşa demiştim. Türkiye bir site ise Yozgat Türkiye’nin 1+0 dairesidir. Hiç bir şeyi yok diye :)

siz arkeologmuşsunuz, yozgatta sit alanıymış gibi muamele çekmeyin şu kentte.
gitmesekte, görmesekte namı yeter.

Uşak ahahaha ne akla hizmet gittim de okudum o seneler bilemiyorum gitmeyin...
İnsan trafiği özler mi...Asfaltları özler mi....Özlüyor....

herkes eğitim için Yozgat'a gidiyorsaaaaaaaaaaaaaaa var bir şey hahaha:p
Memleketimi yedirmem , bende yaşamıyorum ama olsun banane :D
yapmışlar bir dağına merkez, mecburen oraya gidiyoruz....
böbjjb şaka şaka, ben kötülemiyorum zaten. küçük ve pek bir yeri yok sadece.
belki yine bir eğitime gideriz... yolum tekrar düşsün isterim. insanı çok güzel çünkü:3

Size bişi diyim mi
Aslında bizim ilgimizi çeken yer,mekan değil oradaki insanlar…insanlarla olan iletişimimiz benc…
Uşakta kaldım bir süre Ankara mı uşak mı desen bana net uşak derim…
dönüp baktığımda şehrin yapısı değil oradaki insanları özlüyormuşum oradaki arkadaş ortamımı

Ankara diyenlerin kafasından istiyorum……
hiç gecenin bir vaktinde aoç’e gidip kokoreç, köfte ekmek yememişsiniz… gece hayatını (pavyon hariç) yaşamamışsınız… öğrenci olmamışsınız… memur zaten değilsiniz belli….
denizi olmasa da gölleri yeter… Kızılay avmsi bile bir başka…
en sıkıcı şehir Bayburt’tur……….. heba olan yıllarkmshshdbd

İstanbul!
İstanbul!!
İstanbul!!!

İzmir demeyi unutmuşum.
İstanbul dan sonra İzmir gelir.
Aşırı kötü

Size bişi diyim mi
Aslında bizim ilgimizi çeken yer,mekan değil oradaki insanlar…insanlarla olan iletişimimiz benc…
Uşakta kaldım bir süre Ankara mı uşak mı desen bana net uşak derim…
dönüp baktığımda şehrin yapısı değil oradaki insanları özlüyormuşum oradaki arkadaş ortamımı
Arkadaş ortamını kurunca zaten en kötü yer bile gözünde en çok sevdiğin şehir oluyor o doğru...
Ama uşak çok sessiz sakindi ya. Gerçi benim gittiğim dönemle senin dönemin aynı değildir... sürekli izmire kaçıp duruyorduk...

Geri