"Asla Gitmeyin" Dediğiniz Sıkıcı Şehirler Hangileri?

• Kullanıcı Swat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Herkes genel olarak ANKARA yı beğenmemiş . Hem siz ne anlarsınız sanatdan biz ilimizi Türkiye ye üzerinden Kıbrıs a tanıtıp bir nebze onlara sponsor oluyoruz.
Bakınız bakmayın esmer sevdiğime bizim oraları Sarı tutku da fena değil yani. sarı tutku dan sonra Kara nazlı ve sarı gonca da çıkmış :D

neyse konuya geçelim. : Erzurum Erzincan
diğer iller güzeldir.
Erzıncan bir liman bir daha gidersem öpsünler beni.

Erzincanın ne suçu var arkadaş yaaa. Gümüşhane varken.

adana bence güzeldi ya....... sabancı camisinden başlamıştık gezmeye, paranın gücü tabii cami çok güzeldi...... seyhan nehri kıyısından yürüme taş köprüye geçtik, sabancı camisine yine hayran kaldım adeta hindistandaki tac mahal gibi görünüyor ordan...... derken çingeneler musallat oldu, darbuka çalıp para istiyorlar...... çingeneler yüzünden köprünün bir ucundan diğer ucuna yürüyemeden kaçtık, çarşı gibi bi yere girdik..... ferah, güzel bir kebapçıya denk geldik, dedik burda bir adana yiyelim...... adana, içli köfte derken şalgamsız olmaz dedik, o hayal kırıklığıydı tabii paketli getirmişlerdi ben onu bimden de alıyorum....... oradan çıkışta çarşıda gezelim dedik, güzel lokumcular vardı, aaaa o da ne millet bacaklarıma bakıyor töbe töbe.... o gün diz üstü mini bir şort giymiştim, saç da uzundu....... olsun...... kılsız, parlak çocuk görünce dayanamadıysalar demek......... :bahar:

fotomu sildim

Son düzenleme:
Tokat’a gelmeyin ben diyim

• Hımm
Tepkiler: W
@Oggy gerçekleri forumun gözüne sokmuş.. teşekkürler.
İşte tam bir şehir gurmesi adam.. şalgam Ali Göde ve doktor dan içilir.. kapalı şalgam satan kim ya, onu tüfek ile vururlar Adana'da

Kilis
Bilecik.
Gezip görmemin kısa sürdüğü iki il.
Karaman, Iğdır, Şırnak ve Bayburt'tan da bu izlenime varacağımı düşünüyorum.
Uşak'a yönelik düşüncesi olan yok mu?

her sehrin bi goygoyu doner
kilis hicbir muhabbette gecmez
memleketi kilis olan kimseyi tanimadim
bi sakada espride gectigini gormedim
bilecik bile sakalarda esprilerde gecer
kilis hicbir yerde yok
biri gidip baksin kiliste yasayan var mi
bizi kandirmiyolardir ins,

Kilis'te gezecek birkaç han vs not almıştım, hepsi kısa sürede bitti. Kilis hemen bitti. Baharat kokan bir şehir.

Balıkesir gibi güzel bir şehri kötülemek de... Kast ettiğin merkezse azıcık anlarım.

Kapadokya dışında Nevşehir çok sıkıcı

Nevşehir, Kapadokya'nın kendisi. Sadece Ürgüp'e bile doyamazsın.

Evet Adana çokzel. Giderseniz conoları ziyaret etmeyi ihmal etmeyin… sklsk

Hatıralarıma dokunmuşsun hep. Lisede Adanalı bir arkadaşa hep "cono" derlerdi. İyi çocuktu, demek ki conolar iyi.
Adana'ya gidersem ziyaret edeceğim :)

Bir şehire asla gitmeyin diyebilmek için bir kaç gün orada bulunup, ne yapılır, ne edilir, neresi gezelir, neresine gidilmez, ne yenilir, ne içilir, bıdı bıdı bıdı bıdı gibi sorulara cevap verebilmek gerektiğini düşünüyorum zannımca. Misal hakikaten Adana' ya yazın gidilmez ama nisanda gidilir bütün şehir portakal çiçeği kokar çünkü ve festivali ve de karnavalı bile yapılır. Aralık' ta gidilir ülkenin her yeri donarken gömlek ceket takılabilirsiniz. Rakı-kebap festivali bu aydaydı sanırım katılabilirsiniz. Lezzet festivali var ona da katılıp tescilli lezzetleri yerinde tadabilirsiniz. E tabi bu adamlar hep homini gırtlak değil tabiki. Eğlenceli insanlar bence. Bakmayın siz adliyesi, sokak kavgaları falan adı çıkmış 9 a inmez 8 e...
Onlar bile zamanında eğlenceliymiş.p
Evet bu gidilecek şehirlerden birisiydi gidilmeyecek şehirlere gelince: Karaman, Aksaray, efendime söyleyeyim Niğde, sonra Osmaniye. Bunların en fazla üzerinden uçakla geçebilirsiniz, araçlada içinden. Sakın durmayın. Zaman kaybı. Yine misal. Çorum' da durulabilir ver ordan 2 kilo leblebi dersiniz en azından. Buralar cıx.

Belemedik ve Varda desen yeterdi aslında :)
Festivale denk gelmem lazım.

Hele Osmaniye tövbe ya rabbim. Vardır bir bildiğin ama anamın köyü kat kat güzel oradan….

Karaman da böyle…

Osmaniye'nin güzelliklerini görmemişsin. Güzel bir yer, sadece merkez olarak düşünmemelisin.

Osmaniye cidden kötü şehirsel bağlamda.

Kimse Sivas yazmamis. Sinirleri alinmis garip insan toplulugu. Butun sehri 1 saatte gezebiliyorsun, hic tanimadigin dedeler senin oturdugun masaya oturabiliyor, taksiciye luks restorant diyorsun donerciye goturuyor. Ustelik tarihi dokunun icine etmisler. 10 uzerinden 1. Birdaha yolum dusmez umarim.

Geri