- Web sitesi
- www.instagram.com
Yozgat kadar kafanıza taş düşe amin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yozgat'ta terör yokYozgat kadar kafanıza taş düşe amin![]()
Bu kadar basit evet ama öyle diyince de alınıyorlar
arada kızarıp tekrar sararanlar var artvin gibi, hatay gibi. onlar için ufak bir düzeltme yapabiliriz; en az 10 senedir kesintisiz sarı olanlar*Bu kadar basit evet ama öyle diyince de alınıyorlar![]()

Tokat’a gelmeyin ben diyim
Allahtan bir saat kulesi var onun da yanını yöresini otoparka çevirdiler. Bilmiyorum sıkıcı bir şehir yarım saatte gez dolan çıkNeyi var ya tokatımız'ın. havası güzel, meyvesi sebzesi bol. saat kulesi var, hamamı var, ırmakta sandalla gezmesi var.
Yakın arkadaşım Tokat’ta okumuş. Çok seviyor ama… :dTokat’a gelmeyin ben diyim
Şimdi ben de seviyorum da yine de sıkıcıYakın arkadaşım Tokat’ta okumuş. Çok seviyor ama… :d
her sehrin bi goygoyu doner
kilis hicbir muhabbette gecmez
memleketi kilis olan kimseyi tanimadim
bi sakada espride gectigini gormedim
bilecik bile sakalarda esprilerde gecer
kilis hicbir yerde yok
biri gidip baksin kiliste yasayan var mi
bizi kandirmiyolardir ins,
balıkesir
Kapadokya dışında Nevşehir çok sıkıcı
Evet Adana çokzel. Giderseniz conoları ziyaret etmeyi ihmal etmeyin… sklsk
Bir şehire asla gitmeyin diyebilmek için bir kaç gün orada bulunup, ne yapılır, ne edilir, neresi gezelir, neresine gidilmez, ne yenilir, ne içilir, bıdı bıdı bıdı bıdı gibi sorulara cevap verebilmek gerektiğini düşünüyorum zannımca. Misal hakikaten Adana' ya yazın gidilmez ama nisanda gidilir bütün şehir portakal çiçeği kokar çünkü ve festivali ve de karnavalı bile yapılır. Aralık' ta gidilir ülkenin her yeri donarken gömlek ceket takılabilirsiniz. Rakı-kebap festivali bu aydaydı sanırım katılabilirsiniz. Lezzet festivali var ona da katılıp tescilli lezzetleri yerinde tadabilirsiniz. E tabi bu adamlar hep homini gırtlak değil tabiki. Eğlenceli insanlar bence. Bakmayın siz adliyesi, sokak kavgaları falan adı çıkmış 9 a inmez 8 e...
Onlar bile zamanında eğlenceliymiş.p
Evet bu gidilecek şehirlerden birisiydi gidilmeyecek şehirlere gelince: Karaman, Aksaray, efendime söyleyeyim Niğde, sonra Osmaniye. Bunların en fazla üzerinden uçakla geçebilirsiniz, araçlada içinden. Sakın durmayın. Zaman kaybı. Yine misal. Çorum' da durulabilir ver ordan 2 kilo leblebi dersiniz en azından. Buralar cıx.
Hele Osmaniye tövbe ya rabbim. Vardır bir bildiğin ama anamın köyü kat kat güzel oradan….
Karaman da böyle…