"Asla Gitmeyin" Dediğiniz Sıkıcı Şehirler Hangileri?

• Kullanıcı Swat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Ankara o kadar mı kötü ya? Yerleşmeyi düşünüyordum, birkaç kere daha düşüneyim.

yok
biri kokereçi övdü diye
kokoreç mi yiyeceğim

Kapadokya dışında Nevşehir sıkıcı da ne demek. Kapadokya gerçek bir ilçe mi

Ankara o kadar mı kötü ya? Yerleşmeyi düşünüyordum, birkaç kere daha düşüneyim.
Nereden geleceğine bağlı Yozgat Çankırı Çorum vs yerdense güzel ama değilse hiç tavsiye etmem.. gri şehir ve insanlar… Gerçi insanlar semte göre de değişiyor Çayyolu, yaşamkent tarafına geleceksen güzel kötü değil öbür taraflar için aynı şeyi söyleyemem

yaşamayanı bilmeyene her yer sıkıcıdır, çok dert etmeyin… benim bu ülke sınırlarında tek bir gün bile sıkılmadığım tek şehir izmir. keşke bu kadar göç alıp da kekolarla dolmasaydı. onun dışındaki iki büyükşehirde de ekstra külfet gibi zevk alabilmek ama ankara o kadar gömülesi bir yer değil, çevre meselesi biraz zevk almak… ankara dışındaki iç anadolu’nun şehirlerinin hepsinde de bol bol sıkılabilirsiniz. oraların insanı da zaten sıkıntıdan bütün yemeklerini zahmetli hale getirmişlerdir. bir çorba yapacaklar 32 tane şey ekliyorlar, niye? damak zevkinden mi sanıyorsunuz, yoo… sıkıntıdan. izmir’e git mesela bir tane otu kavurup zeytinyağı döküyor bitti gitti, niye? çünkü şehirden zevk almak varken yemekle vakit kaybetmiyorlar. yemekleri uğraştırıcı illere bakınca zahmet ve sıkıcılığın doğru orantılı olduğunu anlayacaksınız. yılın analizisjsk :emoji_writing_hand:

Ankara

yokuş aşağı yuvarlanırsınız mazallah kjkjkjkj

Asla gitmemek için güvenlik sorunu falan olmalı. Bir yerde yaşamak başka gitmek başka. "Sıkıcı" kelimesi de komik. Heryer sıkıcı. Bartın sıkıcı ama asla gitmem denmez.

Benim için m²'ye düşen yobaz sayısı önemli. Bunun en yoğun olduğu yer de Bayburt.

Asla gitmemek için güvenlik sorunu falan olmalı. Bir yerde yaşamak başka gitmek başka. "Sıkıcı" kelimesi de komik. Heryer sıkıcı. Bartın sıkıcı ama asla gitmem denmez.

Benim için m²'ye düşen yobaz sayısı önemli. Bunun en yoğun olduğu yer de Bayburt.
Ama bak şimdi olmadı sen Bayburt ‘a değil Bayburt ‘luya hakaret etmiş oldun düşün ki ben bir Bayburt ‘luyum nasıl izzah edeceksin yazdıklarını

Ama bak şimdi olmadı sen Bayburt ‘a değil Bayburt ‘luya hakaret etmiş oldun düşün ki ben bir Bayburt ‘luyum nasıl izzah edeceksin yazdıklarını
Neyin izahı güzel kardeşim. Bir ili il yapan şeylerin başında gelir oranın yerel halkının sosyokültürel yapisi. Bana göre böyle. Çorumluyu yok sayıp Çorumu mu degerlendireyim tek başına.

Yobaz kelime anlamı :
1- Din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).

2. Bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun kimse.

Sıfat la bu. Ne hakareti. Bağnaz desem gönlün olur mu.

Geri