Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nereden geleceğine bağlı Yozgat Çankırı Çorum vs yerdense güzel ama değilse hiç tavsiye etmem.. gri şehir ve insanlar… Gerçi insanlar semte göre de değişiyor Çayyolu, yaşamkent tarafına geleceksen güzel kötü değil öbür taraflar için aynı şeyi söyleyememAnkara o kadar mı kötü ya? Yerleşmeyi düşünüyordum, birkaç kere daha düşüneyim.
Nedennn??Rotterdam.
Sıkıcı. Hem kuzeyinde hemen Amsterdam var mis gibi.Nedennn??
Ama bak şimdi olmadı sen Bayburt ‘a değil Bayburt ‘luya hakaret etmiş oldun düşün ki ben bir Bayburt ‘luyum nasıl izzah edeceksin yazdıklarınıAsla gitmemek için güvenlik sorunu falan olmalı. Bir yerde yaşamak başka gitmek başka. "Sıkıcı" kelimesi de komik. Heryer sıkıcı. Bartın sıkıcı ama asla gitmem denmez.
Benim için m²'ye düşen yobaz sayısı önemli. Bunun en yoğun olduğu yer de Bayburt.
Neyin izahı güzel kardeşim. Bir ili il yapan şeylerin başında gelir oranın yerel halkının sosyokültürel yapisi. Bana göre böyle. Çorumluyu yok sayıp Çorumu mu degerlendireyim tek başına.Ama bak şimdi olmadı sen Bayburt ‘a değil Bayburt ‘luya hakaret etmiş oldun düşün ki ben bir Bayburt ‘luyum nasıl izzah edeceksin yazdıklarını
yozgat halkı: aşk olsun biz sana naptık da hiç aklına gelemedik…Bilecik , Konya , Kütahya halkı aşırı yobaz![]()
Yozgatlıyla anlasabilirsin. Çünkü oportünisttir. Aklı sadece sekstedir. Merhaba yerine selamün aleyküm kullanman yeterlidir. Ama bir Erzurumlunun kodu bu kadar kolay çözülmez. Tehlikelidir.yozgat halkı: aşk olsun biz sana naptık da hiç aklına gelemedik…