-Sadece 4 tanecik dersim olmasına rağmen okul beni nasıl oluyor da bu denli yorabiliyor? Anlamıyorum.
-Proje dersi zorlu geçiyor. Mercedes markası ile ne yapacağım, en ufak bir fikrim dahi yok. Keşke föy açıklansa artık..
-Akademik araştırma konusu olarak planned obsolescence'ı seçecektik ama çok sevgili (!) grup arkadaşımın istememesi üzerine vazgeçtik ve dünyanın en sıkıcı şeyi olan mass production'ı yapıyoruz.. Sinir oldum. Bundan daha bayağı bir konu olamazdı.
-Onun dışında, yakın arkadaşım nihayet Amerika'dan döndü! Getirdiği abur cuburlarla da beni epey şımarttı, mutluyum. :p
-Çok alakasız bir konu fakat ben İstanbul'a geldikten hemen sonra gri kedim nedensiz bir şekilde ortadan kaybolmuş, günlerce gelmemiş. Annemler kahrolmuş evde. Nedense geçen gün birden ortaya çıkmış, bana söylememişlerdi kaybolduğunu yoksa çok üzülürdüm.
-Onun dışında, dalgınlığımın zirvesini yaşıyorum. Okul kartımı dışarıda düşürmüşüm. Birisi bulmuş ve okulun facebook sayfasına bulduğunu yazıp beni etiketlemiş, gönderiyi görünce haberim oldu kaybettiğimden. :')
-Dün Akbank Sanat etkinliklerine bilet aldım. Nasılsa 10 lira deyip hepsine almışım.. Şu konserlere gideceğim, umarım hepsi güzeldir:
Onur Ataman Ensemble
Iiro Rantala
Lambert
-Bugün de filmekimi'nin biletlerini aldım. Almayı düşündüğüm başka filmler de var hâlâ ama şu an almış olduklarım şunlar:
The Beguiled
Happy End
The Shape of Water
Mother!
Thelma
-Eh, yorucu bir gün oldu biraz dinlenmem gerek. Buraya yazmayı seviyorum ama daha sonra devam ederim. ^^