aşırı gizli günlük

Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü
Of.

Aslında bir günlüğüm vardı fakat o kadar iç karartıcı şeyler yazmışım ki normal şeylerden bahsedemiyorum. Orası benim karanlık tarafımı burası da aydınlık ve eğlenceli tarafımı temsil edecek. Hepimizin birden fazla ruh hali yok mudur zaten?

Yarından itibaren tatlış şeyler yazmaya başlayacağım, nasıl olsa kimse açıp başkasının günlüğünü okumuyor rahatlığı var üzerimde.

Hadi size şarkı bırakayım ilk günden:

(tövbe tövbe, tam şarkının linkini kopyalayacakken bilgisayar acayip bir ses çıkarıp "bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı, yeniden başlatılacaktır" dedi, resmen yüzüm bembeyaz oldu korkudan. dksljdl ona bir şey olacağına bana olsun, bebeğim o benim. <3)

Neyse olaylı şarkıyı buraya bırakıyorum.

[YOUTUBE]OFgZi1H41WY[/YOUTUBE]

:kaç:

Steam oyunlarını da sergile burdan xd

An itibariyle Steam'deki oyun sayım 1 (yazıyla:bir) adet olduğu için sergilenecek çok da bir şey olduğunu sanmıyorum. xd Zamanla şeyaparız ama aklımda olsun. İndirim kovalıyorum.

-

Aşırı gizli saklı günlüğüm, merhaba.

Hayırlar olsun diye başlayayım zira 3 gündür kesintisiz rüyalar görüyorum ve bunlar aşırı kaliteli bir film ayarında oluyorlar. Uyanmak istemiyorum çoğu zaman.

Amma, yaklaşık 4-5 rüyadır da hep depremle alakalı şeyler görüyorum. 9 şiddetinde bir deprem olduğunu (merkezi Çanakkale) ve deli gibi sarsıldığımızı gördüm. Umarım asla çıkmaz bu rüya, depremler korkulu rüyamdır.

Ay bak ne diyeceğim, yılın en sevdiğim zamanı gelmiş. Balkona çıktığımda etraf misssler gibi kokuyordu bilin bakalım neden?

vp74AA.jpg

Salça yapım çalışmaları ilk günden çok hızlı bir şekilde başlamış. <3 Allah'ım bayılıyorum domatesleri mıncıklamaya, resmen deşarj oluyorum.

Onun dışındaa, yarın temmuzun son günü ve ben bir tane daha kitap bitirmeliyim ki bu ay okuduklarımın sayısı 20 olsun. Gaz verin bana birazcık, oyun oynamaktan kitapların yüzüne bakamıyorum. :u3:

Gamer olmakla kitap kurdu olmak arasında gidip geliyorum. Sonum hayrola.

Hadi kaçtım.

Bir çökkünlük var üzerimde.

Sanırım rüyamda B.'yi gördüm. Vefat edeli bir seneden fazla olmuş, zaman ne acımasız.. Güzelim hayatı erkenden sona erdi, çok özlüyorum.. Onu rüyamda görmek beni üzmedi, aksine mutlu etti. Umarım her neredeysen, mutlusundur..

Yine üzüntünün kıyılarında geziniyorum. Artık son vermem gereken şeyler var ve buna cesaret edemiyorum. Çok kolay bir şekilde üzülebiliyorum.

Üzerimde kara bulutlarla uyandım, ancak bu kadar dağıtabildim. Kitap okuyasım bile yok.

Umarım yarın bundan daha güzel olur..

Fısır fısır fısır fısır hımmmm ... Fısır fısır fısır .. Aşırı gizli okuyorum ..

Yaptığım şeyin ağırlığının farkında değilim. Seneler sonra dönüp burayı okuduğum vakit pişman olmamayı diliyorum.

Gece çok zor geçti. Uzun zaman olmuş balkonda oturup karanlığa karşı ağlamayalı.

Kafamı dağıtmayı deniyorum ama bazen mümkün olmuyor işte.. Şimdi mutsuzum ya hani, dünyadaki herkesin mutsuz olmasını istiyorum sanki.

Geçecek, geçmeli.

Kara bulutlarımı bir miktar dağıtabildim..

O kadar yoğundu ki son birkaç gün, sıkılmaya ya da üzülmeye vakit bulamadım zaten.

Bilin bakalım ne oldu..

bGXGnY.jpg

(Önce biraz duygulandım, sonra açıp yedim. :p)

Abim nişanlandı.

O kadar ani oldu ki kimse ne olduğunu anlayamadı zaten.

O koşuşturmacanın içinde düzensiz beslenmişim ve kilo verememişim, doktorum kızdı.

Onun dışında, Z. ile buluştuk ve öyle eğlendik kii, kara bulutlarımı dağıtan şey de o oldu zaten.

Çeşme Açıkhava'da Kuğu Gölü Balesi olacakmış, oraya gitmeye karar verdik. :ask

Kuğu Gölü Balesi şey zaten, sanatın ve estetiğin nirvanası.

Ruhumu yine sanat doyuracak gibi, öyle gözüküyor.

Günlükcüm selam.

Sıkıntıdan ölme eşiğini bayağı bayağı aştım ya.
Okulun açılmasını ister oldum, düşün bak o derece.

Ders programımı hazırlıyorum bir yandan. Bu dönem doğru düzgün dersler açmadığı için okulumu tebrik ediyorum. Onun yanında, yüzbin tane Türkçe ders açmasına rağmen bir iki tane İngilizce ders açıp %100 İngilizce okuyanları hiçe saydıkları için de çok teşekkür ediyorum.

Şöyle bir program hazırladım:

ok4EmQ.png

Geçen dönem aldığım 8 dersle birlikte can çekiştikten sonra bu dönem akıllandım. Ne acelemiz var deyip hem az kredili (13) hem de hafif dersler aldım. Bu sene gezip tozacağım. :p

Ama noluur şu yaz bitsin, İstanbul'u çok özledim. Özellikle maça gitmeyi...

Bugün de akşam 6.30'da kalkmışım, kendimi tebrik ettim.

Neyse yeter bu kadar, sıkıldım. :kaç:

İnternetimi hunharca sömürdüğüm için akk'yi aştığım o güzel günden selamlar. :p

Sıkıntıdan cidden boyut değiştirdim bambaşka bir şey oldum..

Okulu dondurduğum ve sekiz buçuk ay boyunca hiçbir şey yapmadığım vakitlerde bile İstanbul'u bu denli özlememiştim.

9 Eylül'e aldım uçak biletini. Nihayet kavuşuyorum. :ask

Ufaktan gidilecek/yapılacak şeylerin listesini de yapıyorum. Unutmayayım diye buraya da bırakayım.

-Contemporary İstanbul
-İstanbul Bienali
-İzmir'deyken kaçırdığım tüm sergiler (İstanbul Modern, Sabancı, Pera, Arter vs.)
-Filmekimi
-Sahaf Festivali
-Salon İKSV etkinlikleri (canlarım benim)
-Kitap Fuarı
-Eş zamanlı olarak Sanat Fuarı
-Tiyatro Festivali

vs. vs.

Bunlar kesin olanlar. Ekim ayında İş Sanat etkinliklerinin biletleri çıkıyor. Tabii bu aralarda Zorlu PSM etkinlikleri ile bir vurgun yapıyor falan filan.

Tüm bunlara nasıl para yetiştireceğim en ufak bir fikrim yok.

Bu sene en büyük korkum maçlar ile etkinliklerin çakışması. Hangisini tercih edeceğime karar veremiyorum.

-

Önümüzdeki günlerim de biraz hareketli geçecek gibi gözüküyor. Eğer 16 ağustostaki Kuğu Gölü Balesi'ne gitmeye karar verirsek yaklaşık 3 gün abimde kalacağım. Sonrasında anneanneme gider salça yapımında yardım ederim. Ondan sonrası bayram, bayramdan sonra da gidiyorum zaten.

İstanbul can sıkıntıma iyi gelecek, buna inanıyorum.

Yazamadığım vakitlerde yaptıklarım:

-Neşem kaçtı biraz duruldum.

-Kuğu Gölü Balesi'ne gidebildim, muazzamdı!

-Güzel bir kitaba başladım fakat henüz bitiremedim.

-Bilgisayar oyunlarına ilgim çok arttı, kitap okumama da engel oluyor bu.

-Elimi sakatladım.

-Aynı zamanda kediler tarafından epey şiddetli bir şekilde tırmalandım, bakmak istemeyen olursa diye direkt eklemiyorum linki bırakıyorum. http://i.hizliresim.com/1gQLM5.jpg

-Ders seçimi yaptım ve hayaller hayatlar oldu yine. İstediğim dersi alamadım değişikliğe gittim. Şöyle oldu:
vp1bXm.png

Hepsi kolay dersler, üstesinden gelebilirim.

-İstanbul'a gitmeme de 2 hafta kaldı, heyecanlıyım.

Sanırım hepsi bu kadar.

Bayramlardan pek hoşlanmasam da bayram ziyaretini hastaneye, yoğun bakıma yapmış olmamız beni kahretti. Anneannem. Onu öyle görmek beni öyle üzdü ki. Ama iyileşecek, iyi olacak canım benim. İnanıyorum buna.. :papatya:

Kedilerin nasıl tırmaladığından bahsetmiştim, onları şu şekilde sıkıştırıp öptüğüm içindir belki de:
kW4Z17.jpg

(ruj olduğunu unutmuşum)
Ne yapayım, dayanamıyorum kii.

Son bir hafta diyorum. Kendime geleceğim. Daha olumlu ve canlı hissetmeye başlayacağım. İlk zamanlarda nefret ediyor olduğum o İstanbul bana bu sefer iyi gelecek.

Dipnot: Kitap okuma düzenime bir şeyler oldu. Ağustos ayında yalnızca 12 kitap okuyabilmişim ve benim için çok çok az bu. Kendime gelmem gerek!

Yazamadığım vakitlerde yaptıklarım:

-Neşem kaçtı biraz duruldum.

-Kuğu Gölü Balesi'ne gidebildim, muazzamdı!

-Güzel bir kitaba başladım fakat henüz bitiremedim.

-Bilgisayar oyunlarına ilgim çok arttı, kitap okumama da engel oluyor bu.

-Elimi sakatladım.

-Aynı zamanda kediler tarafından epey şiddetli bir şekilde tırmalandım, bakmak istemeyen olursa diye direkt eklemiyorum linki bırakıyorum. http://i.hizliresim.com/1gQLM5.jpg

-Ders seçimi yaptım ve hayaller hayatlar oldu yine. İstediğim dersi alamadım değişikliğe gittim. Şöyle oldu:
vp1bXm.png

Hepsi kolay dersler, üstesinden gelebilirim.

-İstanbul'a gitmeme de 2 hafta kaldı, heyecanlıyım.

Sanırım hepsi bu kadar.
İnanmayın fişne suyu o

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Larien benim tarafımı tutar, çünkü girl power. :kaç:

Geri