Sözlük Arkadaşlığın yalan olduğunu hissettiğimiz anlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnsanlar değişken canlıdır diye sürekli söylüyorum, ama yüzsüzlük yapıldığı zaman buz gibi oluyorum..
İnsan yazdıklarına ve söylediklerine her zaman dikkat etmeli..

Sanaldaki tanışmaların sağlam zemine oturması için daha fazla veri gerekiyor yani çok yanıltıcı fakat günlük yaşamdaki arkadaşlıklarda, insanlar çok daha bilinçli davranabilir çünkü yüz yüze iletişim ve gözlem yapma şansınız var. Arkadaşlarım arasında pek yanıltan çıkmadı, dostlarım da öyle ama hayat bu tabii, ne olacağı bilinmez.

şu güne kadar arkadaş konusunda gönlümün kırıldığı tek bir olay vardır o da ikibinonalti yılında gerçekleşti onun dışında herkes her şeyi yapabilir hissiyatindayim ve ona göre aksiyon alırım. arkadaş konusunda secimlerim gayet makul ve ihanete uzak arkadaşlıklardir.

Saftiriğim ben anlamıyorum. : )))

şu güne kadar arkadaş konusunda gönlümün kırıldığı tek bir olay vardır o da ikibinonalti yılında gerçekleşti onun dışında herkes her şeyi yapabilir hissiyatindayim ve ona göre aksiyon alırım. arkadaş konusunda secimlerim gayet makul ve ihanete uzak arkadaşlıklardir.
Peki ben.?

İşin içine menfaatler çıkarlar girdiğinde tabiki öyle. Arkadaşlar dostun gibi olmaz ki. Kemikleşmiş bir kaç sağlam dostum var bir sürü arkadaşıma bedel. Arkadaş ortama bağlı gelir geçer dostluk zaman, mekan ve ortama göre bükülmez. Azdır özdür.

has dostlarıma kırıldığım çok oldu, kızdığım da ama yanıldığım olmadı galiba.
çemberin bir tık dışındakiler her daim sirkülasyona açık.

Yılın oscarları konusunda yakışıklı kategorisine nickinin yazılmadığı anlar..

Yalan söylediğini öğrenince. Yapmıyorum dediği şeyi yaptığı zaman.

@Stockholm Sendromu bana manitam kel demişti sonra saçlı olduğunu öğrendik, orada bir yalan olduğunu falan hissettim.
bir de üç aydır flört eden arkadaşın sana flört ettiğini söylemezse üzülürsün, gerçi bunu bazılarınız tecrübe etti kjsksjs

Arkadaşlıkları,sevgiyi beklenti kavramından uzaklaştırdıkça, bir şeyler yalan da çıksa üzüntü oluşturmuyor pek .

Arkadaşlığa çok anlam yüklememek gerekiyor.

İki yüzlülükten utanmayanları görmek.

Geri