Sözlük Arkadaşlığın yalan olduğunu hissettiğimiz anlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
anlatmışımdır kesin. çok eskiden daha forumlara yeni giriyorken, bir kızla kanka olmuştuk. otu b.ku her şeyi paylaşıyorduk. bu başka bir yer buldu, sonra beni de peşinden sürükledi. orada da buradaki gibi abuk subuk konular vardı. ben de üye olur olmaz kıllığına bunun yazdığı her şeye ters cevaplar verdim. ciddiye almış, takıntı yapmış, yıllarca uğraştı durdu benimle. işte o zaman dedim "arkadaşlığımız yalanmış" ama onun benden önce bu lafı dediğine eminim.: ))))))))))))))))))))))

anlatmışımdır kesin. çok eskiden daha forumlara yeni giriyorken, bir kızla kanka olmuştuk. otu b.ku her şeyi paylaşıyorduk. bu başka bir yer buldu, sonra beni de peşinden sürükledi. orada da buradaki gibi abuk subuk konular vardı. ben de üye olur olmaz kıllığına bunun yazdığı her şeye ters cevaplar verdim. ciddiye almış, takıntı yapmış, yıllarca uğraştı durdu benimle. işte o zaman dedim "arkadaşlığımız yalanmış" ama onun benden önce bu lafı dediğine eminim.: ))))))))))))))))))))))
sjfkdjj sen de hak etmişsin..arkadaş arkadaşla niye uğraşsın ay. arkadaşını hiç mi sevmedin.d

Haksızlığa uğradığını düşündüğü halde sana destek vermiyorsa.. beni incitir bu durum.
Olaylara sessiz kalan kişilerin arkadaşlığına asla güvenmem.. ve biter.

Hepimize güzel kazıklar attıktan sonra, ben dolandırıcıyım, hepinize zararım olmuştur, hakkım helaldir, siz de helal edin..." diye bir mesaj aldık birkaç gün önce.

Kaç gündür bu konuyu konuşuyoruz, ben çok içtiğim için, o arkadaşa mesaj yazcakken, elimden telefonu aldılar, sildiler engel attılar, şimdi yazamazsın dediler...

Ben Ah Ulan Rıza şiirine 5 gün ağlamış bir adamım, kaybım büyük kayıptır, Ah, Anıl, böyle değildin...

Şöyle bir anda siliniyorsun ya. Hiç bir açıklamada yapılmadan. Anlıyorsunki senmişsin sadece karşıdakine değer veren. Nerde yanlış yaptım demenede gerek yok, yanlış yapmadın. Sana yanlış yapıldı.

Kayıp yaşadığın an bir alo..

Manito bulunca değiştiği zaman..
- ben de herkesi satarım ahah.

Her önüne gelenle arkadas olunursa,yasanilacak durum.
Biraz secici olun.
giphy.gif

Arkadaşlık doğru kurulursa yalan felan değil. Asil sorun her çay içtiğimiz insani arkadaşımız sifatinin yanina ekliyor oluşumuz.

Bir süre hatri sayılır bir yerde yöneticilik yaptim mesela, genel müdüre ulasmak icin yanima sinsice "arkadas" gibi yaklaşıp 1-2 yıl kadar rol kesti.

Ben bunu is yerinden ayrilinca anladım. Buda 20li yaslarimda ki en acı ama en anlamli tecrübeydi benim icin. ( bahsi geçen an buydu benim icin)

Cok kisa yazdim ama o dönemki süreç 2 ciltlik kitap olur.

Bazi arkadaşCIKLAR hayatimiza girip cikmali. Ders alabiliyorsak ne ala.

Üye sözlüğüne yeterince yazmayıp, övgü verilmeyince..
En sevdiğin üye olmadığını anladığında.
Zor zamanında yanında olmadıklarını hissettiğinde..

Geri