Sözlük Arkadaşlığın yalan olduğunu hissettiğimiz anlar

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Forumda evlenecek erkekler listesine kamkilerin nicki yazmadığı an.

Yalnız başına kaldığınızda;birkaç gün ortalıkta bulunmadığınızda anlarsınız.Forumu tarafını bilmem,reel yaşantınız için sapmayan bir kanıdır.

Manitosu kıskançlık yapınca diyaloğ kesilince, ya da engel atılınca.
(Ayrıldığı an açılır engel ahah)

işin içine para ve çıkar girerse ne arkadaşlık kalır ne başka birşey.

Sevgili bulunca görmemiş gibi arkadaşını unutanlar da var görmüştüm bunu beni unutanı ben silerim Ağa

Bir grup var 4 5 kişi arada toplanır kahve içeriz sohbetler ederiz en son bana geldiler sohbet muhabbet neyse evlerine dağılınca herkes gruptan teşk ettiler güzeldi herşey diye birde şey yazmışlar dostlarim vs içimden dedim ki 5 6 kişiyle aynı anda dost mu olunur ? Dedim olunmaz çünkü dost dediğin bir tane olur iki kahve içmeylede dost olmazsın slk )

Bir grup var 4 5 kişi arada toplanır kahve içeriz sohbetler ederiz en son bana geldiler sohbet muhabbet neyse evlerine dağılınca herkes gruptan teşk ettiler güzeldi herşey diye birde şey yazmışlar dostlarim vs içimden dedim ki 5 6 kişiyle aynı anda dost mu olunur ? Dedim olunmaz çünkü dost dediğin bir tane olur iki kahve içmeylede dost olmazsın slk )
Dostum Putin, dostum Tramp gibi bi şey mi oldu sizin grupra?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
buluşmak için can attığını söyleyip hadi şu gün buluşalım dediğimizde bahanelerin altına sığınıyorsa :)
sırf buluşma teklifini ettiğini söylemek için söyler bir de buluşalım özledim diye

arkadaşlarım konusunda pek yanılgıya düştüğüm olmadı. burada tanışıp reele dökebildiğim dostlarım, arkadaşlarım konusunda da şanslıyım. bu sabah bir sürü mesajla uyandım; dünkü dağıtmalarımdan akılları bende kalmış…… yerim yerim, öperimmm.jsjjaja

En iyi kamuflajda bile bir yerde patlak veriyor.

Üstteki üyeye no verir misin konusuna hemen alta hayır yazmışsa ya da çikitellasının son parçasını seninle paylaşmıyorsa hiç arkadaş olmamışsınız demektir..:(

Geri