nedebenmecnun
Gümüş Üye
ben de deniz kenarında yaşıyorum, ben de laf sokabilir miyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam tamam bir şey demedim. gece anksiyete ataklarımdan birini geçirdiğim için asabice ankarasevmezlere giydirmiş olabilirim affedin beni biricik deniz severler<3Yok genel yazdım.
Denizsizlik yabana atılacak dantel bi kriter değil.
hatrım kalır. lütfen.. vurun yüzüme. deniz kabuğu fırlatın. yosun atın.ben de deniz kenarında yaşıyorum, ben de laf sokabilir miyim
Oyle mi…havadan karadan 7/24 istanbul'umuza dönüş imkanı vermesi
maalesef jujucum... denizi olan istanbul, izmir, antalya, muğla her ihtimalde yine bugünkü gibi olurdu ama atam ankara'yı başkent yapmasaydı ankara kayseri olurdu. yine de yaşanmaz bi yer değil tabii ama çok da şaapmayın yaniOyle mi…
O zaman ben de istanbul’dan donerken haber veririm ne yapalim.. ben degil istanbul kaybetti!maalesef jujucum... denizi olan istanbul, izmir, antalya, muğla her ihtimalde yine bugünkü gibi olurdu ama atam ankara'yı başkent yapmasaydı ankara kayseri olurdu. yine de yaşanmaz bi yer değil tabii ama çok da şaapmayın yani