Ankara'yı sevme nedenleri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yok genel yazdım.
Denizsizlik yabana atılacak dantel bi kriter değil.
tamam tamam bir şey demedim. gece anksiyete ataklarımdan birini geçirdiğim için asabice ankarasevmezlere giydirmiş olabilirim affedin beni biricik deniz severler<3

İş, eş-dost ziyareti ve tabii ki kuzenlerim dışında herhangi bir cazibesi olmayan şehirler arasındadır.
Deniz olmayan hiçbir yerde uzun süre bulunma şansım olmuyor ve tatil yörelerini, sakin yerleri tercih ediyorum.

maalesef jujucum... denizi olan istanbul, izmir, antalya, muğla her ihtimalde yine bugünkü gibi olurdu ama atam ankara'yı başkent yapmasaydı ankara kayseri olurdu. yine de yaşanmaz bi yer değil tabii ama çok da şaapmayın yani

maalesef jujucum... denizi olan istanbul, izmir, antalya, muğla her ihtimalde yine bugünkü gibi olurdu ama atam ankara'yı başkent yapmasaydı ankara kayseri olurdu. yine de yaşanmaz bi yer değil tabii ama çok da şaapmayın yani
O zaman ben de istanbul’dan donerken haber veririm ne yapalim.. ben degil istanbul kaybetti!

Su siralar hangi sehirde yasadigimi bile anlamiyorum. Sevmek veya sevmemek ayrimim olamayacak kadar yogun sacma bir donem. Ama Ankara'yi sevmek icin cok sebebim var. Bana cok guzel insanlar katti, ruya gibi gunlerim cok guzel anilarim oldu. Cok mutlu oldum cok uzuldum, cok eglendim cok bunaldim. Bence nerede yasadigindan cok nasil yasadigin bulundugun sehri guzel yapan. Kesfetme cesaretini gosterirsen her sehir sahane olabilir.

Deniz konusuna gelince, 20 yil denizin dibinde hatta icinde yasadim. Cok da seviyorum denizi. Ama olumcul bir eksiklik mi? Asla degil benim icin.

Siz Muşlu bile olsanız Ankaralı olma özelliği taşıyor olabilirsiniz. Siz farkında olmasanız da bu özellik gelir sizi bulur.

"Ankara’nın çalışkanlığını ve o çalışkanlığı paraya çeviremeyişini düşünüyorum. Allah’ım bu kadar çok çalışan yetenekli fakirin bir arada olduğu kaç büyük şehir vardır acaba?" Diyor Metin Solmaz.

Çok doğru demiş, biz Ankaralılar fakir ama yetenekliyiz. Daha doğru ifade edilemezdi.

Çok eskiden severdim de şimdi olsa da olur olmasa da… Denizi olmayan şehirler bana gelmiyor ya…

Geri