Ankara bu fotoğrafı konuşuyor ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu yorumuna saygim sonsuz

madem buyugumsun kirmicam seni... ceken cektimi.cekti.bizde suan tartisilir birseymis gibi tartisma haline getirdikmi getirdik. yok hass ben onu seviyorum evet ama tapmiyorum. sen onu Ataturke tapanlar icin kullan bence...

herkes dinini elbet yasar.benim sana tek lafim bu yasina kadar neyi ogrenditsen o
bi cocul simdo sana bisey ogretmesin

" Bir çocuk şimdi sana bir şey öğretmesin " demek istedin sanırım burada ..

Çocuk olduğunu kullandığın üsluptan anlamıştım ve öğreteceğin bir şey varsa gocunmam Sezen, öğret hakikaten ama önce sen şunu öğren ; " ALLAH rızası için yapılan amellerimizi ifşa etmek için çaba göstermemeliyiz " NOKTA.

İşte biatçılık böyle bir şeydir ..
Bakara ile makara geçtiklerinde susarlar ..
Kabeden pasta yapıldığında susarlar ..
Kuran'dan pasta yapıldığında susarlar ..
Namazla gösteriş yapıldığında susarlar ..
Çatır çatır kul hakkı yenir susarlar ..
Yolsuzluklar ortaya çıktığında susarlar ..

Ama bunları eleştirenler olunca da avazları çıktığınca bağırırlar" ELEŞTİREMEZSİNİZ DİYE " :)
Kabullenemezler yapılan yanlışları, görmek duymak istemez, gören duyanları da ya hainlikle ya dinsizlikle suçlarlar :)

pastasinimi yapmislar...dogrudur sen bunda art niyet ariyosan..haa kutsaldir olmasaymis daha iyi derdim

her koyun kendi bacagindan asilir..herkes durust ve olmasi gerektigi gibi yasaydi genel dunya boyle olmazdi

ama 1 dogru 1000000000000000000000 yanlisa karsi 0 guce sahiptir

İşte biatçılık böyle bir şeydir ..
Bakara ile makara geçtiklerinde susarlar ..
Kabeden pasta yapıldığında susarlar ..
Kuran'dan pasta yapıldığında susarlar ..
Namazla gösteriş yapıldığında susarlar ..
Çatır çatır kul hakkı yenir susarlar ..
Yolsuzluklar ortaya çıktığında susarlar ..

Ama bunları eleştirenler olunca da avazları çıktığınca bağırırlar" ELEŞTİREMEZSİNİZ DİYE " :)
Kabullenemezler yapılan yanlışları, görmek duymak istemez, gören duyanları da ya hainlikle ya dinsizlikle suçlarlar :)

(:
Aldırma Sevgili EkSeN
Eleştirimden dolayı bana da arkadaşın biri kalktı Pkk Sempatizanı dedi ( büyük bir cüretle )varsın sana da din düşmanı desinler :cici:
Bir tane ibadet ederken foto atarsın foruma aklanırsın :p

" Bir çocuk şimdi sana bir şey öğretmesin " demek istedin sanırım burada ..

Çocuk olduğunu kullandığın üsluptan anlamıştım ve öğreteceğin bir şey varsa gocunmam Sezen, öğret hakikaten ama önce sen şunu öğren ; " ALLAH rızası için yapılan amellerimizi ifşa etmek için çaba göstermemeliyiz " NOKTA.

son cumlene katiliyorum..

(:
Aldırma Sevgili EkSeN
Eleştirimden dolayı bana da arkadaşın biri kalktı Pkk Sempatizanı dedi ( büyük bir cüretle )varsın sana da din düşmanı desinler :cici:
Bir tane ibadet ederken foto atarsın foruma aklanırsın :p

:)))))) harika fikir hakikaten ..
Yıllardır beş vakitimi kılıyorum eğer kabul oluyorsa bir ara atayım şöle en afillisinden secdeye giderken ki bir fotomu

Bi de beni tek çek

21.jpg

Ankara bitirdi siz hala devam

Biz böyle boş konuları şarap eşliğinde konuşmayı çok severiz size ne

Geri