Ankara bu fotoğrafı konuşuyor ?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
ne güzel. Ülkemizin CUMHUR BAŞKANI NAMAZ kılıyor. özlediğimiz bir tablo :cici:

Teşekkürler ALLAHım

Adamların günlük yaşantısı.
5 kez namaz kılıyorlar.

He Alkol masasında olsaydı kıyamet kopardı da, bu foto hiç şaşırtmadı.

belkide, Namazdan, kılandan haz etmeyenlere. Nefret edenlere mesaj göndermiş olabilirler.
Düşman çatlatma misali. Asdfggsf

O degilde bidahakine biloya ogretip kilsinlar asdhddsfe

#Ramakaldı

#uzunadamnamazkıldırıyor #ankarakonuşuyor #namazkeyfi #allahkabuletsin #instanamaz #instaislam #instacumhurbaşkanı #instaankara #oruçtutmak #haccagitmek #zekatvermek #namazkılmak #şehadetetmek #5şart #camii #abdest

musluman ulke..muslumaniz elhamdulillah.
.namaz kilanlardan hoslanmiyorsaniz Yorum yapmayin daha manidar olur ;)

Sana mı soracağız yorum yapıp yapmamayı ? Senden mi izin alacağız fikrimizi belirtirken ..!
Müslümanlığın anlamını sorsam cevaplayamazsınız çoğunuz .. Namaz kılanlardan değil namazını gösteriş için kılanlardan hoşlanmayız ALLAH'da hoşlanmaz ki " MAUN SURESİNİ İNDİRMİŞTİR "

babanizin oglu gibi yok bilm bilo..yok bilmem erdo... vicdansizlar kac tane hukumet gordunuz hangisi vatandaslara getirdigi hizmeti yardimi getirdi.. tabi nankorluk diyorlardi demi

adam namazini kiliyor artik habercimi yada ordaki xyzmi resmi ceken herneyse

Erdoganmi gosteris oluyor? muslumanlikdan bas editorsun ya..sen zaten cumlene baslangicinla Muslumanlikdan nekadar anladigini gostermis oldun
.

Sevmek zorunda degilsiniz
Ama saygi duymak zorundasiniz....

musluman ulke..muslumaniz elhamdulillah.
.namaz kilanlardan hoslanmiyorsaniz Yorum yapmayin daha manidar olur ;)

Yanlış anlama da,namaz kılarken fotoğraf çekip koyunca daha mı müslüman oluyoruz?
Herşey Allah ile arandadır,yapmayın böyle şeyler.

Yanlış anlama da,namaz kılarken fotoğraf çekip koyunca daha mı müslüman oluyoruz?
Herşey Allah ile arandadır,yapmayın böyle şeyler.

ustune basa basa gene soyluyorum.bilerekmi cektirdi

ya hicmi bilmiyorsunuz unluysen her adimin beyan edilir
.yedigin yemekden giydigin ayakkabiya kadar

ulkede hic derdimiz yok buyrun bu adamin namazini tartisalim

babanizin oglu gibi yok bilm bilo..yok bilmem erdo... vicdansizlar kac tane hukumet gordunuz hangisi vatandaslara getirdigi hizmeti yardimi getirdi.. tabi nankorluk diyorlardi demi

Erdoganmi gosteris oluyor? muslumanlikdan bas editorsun ya..sen zaten cumlene baslangicinla Muslumanlikdan nekadar anladigini gostermis oldun
.

Musluman kardes, madem bu ulke musluman o kadar iyi hizmetler getirilmis niye topraklariniz da yasamiyorsunuz ? Avrupa nin hangi haçlı ulkesindesin ?
Davulun sesi uzaktan hos geliyor degil mi ?

zamaninda atalarimiz goc etmis..ve ne alakasi var..merak etme hacli ulkelerde yasiyanlar sizden daha manevice yasiyor o hasretligi

ama sizin gibileri yuzunden yakinda oda kalmaz buda bir gercek

hacli ulke diyosunda...turkiyenin pek bi farkini goremiyorum?ahh evet sen daha iyi bilirsin!

Tartışma amaçlı yazdığım bir şey değil bu Sezen.
Benim kendisine sempatim yoktur,senin vardır,buna saygım sonsuz.
Ama sen de iyi bilirsin ki Rte'nin istemediği hiç bir şey görülmez,ondan habersiz adım atamaz yanındakiler,bunu bilmektesindir.
Namaz kılmasına lafımız yok,müslüman olan herkesin yapması gereken bir şey zaten.
Ama bu ülkede ünlü insan çok,yanlış mıyım? E onlar kılmıyor mu?
Demek istediğim şu,namaz kılmak tatile gitmek değildir,fotoğrafını çekmezsin,çektirmezsin.
Neyse,vesselam.

.

Ba ba ufaklığa bak saygıdan bahsederken arada şahsıma VİCDANSIZ lafzını geçirivermiş :)
Ulan çok Müslümansanız neden BAKARA İLE MAKARA GEÇENLERE SESİNİZİ ÇIKARTMADINIZ ?
Sarayın mescidinde tayyibin izni olmadan biri cemaatin önüne geçip de sırf imamlık yaptığı için resmi HABERSİZ çekmiş olabilir mi ? Hiç mi düşünemiyorsun ?
Kime saygı duyup duymayacağımı da yine sana soracak değilim çocuk ..Şu kula tapıcılık hastalığınızdan bir kurtulun artık ( tapıcılık deyince bunlar secde etmeyi tapmaktan ibaret sanıyorlar :) )

Sen çok biliyorsan Müslümanlığı öğret bakayım bana biraz renklensin forum ..

Babana soyle Turkiye de sartlar cok iyiymis babacim ulkemize geri donelim de bak sana ne cevap verecek :)))

İbadet gizlidir ben istemedikçe kimse beni çekemez.net
Ankara mı konuşuyor sadece .)

Tartışma amaçlı yazdığım bir şey değil bu Sezen.
Benim kendisine sempatim yoktur,senin vardır,buna saygım sonsuz.
Ama sen de iyi bilirsin ki Rte'nin istemediği hiç bir şey görülmez,ondan habersiz adım atamaz yanındakiler,bunu bilmektesindir.
Namaz kılmasına lafımız yok,müslüman olan herkesin yapması gereken bir şey zaten.
Ama bu ülkede ünlü insan çok,yanlış mıyım? E onlar kılmıyor mu?
Demek istediğim şu,namaz kılmak tatile gitmek değildir,fotoğrafını çekmezsin,çektirmezsin.
Neyse,vesselam.
bu yorumuna saygim sonsuz

Ba ba ufaklığa bak saygıdan bahsederken arada şahsıma VİCDANSIZ lafzını geçirivermiş :)
Ulan çok Müslümansanız neden BAKARA İLE MAKARA GEÇENLERE SESİNİZİ ÇIKARTMADINIZ ?
Sarayın mescidinde tayyibin izni olmadan biri cemaatin önüne geçip de sırf imamlık yaptığı için resmi HABERSİZ çekmiş olabilir mi ? Hiç mi düşünemiyorsun ?
Kime saygı duyup duymayacağımı da yine sana soracak değilim çocuk ..Şu kula tapıcılık hastalığınızdan bir kurtulun artık ( tapıcılık deyince bunlar secde etmeyi tapmaktan ibaret sanıyorlar :) )

Sen çok biliyorsan Müslümanlığı öğret bakayım bana biraz renklensin forum ..

madem buyugumsun kirmicam seni... ceken cektimi.cekti.bizde suan tartisilir birseymis gibi tartisma haline getirdikmi getirdik. yok hass ben onu seviyorum evet ama tapmiyorum. sen onu Ataturke tapanlar icin kullan bence...

herkes dinini elbet yasar.benim sana tek lafim bu yasina kadar neyi ogrenditsen o
bi cocul simdo sana bisey ogretmesin

İşte biatçılık böyle bir şeydir ..
Bakara ile makara geçtiklerinde susarlar ..
Kabeden pasta yapıldığında susarlar ..
Kuran'dan pasta yapıldığında susarlar ..
Namazla gösteriş yapıldığında susarlar ..
Çatır çatır kul hakkı yenir susarlar ..
Yolsuzluklar ortaya çıktığında susarlar ..

Ama bunları eleştirenler olunca da avazları çıktığınca bağırırlar" ELEŞTİREMEZSİNİZ DİYE " :)
Kabullenemezler yapılan yanlışları, görmek duymak istemez, gören duyanları da ya hainlikle ya dinsizlikle suçlarlar :)

Geri