Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
musluman ulke..muslumaniz elhamdulillah.
.namaz kilanlardan hoslanmiyorsaniz Yorum yapmayin daha manidar olur ;)
musluman ulke..muslumaniz elhamdulillah.
.namaz kilanlardan hoslanmiyorsaniz Yorum yapmayin daha manidar olur ;)
Yanlış anlama da,namaz kılarken fotoğraf çekip koyunca daha mı müslüman oluyoruz?
Herşey Allah ile arandadır,yapmayın böyle şeyler.
babanizin oglu gibi yok bilm bilo..yok bilmem erdo... vicdansizlar kac tane hukumet gordunuz hangisi vatandaslara getirdigi hizmeti yardimi getirdi.. tabi nankorluk diyorlardi demi
adam namazini kiliyor artik habercimi yada ordaki xyzmi resmi ceken herneyse
Erdoganmi gosteris oluyor? muslumanlikdan bas editorsun ya..sen zaten cumlene baslangicinla Muslumanlikdan nekadar anladigini gostermis oldun
.
Sevmek zorunda degilsiniz
Ama saygi duymak zorundasiniz....
babanizin oglu gibi yok bilm bilo..yok bilmem erdo... vicdansizlar kac tane hukumet gordunuz hangisi vatandaslara getirdigi hizmeti yardimi getirdi.. tabi nankorluk diyorlardi demi
adam namazini kiliyor artik habercimi yada ordaki xyzmi resmi ceken herneyse
Erdoganmi gosteris oluyor? muslumanlikdan bas editorsun ya..sen zaten cumlene baslangicinla Muslumanlikdan nekadar anladigini gostermis oldun
.
Sevmek zorunda degilsiniz
Ama saygi duymak zorundasiniz....
bu yorumuna saygim sonsuzTartışma amaçlı yazdığım bir şey değil bu Sezen.
Benim kendisine sempatim yoktur,senin vardır,buna saygım sonsuz.
Ama sen de iyi bilirsin ki Rte'nin istemediği hiç bir şey görülmez,ondan habersiz adım atamaz yanındakiler,bunu bilmektesindir.
Namaz kılmasına lafımız yok,müslüman olan herkesin yapması gereken bir şey zaten.
Ama bu ülkede ünlü insan çok,yanlış mıyım? E onlar kılmıyor mu?
Demek istediğim şu,namaz kılmak tatile gitmek değildir,fotoğrafını çekmezsin,çektirmezsin.
Neyse,vesselam.
Ba ba ufaklığa bak saygıdan bahsederken arada şahsıma VİCDANSIZ lafzını geçirivermiş
Ulan çok Müslümansanız neden BAKARA İLE MAKARA GEÇENLERE SESİNİZİ ÇIKARTMADINIZ ?
Sarayın mescidinde tayyibin izni olmadan biri cemaatin önüne geçip de sırf imamlık yaptığı için resmi HABERSİZ çekmiş olabilir mi ? Hiç mi düşünemiyorsun ?
Kime saygı duyup duymayacağımı da yine sana soracak değilim çocuk ..Şu kula tapıcılık hastalığınızdan bir kurtulun artık ( tapıcılık deyince bunlar secde etmeyi tapmaktan ibaret sanıyorlar)
Sen çok biliyorsan Müslümanlığı öğret bakayım bana biraz renklensin forum ..