Kurt
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gosteris oldugu ne malum? Bu adam ile ilgili herzaman birsey ciksa, herkes direk negatif'e yorumluyor.
Herzaman birileri vardir resim ceken ve sosyal medya da paylasan. Unlu bir fotografci, guzel fotograf makinesi ile cekmis gibi gorunuyor degil ya. Ankara da bunun neyini konusuyor?
Allahim.
Iste tamda bundan.[emoji106]13 yildir bu ulkede islamiyeti kullandigi icin gosteris oldugunu dusunmemiz dogal degil mi?
13 yildir bu ulkede islamiyeti kullandigi icin gosteris oldugunu dusunmemiz dogal degil mi?
Kullandigi icin mi, yasadigi icin mi. Kendi dinini yasiyor, taniliyor, biliniyor ve boyle resimler ortaya cikiyor. Evet, gosteris dusundugunuz normal dir.
JoSe nin yazdigini oku.
Jose nin mesajina ilave olarak , Erdogan Basbakan oldugu donemde Ankara da Akp il binasindan ciktiktan sonra cevredeki kalabalikla ayak ustu sohbete basladi o esnada vatandasin biri telefonu cikardi resim cekmek icin . korumalardan biri bi koydu telefon yerle bir oldu.![]()
Erdogan musade etmese kim gidip cekecek bu pozu ?
Yine de sen neye inanmak istiyorsan ona inan kardesim.
Niyet ettim insanlar beni fotodan görsün diye namaz kılmaya uydum saraydaki imama