Ankara bu fotoğrafı konuşuyor ?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bir insan namaz kılarken neden fotoğraf çektirir ki ?

Evet hem namaz kılıyor hemde fotoğraf çektiriyor. Namaz kılmadan önce demiştir nasıl yakışıklı çıkıyor muyum diye belki .

Haberim yokmuş gibi çek panpa

Sonra ben bunlara takiyyeci ya da münafık dediğimde kızıyorlar .. Yahu namaz senin namazın bize ne kıldigin namazdan ? Ne diye gösteriş yaparsınız ? Eraeytellezi Yükezzibu Biddin ..

sanırım oy'a sıkıştınız ?
fazla cıvıttınız yahu

Karanlik cikmis , secemedim.
Kim ki o

Gosteris oldugu ne malum? Bu adam ile ilgili herzaman birsey ciksa, herkes direk negatif'e yorumluyor.

Herzaman birileri vardir resim ceken ve sosyal medya da paylasan. Unlu bir fotografci, guzel fotograf makinesi ile cekmis gibi gorunuyor degil ya. Ankara da bunun neyini konusuyor?

Allahim.

Hiç güleceğim yoktu,hala yok.
Vakti zamanında kankası da namaz kılarken fotoğraf ve ağlak videolar çektiriyordu.
Artık bozuştular.
Farklı kulvarlarda yarıştırıyorlar herhalde ibadetlerini.
Tövbe tövbe.

Gosteris oldugu ne malum? Bu adam ile ilgili herzaman birsey ciksa, herkes direk negatif'e yorumluyor.

Herzaman birileri vardir resim ceken ve sosyal medya da paylasan. Unlu bir fotografci, guzel fotograf makinesi ile cekmis gibi gorunuyor degil ya. Ankara da bunun neyini konusuyor?

Allahim.

13 yildir bu ulkede islamiyeti kullandigi icin gosteris oldugunu dusunmemiz dogal degil mi?

Namaz kılanların izni olmadan bunları çekebilecek babayiğit varmıdır ?
Biz kılarken sen çek denilmiş-tir

13 yildir bu ulkede islamiyeti kullandigi icin gosteris oldugunu dusunmemiz dogal degil mi?

Kullandigi icin mi, yasadigi icin mi. Kendi dinini yasiyor, taniliyor, biliniyor ve boyle resimler ortaya cikiyor. Evet, gosteris dusundugunuz normal dir.

Kullandigi icin mi, yasadigi icin mi. Kendi dinini yasiyor, taniliyor, biliniyor ve boyle resimler ortaya cikiyor. Evet, gosteris dusundugunuz normal dir.

JoSe nin yazdigini oku.
Jose nin mesajina ilave olarak , Erdogan Basbakan oldugu donemde Ankara da Akp il binasindan ciktiktan sonra cevredeki kalabalikla ayak ustu sohbete basladi o esnada vatandasin biri telefonu cikardi resim cekmek icin . korumalardan biri bi koydu telefon yerle bir oldu. :)

Erdogan musade etmese kim gidip cekecek bu pozu ?
Yine de sen neye inanmak istiyorsan ona inan kardesim.

JoSe nin yazdigini oku.
Jose nin mesajina ilave olarak , Erdogan Basbakan oldugu donemde Ankara da Akp il binasindan ciktiktan sonra cevredeki kalabalikla ayak ustu sohbete basladi o esnada vatandasin biri telefonu cikardi resim cekmek icin . korumalardan biri bi koydu telefon yerle bir oldu. :)

Erdogan musade etmese kim gidip cekecek bu pozu ?
Yine de sen neye inanmak istiyorsan ona inan kardesim.

Burada inanmak, inanmamak gibi bir durum yok. Dedigin gibi, musade etmis olabilir ve fotograf cekmis birisi, sonra sosyal medya da paylasilmis. Bunun arkasinda birseyler aramak, show yaptigini dusunmek ve kotu yorumlamak, zoruma gidiyor. Aksisi yapilsa, yine zoruma gider.

Butun bunlara gerek yok.

Hayır şu arkada duranlardan 2.si Bilal değil mi?
Herkes önüne eğmiş başını,bu yine çaktırmadan hareketlere bakıyor sanırım.
Namaz kılmayı bile bilmiyor,bilemiyor.
Her adımda ''Babacığı'' ne yaparsa o.

Niyet ettim insanlar beni fotodan görsün diye namaz kılmaya uydum saraydaki imama

Habersiz çekilen bir foto ise yorum yapamam, gerisi riyadır gösteriştir. Allaha değil makama secdedir.

Geri