Oggy
Platin Üye
harikaaaa hemen gidiyorum bakmayaBepanthol onarici bakim kremi![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
harikaaaa hemen gidiyorum bakmayaBepanthol onarici bakim kremi![]()
Sarı kantoron yağı ile yapılmış kremler oluyor birde.harikaaaa hemen gidiyorum bakmaya![]()
kızlar hiç utanmadan soruyorum vücut sivilceleri için ne öneriyorsunuz, özellikle kalça sivilceleri için.......... sürekli oturduğum için sivilce oluşumu tetikleniyor, yine sürekli oturduğum için bu sivilceler rahatsızlık veriyor.........

yaren teşekkürler canım.....Ekli dosyayı görüntüle 104753
bunu al kullan sonra teşekkür edersin
Al hadi link de bıraktım![]()
The Purest Solutions Yağlı Ve Karma Ciltler için ve Siyah Nokta Karşıtı Salisilik Asit Tonik 200 ml - Fiyatı, Yorumları
Yağlı Ve Karma Ciltler için ve Siyah Nokta Karşıtı Salisilik Asit Tonik 200 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
sivilcelerin bulunduğu bölgeyi doğru okudun dimi adjsafjajdhahahhahahah geçmiş olsun :dyaren teşekkürler canım.....sivilcelerin bulunduğu bölgeyi doğru okudun dimi adjsafjajd

Kahverengi maskara doğal ve aynı zamanda hoş duruyor. Bi ara alıştım sürekli kahverengi kullanıyordum jfdsdEkli dosyayı görüntüle 105074
şu maskara dehşet güzel.. Harbiden yazılanları karşılıyor . Özellikle kahve gözleriniz varsa alın kızlar:=)
Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermediKahverengi maskara doğal ve aynı zamanda hoş duruyor. Bi ara alıştım sürekli kahverengi kullanıyordum jfdsd
Mürdüm rengini denedin mi yosun
Genel olarak öven çok vardı o rengi bi denesem mi dedim ama kaldı hep.Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermedi
Kullandığın varsa fikir isterim...
Kahve olana bayılıyorum ama♡
Bebek pudrası. Kıyafetlerini giymeden önce ve gece yatmadan önce pudralama yaparsan geçtiğini göreceksin. Eczanelerde utalk pudra satılıyor antibakteriyel, marka olarak onu alabilirsin.kızlar hiç utanmadan soruyorum vücut sivilceleri için ne öneriyorsunuz, özellikle kalça sivilceleri için.......... sürekli oturduğum için sivilce oluşumu tetikleniyor, yine sürekli oturduğum için bu sivilceler rahatsızlık veriyor.........
Ay naptın naptın halloldu mukızlar hiç utanmadan soruyorum vücut sivilceleri için ne öneriyorsunuz, özellikle kalça sivilceleri için.......... sürekli oturduğum için sivilce oluşumu tetikleniyor, yine sürekli oturduğum için bu sivilceler rahatsızlık veriyor.........
gerçekten işe yarıyor ve kalıcı çözüm sağlıyorsa harika....... hesaplı da kesin deneyeceğim...... her gece düzenli mi yapmak gerekiyor pekiBebek pudrası. Kıyafetlerini giymeden önce ve gece yatmadan önce pudralama yaparsan geçtiğini göreceksin. Eczanelerde utalk pudra satılıyor antibakteriyel, marka olarak onu alabilirsin.
cano biraz pahalı diye almadım henüz, istek listeme ekledim indirim kovalıyorumAy naptın naptın halloldu mu
Bir an önce alman için dua edicem memnun kalırsan milalara uygulayacağımgerçekten işe yarıyor ve kalıcı çözüm sağlıyorsa harika....... hesaplı da kesin deneyeceğim...... her gece düzenli mi yapmak gerekiyor peki
cano biraz pahalı diye almadım henüz, istek listeme ekledim indirim kovalıyorum![]()
Evet 1 hafta düzenli kullanırsan geçecek zaten, tekrarlar ise yeniden kullanırsın. : )gerçekten işe yarıyor ve kalıcı çözüm sağlıyorsa harika....... hesaplı da kesin deneyeceğim...... her gece düzenli mi yapmak gerekiyor peki
cano biraz pahalı diye almadım henüz, istek listeme ekledim indirim kovalıyorum![]()
Cok memnun kaldim az bir dokunus wuuuu etkisi yapiyor kendinize asik oluyorsunuz...
Ekli dosyayı görüntüle 106011