Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ekli dosyayı görüntüle 98106
kaşlarımızla gözlerimiz böyle yaratılmadığımız için sanki sorun bendeymiş gibi duruyor ama alakası yok. kaşla göz arasında bir sürü boşluk bırakılması israftır… neyse üzülmeyin kızlar, ben üzülmüyorum…

ben peachy rengini aldım en doğal o geliyor diye ama hepsini alsak yeridir, her cilt tonuna yakışıyor renkleri… glosslara zaten son birkaç yıldır aşırı düştük, yaşasın parlak dudaklar <3
Evet o renkte güzel daha doğal....35 pembe...arkadaşıma peachy aldırmıştım kalıcı diye yalnız onuda yedi kalmadı ajsjsjkız aşırı ruj yiyor anlamadım xd bide bu rujların son kullanma tarihleri ne kadar oluyor xd

Bu arada yosimin sabunlarından aldım bi süre sonra kullanacağımmm...güveniyorumm onu da söyliyim :*

yosun bana da yollamış o sabundan. yosun'a değil de yanak bey'e güveniyorum. o onay verdi, kullan dedi.

Kızlar blender seti, mutfak robotu aldım jdjd Bu ara böyle… Kaşı kalın; kirpiği uzun ve gür biri olarak köşe takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları bunlardan tavsiye isterseniz her zaman yanınızdayım…. Teşekküre gerek yok jdjd

Kızlar blender seti, mutfak robotu aldım jdjd Bu ara böyle… Kaşı kalın; kirpiği uzun ve gür biri olarak köşe takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları bunlardan tavsiye isterseniz her zaman yanınızdayım…. Teşekküre gerek yok jdjd
Ekonomist Sux karışmadı ise sorun yok demektir.:)

dudaklar ve rujdan bahsetmisken, lancome l´absolu rouge cream/renk: orange-confite aldim. acik tenli olup, sicak bir alt tonunuz varsa + cilli iseniz, cok tatli duracaktir ^^
1716304618876.png

Inanir misin 5 aydir eve koltuk begenemiyoruz annemle hahah:)
Helpp:)

IMG_8940.jpeg
kızlar napıyonuz? içeriklerini takip ettiğim cilt bakım infularından olan çisem pure choice’la iş birliği yaptı diye ve çıkardığı ürün kullanmak istediğim ürün olduğundan almıştım bu azelaik serumu. birkaç kez kullandığım için uzun vadeli bi yorum yapamam ama cildimde bir sorun yaratmadı şu ana kadar. ay bi de kargosu geç geldi diye hediye dev krem yolladılar bana.

burada asıl övmek istediğim skin sensual vita-c serumu. herkes çok övdüğünden şaibeli gelir bana böyle şeyler ama ikinciyi aldırdı bana. cildimdeki o bütün kuruluğu alıyor, makyaj altına kullanınca kusturmuyor, parlatıyor. ne bileyim ne bekliyorsunuz yapıyor gibi, memnun kaldım. havalar soğurken cildiniz kuraklaşıyorsa şans verebilirsiniz. ondan memnun kalınca çok övülen bb kremini de deneyeyim dedim asla fondöten kullanmayan biri olarak bb krem mühim. onda da light istedim medium yollamışlar… hemen iade oluşturdum ve ürünü yollamanıza gerek yok biz size doğrusunu yollıcaz dediler, bu anlayıştaki markaları övmek lazım o yüzden. <3

neyse işte bu yorumu beğenen, alıntılayıp üç arkadaşını etiketleyen, beni forumdan takip eden, buğday tenli bir üyeye hediye etmek isterim sjsjks. (şaka da olabilir bu ama belli de olmaz)

Ekli dosyayı görüntüle 101500
kızlar napıyonuz? içeriklerini takip ettiğim cilt bakım infularından olan çisem pure choice’la iş birliği yaptı diye ve çıkardığı ürün kullanmak istediğim ürün olduğundan almıştım bu azelaik serumu. birkaç kez kullandığım için uzun vadeli bi yorum yapamam ama cildimde bir sorun yaratmadı şu ana kadar. ay bi de kargosu geç geldi diye hediye dev krem yolladılar bana.

burada asıl övmek istediğim skin sensual vita-c serumu. herkes çok övdüğünden şaibeli gelir bana böyle şeyler ama ikinciyi aldırdı bana. cildimdeki o bütün kuruluğu alıyor, makyaj altına kullanınca kusturmuyor, parlatıyor. ne bileyim ne bekliyorsunuz yapıyor gibi, memnun kaldım. havalar soğurken cildiniz kuraklaşıyorsa şans verebilirsiniz. ondan memnun kalınca çok övülen bb kremini de deneyeyim dedim asla fondöten kullanmayan biri olarak bb krem mühim. onda da light istedim medium yollamışlar… hemen iade oluşturdum ve ürünü yollamanıza gerek yok biz size doğrusunu yollıcaz dediler, bu anlayıştaki markaları övmek lazım o yüzden. <3

neyse işte bu yorumu beğenen, alıntılayıp üç arkadaşını etiketleyen, beni forumdan takip eden, buğday tenli bir üyeye hediye etmek isterim sjsjks. (şaka da olabilir bu ama belli de olmaz)
ayyy infumelo hanım sizi dikkatlice takip ediyorum. övdüğünüz , gömdüğünüz tüm ürünlerinizi alıyorum .. Lütfen bana çıksın hediye. (ulan bende beyazım tüh be gitti bb krem)

ayyy infumelo hanım sizi dikkatlice takip ediyorum. övdüğünüz , gömdüğünüz tüm ürünlerinizi alıyorum .. Lütfen bana çıksın hediye. (ulan bende beyazım tüh be gitti bb krem)
asıl sana yarayan ürünü söylüyorum şu yuvarlak taraklar var ya, onlar… benim saçım seninkinin üçte biri falandır ama en en en dolaşık, kaskatı, denizden çıktığın saçı bile saniyesinde açıyor. pahalı bi marka vardı onun muadili olarak çıktı galiba bunlar, ince dişli olunca da asla verim alınmaz diyordum da mucize öyle söylim… bb’den memnun kalırsam ben sana doğru rengini alırım bebeğim <3
1726645283373.jpeg

asıl sana yarayan ürünü söylüyorum şu yuvarlak taraklar var ya, onlar… benim saçım seninkinin üçte biri falandır ama en en en dolaşık, kaskatı, denizden çıktığın saçı bile saniyesinde açıyor. pahalı bi marka vardı onun muadili olarak çıktı galiba bunlar, ince dişli olunca da asla verim alınmaz diyordum da mucize öyle söylim… bb’den memnun kalırsam ben sana doğru rengini alırım bebeğim <3
Ekli dosyayı görüntüle 101501
KURTARICIMIZ BU TARAK:kalp:
ay bebek gibi oldum şuan , bende sana alırım:*

Body shop tintlerinin güzel olduğunu söylemeye geldim kızlar. 18’lik çıtır yeğenim keşfetmiş bunu. Demek ki çıtır kızlar arasında popüler bir ürün:emoji_dancer: O dudağına da sürüyor ama lip & cheektint ürünlerini amacına uygun kullanmak benlik değil. Ya dudak ya yanak. Bunu yanağımda kullanıyorum ve kalıcılığından da çok memnunum. İş yerindeki bütün kadın arkadaşlarım da sordu, dikkat çekiyor yani. Sürünce çıtır olduğunuz ürünümüz:d böyle bir arayışınız varsa, alternatif olabilir

IMG_6939.jpeg

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 98099
kız kirpikleri uzun ve kıvrık sinsiler, sakın şu kirpik kıvırma aletini sağda solda önerip de kısa ve düz kirpiklileri rencide etmeye çalışmayın! 22 cm kirpikleri olan kızlar almış bunu “ay çok güzel kıvırıyor, ay kirpiklerim kaşıma geldi” falan yazmışlar… ben tabii inanıp aldım, ben bazen safımdır çok BAZEN safımdır ama safım işte. kirpik kıvırmayı geç aparatı gözüme bile koyamıyorum, kirpiğim o kadar kısa ve kıvırıcı o kadar kalın ki gözüme götürünce kirpiğe ulaşmıyosnsnnsjshh. SUSUN. neyse gittim flormar’ın önerilen rimelini aldım bi de kaybettiğim-belki de çaldılar- vinyl ink rujundan aldım yine. HATIRLARSINIZ ARKADAŞIM BUNDAN SÜRDÜĞÜ GÜN KUSTUĞU HALDE GRAM ÇIKMAMIŞTI. diyeceklerim bu kadar…
Gittim bu rimeli de aldım ama wowwww dedirtmedi bana sür geç sen memnun musun:)

Gittim bu rimeli de aldım ama wowwww dedirtmedi bana sür geç sen memnun musun:)
ay şuradaki salak kıvırıcıyı yine gördüm, güldüm ahaha.
ben yeni aldığım kıvırıcıyla birlikte kullanınca rimelden memnun kaldım beybim, kıvırıcı olmasa ben zaten yere göğe sığdırılamayan yves saint laurent rimelinden bile memnun kalamam çünkü kirpiğim yok... bence tam f/p ürünü olmuş bu flormar longer than ever, öldüm bittim denilemez ama bu fiyata verdiği performans bana yeterli geldi. kirpikliler çok konuşmazsa sevinirim :emoji_unamused:

Geri