Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kızlar hiç utanmadan soruyorum vücut sivilceleri için ne öneriyorsunuz, özellikle kalça sivilceleri için.......... sürekli oturduğum için sivilce oluşumu tetikleniyor, yine sürekli oturduğum için bu sivilceler rahatsızlık veriyor.........
1736872132189.jpeg
bunu al kullan sonra teşekkür edersin
Al hadi link de bıraktım

Ekli dosyayı görüntüle 104753
bunu al kullan sonra teşekkür edersin
Al hadi link de bıraktım
yaren teşekkürler canım..... :bahar: sivilcelerin bulunduğu bölgeyi doğru okudun dimi adjsafjajd

hayatimda ilk kez fondoten tarzi bir krem, yani bildigimiz bir bb krem (+ ayni zamanda gunes koruyucu etkisi olan, besleyici ve nemlendirici) kullanmaya basladim. sevdim. gozalti morluklari mis gibi kapatiyo. sizler tabi bunu ve etkisini biliyordunuz. ben yeni yeni kesfediyorum ve denemeye basliyorum kendimde. ciddi ciddi cok sevdim. iyi ki varsin kore bakim+makyaj urunleri \

bahsettigim bu:
1737627364490.png

Kahverengi maskara doğal ve aynı zamanda hoş duruyor. Bi ara alıştım sürekli kahverengi kullanıyordum jfdsd
Mürdüm rengini denedin mi yosun
Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermedi :)
Kullandığın varsa fikir isterim...
Kahve olana bayılıyorum ama♡

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Onu tam veren markayı arıyorum Aze'cim lash olan tam istediğimi vermedi :)
Kullandığın varsa fikir isterim...
Kahve olana bayılıyorum ama♡
Genel olarak öven çok vardı o rengi bi denesem mi dedim ama kaldı hep.
Hangimiz önce alırsa konuyu yeşillendirelim o zaman *-*

kızlar hiç utanmadan soruyorum vücut sivilceleri için ne öneriyorsunuz, özellikle kalça sivilceleri için.......... sürekli oturduğum için sivilce oluşumu tetikleniyor, yine sürekli oturduğum için bu sivilceler rahatsızlık veriyor.........
Bebek pudrası. Kıyafetlerini giymeden önce ve gece yatmadan önce pudralama yaparsan geçtiğini göreceksin. Eczanelerde utalk pudra satılıyor antibakteriyel, marka olarak onu alabilirsin.

Ay naptın naptın halloldu mu

Bebek pudrası. Kıyafetlerini giymeden önce ve gece yatmadan önce pudralama yaparsan geçtiğini göreceksin. Eczanelerde utalk pudra satılıyor antibakteriyel, marka olarak onu alabilirsin.
gerçekten işe yarıyor ve kalıcı çözüm sağlıyorsa harika....... hesaplı da kesin deneyeceğim...... her gece düzenli mi yapmak gerekiyor peki :emoji_thinking:

Ay naptın naptın halloldu mu
cano biraz pahalı diye almadım henüz, istek listeme ekledim indirim kovalıyorum :emoji_thermometer_face:

gerçekten işe yarıyor ve kalıcı çözüm sağlıyorsa harika....... hesaplı da kesin deneyeceğim...... her gece düzenli mi yapmak gerekiyor peki :emoji_thinking:

cano biraz pahalı diye almadım henüz, istek listeme ekledim indirim kovalıyorum :emoji_thermometer_face:
Bir an önce alman için dua edicem memnun kalırsan milalara uygulayacağım

Evet 1 hafta düzenli kullanırsan geçecek zaten, tekrarlar ise yeniden kullanırsın. : )

w beni de merak ettirdin ya, o ne güzel anlatış öyle...

• Beğen
Tepkiler: W
Geri