Marla
Elmas Üye
Krem olabilir doğal şeyler yağlar vs...morluklar ve yorgun görüntü gitsin diye xdKrem mi kapatici mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Krem olabilir doğal şeyler yağlar vs...morluklar ve yorgun görüntü gitsin diye xdKrem mi kapatici mi
umarım sana da iyi gelir yosuncum. tam bi fiyat performans ürünü.@Stockholm Sendromu direk senin markanı alıyorum hassas cilt olduğundan :=)
influencer değil dimi şdlfşdlfşumarım sana da iyi gelir yosuncum. tam bi fiyat performans ürünü.
işbirliği değil, gönül birliği.dlfkjcfinfluencer değil dimi şdlfşdlfş![]()
hayatım onu kaçırma zaten ben stokk yapıyorum onu hep onsuz yaşıyamam:=)Kabak da alalım mı yosun ya bebe poposu gibi mi oluyordu cildimiz Sjsjs
verdim gitti o zaman siparişi :=)işbirliği değil, gönül birliği.dlfkjcf
Tamam ona da bakayım bi ayh güzelleşelim Sjsjshayatım onu kaçırma zaten ben stokk yapıyorum onu hep onsuz yaşıyamam:=)
Su ic .D en dogali .DKrem olabilir doğal şeyler yağlar vs...morluklar ve yorgun görüntü gitsin diye xd
2 litre su içiyorum zaten sjxndj daha ne kafar içeyim yamurcummm xdSu ic .D en dogali .D
Saka yapmiyorum
-yeterli su
-iyi bi goz cevresi kremi (ben oneride bulundum zaten)
-ve cizgilere dolmayan bi kapatici
(Maybelline eraser kapatici guzel bence)
Fit me de is gorur ama eraser daha iyi sanki..
O zaman genetik, kendinle baris .D2 litre su içiyorum zaten sjxndj daha ne kafar içeyim yamurcummm xd
Hergünde kapatıcı sürülmüyor
Tşk beybi
Önemli diye bide belirtmis, cizme orani burani diyosun .D![]()
Öncelikle kabak lifini sıcak suda iyice yumuşatıp dairel hareketlerle vucudunuza masaj yaparak uygulayınız. Peeling etkisi ile ölü deriyi atar kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Önemli: Lütfen iyice ıslatıp yumuşatarak fazla baskı uygulamadan hafifçe uygulayınız.
@Yağmur memnunum bebeksi cildimizi kabak lifine borçluyuz:=)

küstüm daha barışmammmO zaman genetik, kendinle baris .D
Ricaa baby .D
Tadı çok kötü ama sonucu iyiVitamin takviyesi dimi bu..
Hap gibi seyleri sevmem .D ama duzenli kullananlarin yorumlari cok iyiymis..
İcebilenlere afiyet olsun![]()