Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Birde şu var saç ve tırnak iyileştirmede cidden etkili. Tırnaklarımı bir ara öyle güzel besledi ki aylardır bu kadar hızlı uzamamıştı. Saçlarım ise hacimlendi ve yogun bir canlılık geldi. Ben bunu yurt dışından bir akrabama getirtdim amazonda 200 küsür sanırım. Ama bana gelişi 400 ü geçti yurt dışından aldığım için.. Kazık :d

tırnaklarım için vitamin arıyordum inceleyim içeriğini bakalım.
tşkler.

Kullandığım göz kremi cok memnunum..
Bunu kullanmasam o zaman da Kiehls alirdim..

Ekli dosyayı görüntüle 72886

ben kiehls’den hiç randıman alamadım ya. çok övülmüştü. avokadolu (kız bu nasıl yazılıyordu jdjdj) olandan bahsediyorum. bunu deneyeyim bir sonrakinde. evdeki yves rocher, o da fena değil.
gerçi bunlar bir işe yarıyor mu emin de değilim de… kullanıyoruz işte

@Larien, yves rocherden memnunsan buna bulasma :)
İkinci bi kiehls vakasi yasamani istemem ama alicaksan da 'rich' olanini al.
Guncel fiyati trendyolda 420 tl falan.

bu kırmızı şey ne kadar işe yaramaz duruyorsa göz altı şeysi de başarılı bence. morluklara henüz tam olarak etki etmese de bir parlaklık efendicağzıma söyleyeyim bir nemlilik verdi. bugüne kadar kuruluktan ölmüş göz çevremde farketmemişim. özür dilerim canım gözaltım<3 aha şu
1671486102135.png

ayrıca bu konularda danıştığım tek insan olan sevgili aşkımsuyum @Melodram ın önerisi ile pure beauty bb kremini aldım. bence gerçekten güzel ve yeterli. bebeksi cildimi daha ipeksi yaptı diyebiliriz. buradan kendisine teşekkürlerimi borç bilirim. ayrıca 70 lira da puan kazandırdı. yarın da onu harcayacağım..
1671486238115.png

The purest ve estee lauder urunleri ise yariyor mu kizlar? Hic uzun sureli denediniz mi? Retinol mudur ne zimbirtiysa, hangisinden memnun kaldiniz?

The purest ve estee lauder urunleri ise yariyor mu kizlar? Hic uzun sureli denediniz mi? Retinol mudur ne zimbirtiysa, hangisinden memnun kaldiniz?
estee lauder hiç kullanmadım ben ama the purest son zamanlarda çok fazla duyulan bir marka. içerik olarak gayet güzeller ve fiyat olarak da bu içeriklere göre uygunlar aslında shiniko. bu tarz şeyler tamamen cildin kaldırıp kaldıramayacağıyla ve neye ihtiyacı olduğuyla ilgili.

retinoller aslında alt başlık gibi, normalde retinoid olarak geçiyor ama retinol daha yaygın kullanıldığından öyle yerleşmiş. retinoid alt başlıklarının hepsinin içerikleri de etkisi de farklı. piyasadaki yaşlanma karşıtı, kırışıklık giderici birçok ürünün içinde retinoid mevcut ama en hafif haliyle mevcut. güçlü bir bileşen olduğu için ilk kullanımda kesinlikle asit şeklinde kullanmamak lazım. asıl amacı sivilce gidermek olan ve sivilce kremlerinin içinde bulunan bir içeriği, direkt asit versiyonuyla uyguladığında cildi olduğundan beter hale sokabilirsin. retinoid kullanmak istiyorsan önce kremlerin içeriğinde olanlara bakman daha iyi olur. cildin alıştıkça da bir üst retinoide geçebilirsin. cilt bariyerini güçlendirmede, akne/komedın problemlerinde, kırışıklık giderme konusunda mükemmel içerik. bi de önemli olan retinoid içeriğini kullanırken aktif ve irite edici asitlerle birleştirmemek. (aha, bha gibi) daha çok niacinamide, peptit içerikleriyle birleştirirsen ekstra fayda görürsün. hassas ciltliler genelde korkuyor bundan, dikkatli kullanılmazsa tehlikeli bir şey zaten. cildini en iyi sen tanıyacağın için de araştırıp kullanmakta fayda var <3

(gece gece gelen retinol perisi miyim ahaha)

Geri