Kizlar ben mascaralari karistirmasini cok seviyorum. Hunharca ust uste surup surusturuyorum. Ilgilenenle paylasirim. Aynisi eyliner icinde gecerli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birde şu var saç ve tırnak iyileştirmede cidden etkili. Tırnaklarımı bir ara öyle güzel besledi ki aylardır bu kadar hızlı uzamamıştı. Saçlarım ise hacimlendi ve yogun bir canlılık geldi. Ben bunu yurt dışından bir akrabama getirtdim amazonda 200 küsür sanırım. Ama bana gelişi 400 ü geçti yurt dışından aldığım için.. Kazık :d
e süpermiş ya. nereden aldın ben de stoklayayım hemen?şglhhgjAyrıca @Stockholm Sendromu kremden 1 alınca 140 idi 2 alınca 199 oldu filan derken aldım:p
(1 adet olanı iptal ettim 2 olanı aldım hep stock yüzünden)
trendyoldan 4 alıma daha uygun oluyor 80 tl filan ama önce 2 tane kullanım bakalım:=)e süpermiş ya. nereden aldın ben de stoklayayım hemen?şglhhgj
ay şifa olur, sana da benim gibi yarar inşşş.
Kullandığım göz kremi cok memnunum..
Bunu kullanmasam o zaman da Kiehls alirdim..
Ekli dosyayı görüntüle 72886
güzeliz yaban mersini ama sen ordan da bize nemlendirici filan yolla:pYinede güzel olamıyoruZ
Roche fabrikası bizim burada.konuştum adamlarla boşa masraf etmesinler dediler.nemlendirici yerine sakinleştirici yollarımgüzeliz yaban mersini ama sen ordan da bize nemlendirici filan yolla:p
cimrisin yaban mersini.Roche fabrikası bizim burada.konuştum adamlarla boşa masraf etmesinler dediler.nemlendirici yerine sakinleştirici yollarım
Zor bi soru…kuyruk yağı kullanın valla hepsinden güzelcimrisin yaban mersini.
ayyy sus sus tamam sağlıklı bir yağ amaaa ben tüketemem:pZor bi soru…kuyruk yağı kullanın valla hepsinden güzel
Tüketmeyecen zaten yüzüne süreceksin gerçi onunda kilosu 100 tl yi geçmişayyy sus sus tamam sağlıklı bir yağ amaaa ben tüketemem:p
AY git gerçektenTüketmeyecen zaten yüzüne süreceksin gerçi onunda kilosu 100 tl yi geçmiş

estee lauder hiç kullanmadım ben ama the purest son zamanlarda çok fazla duyulan bir marka. içerik olarak gayet güzeller ve fiyat olarak da bu içeriklere göre uygunlar aslında shiniko. bu tarz şeyler tamamen cildin kaldırıp kaldıramayacağıyla ve neye ihtiyacı olduğuyla ilgili.The purest ve estee lauder urunleri ise yariyor mu kizlar? Hic uzun sureli denediniz mi? Retinol mudur ne zimbirtiysa, hangisinden memnun kaldiniz?