Marla
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet süreyyam ruj süremeye hasret kaldıkMaskenin altinda ruj görünmüyor ki.Sinir bozucu.
ay bundan da var bende ama rengi bir tık daha koyu olsa süperdi ama yine de kullanıyorum fırçası sürümü kolay:=)Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Finish Liquid Lipstick Ruj
Renk: All Natural Nude
ay bundan da var bende ama rengi bir tık daha koyu olsa süperdi ama yine de kullanıyorum fırçası sürümü kolay:=)
Evet 30 bende de var ay hepimizin zevki aynı ya ne güzel:=)Ekli dosyayı görüntüle 19230
Böyle canım ,bunların hepsini kullandım ,30 daha koyu duruyor mesala dudaktan dudağa değişiyor renkler :/
evet bende günlük hayatta bu renkleri kullanıyorum doğal ve sade.Ben koyu renk ruj kullanamıyorum ve daha çok pastel-nude tonlar tercih ettiğim için çok sevdim fakat ten-saç rengine göre tabii ki renk seçenekleri değişecektir.
@Süreyya kendimiz için sürdüğümüzün bir kanıtıdır bu:=)
Evet 30 bende de var ay hepimizin zevki aynı ya ne güzel:=)
Çok var bende de yaaa hatta Yamagül'ün son attığı da var gibi ama rengi farklı sanırımHerkesin paylaştığına bende de var diyorsun, ne ortak zevki .d
Dükkan açmışsın eve, doğruyu söyle kimle çalışıyorsun (:
Çok var bende de yaaa hatta Yamagül'ün son attığı da var gibi ama rengi farklı sanırım
Söylemem bu bir sır![]()
Dudak koruyucudur o sende kullanmışsın demek kiÇilek kokulu mu çilekli mi ne bir ruj var, yiyesim geliyordu ruju tabi dudağa sürülmüş halini .d
Benim ilgim bu kadarcık.
Hayatım boyunca hiç parfümüm bile olmadı, bana alsana .pp
Dudak koruyucudur o sende kullanmışsın demek ki
Banane ya ben almam sana sen oje almadın ben sana birde parfüm mü alcam!
İsmail'in sevgilisi çilekli dudak koruyucu sürüyormuş hımmmmmAhah ben kullanmadım yahu, öptükçe öptürüyordu o ruj :pp Hep bundan sür diyordum, ah ne günlerdi
Bana ne ayrı yazılır, altı üstü bir parfüm istedim. Hayırsız cimri hıhh
İsmail'in sevgilisi çilekli dudak koruyucu sürüyormuş hımmmmm
Ben istediğim gibi yazarım karışma banaaaaa kızdığın lakabı söylerim bak
Cimri değilim lakin sana gelince çok cimri olasım geliyor bu tamamen senden kaynaklı ama![]()
Hahahaha yahu sen alt üstü 10 tl kıyıp oje almam dedin ben neden sana şimdi parfüm alım ayrıca gazla çalışmıyorum ben kendimi ispatlamam gereken bir kitle yokSevgilisi deme kız, mazide kaldı o günler. 9 yıl oldu herhalde. O günden beri çilek dudaklarına şarkısını bile dinlemedim .d
Benim kızdığım lakap yok ki
Hangi parfümden alacaksın bana, ben pek anlamam. Sen cimri değilsin neyse ki tüm forum şahit olsun buna istiyorum :p
Hahahaha yahu sen alt üstü 10 tl kıyıp oje almam dedin ben neden sana şimdi parfüm alım ayrıca gazla çalışmıyorum ben kendimi ispatlamam gereken bir kitle yok![]()
BananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTamam o zaman sen alacaksan 10₺ lafı mı olur, 100 olsa yine alırdım .d
Bak senin için parfüm sayfası bile açtım. ahahErkek Parfümü Markaları & Önerileri Burada! - Erkek Parfümleri
2020 Erkek parfümleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz erkek parfümü fiyatları ayağına gelsin.www.hepsiburada.com