ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
evlenmeden önce hayal edilen:
vday7.jpg

evlendikten sonra olan:
foto.jpg

kızın feysbuktan "hayallerimin erkeki yhaaa .s.s <3<3" diye paylaştığı erkek:
mfgr1.jpg

yıllar sonra evleneceği erkek:
mfgrk.jpg

almanca sınavında kaç yaşındasın sorusunu hatırlayamayan oggynin dramı: " how old bist du? yazsam kabul eder mi acaba?"

bir gün benim de fotoğrafım genç ve güzel bi kızın telefonunda duvar kağıdı olacak mı acaba? : (((((

bugünkü ingilizce vizesinde soru: yerinde olsaydım, vatandaşlık haklarımı öğrenmek için hukuk okurdum. cümlesini çeviriniz.

benim cevabım : if i was like you, i would studied hukuk for my citizenship rights.

xd

güneş gözlüğünü kafasına taktığında kızın hissettiği:
7735598-passionate-girl-guitarist-playing-an-elecric-guitar-and-scream--wering-her-sunglasses-on-her-head.jpg

gerçekte görünen:
OrKoy_g%C3%BCnes_enerjisi_%C3%BCnitesi.sflb.ashx

hiç unutmam balıkesire ilk geldiğim zamanlar klasik bir üniversite öğrencisinin yaptığı gibi önce festen okulun itiraf sayfasını beğenip iltifatları trollemeye başlamıştım. atmıyorum günde en az 10 kız ekliyordu. prensibimdir feste tanımadığım hiç kimseyi eklemem yine iltifatları trollediğim bi akşam reddedemeyeceğim güzellikte bi kız ekledi kabul ettim bu kez. sohbet başladı hemen merhaba merhaba nerelisin cart curt 3 saat boyunca konuşuk kız birden "yaaa ben seni saat kulesinin orda gördüm heralde. : )))" dedi, şaşkınlığımı koruyamayıp "balıkesirde saat kulesi de mi var xd" dememle kız bi daha yazmadı. 3 gün sonra da beni sildi.

meğersem harbiden varmış sildiği gün sora sora buldum, ne zaman yanından geçsem bu olay aklıma gelir. xd

Geri