ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
lyYWJg.jpg

beton döktüğü her yeri rant olarak gören bütün zihniyetlere lanet olsun. götünüze sokun şimdi o gölü.

5_4486984.jpg

bu baksırı çok begendim ama annem bunu yanlışlıkla reklilerle yıkanmış sanıp toz bezi yapar o yüzden almıyorum.

arkadaşlar feyste bi sayfa buldum, adam mutluluktan eşinin ayaklarını yerden kestiği için kolay iniş yapabilsin diye uçak pisti de yapmış.

QlP8br.png

arkadaşlar gelinlerin düğün anlarında yaşadıkları tatlı telaşları gözlemlemek için beğendiğim sayfada bir gelinin yaşadığı dramı paylaşmak istiyorum.

3a0daO.jpg

arkadaşlar eve çıktım şuanlık sadece yatağım var, her türlü eşya yardımlarınızı bekliyorum.

12064267_993272740766828_1368786825_n.jpg

bugün sizlere aldığım sürpriz hediyenin hikayesini anlatacağım.

evi okula yakın olup da sürekli gidip gelen arkadaşlarımı hiç sevmem, yine böyle bi arkadaşım hafta başından eve gideceğini söylemeye başladı. napim kızım dedim, umarsamadım, evim okula 18 saatlik bir mesafede olduğu için kinimi ve nefretimi her zamanki gibi içimde yaşarken beni dürtüp "ehehe ya sana da bir sürprizim var" dedi. allah allah dedim durduk yere nasıl bir sürpriz yapabilirki, zaten hafta sonuna kadar da unuturdu ziklememek lazım.
bugün akşama doğru gelen telefonla irkildim, arayan arkadaşımdı "geliyorum ben, merkezde buluşalım dedi." hazırlandım balıkesirin mutlu insanlarının arasına karıştım. biraz sonra arkadaşımla buluştum, selamlaşıp hal hatır sorduktan sonra olay sürprize geldi. yanından geçtiğimiz kuyumcuda duraklayıp vitrindeki burma burma bilezikleri gösterirken "şu kangal kangal bilezikleri görüyor musun oggy ehehe" dedi, heycanlandım kafamdaki olm yoksa bana adana burma mı takacak lan diye düşünürken ev... evet diye cevap verdim. hızlıca elini soktuğu çantasındankini çıkarırken yüzünde sinsi bir gülümsemeyle cevap verdi "heh işte sana öyle bi sucuk getirdim dedi."

elime tutuşturduğu poşeti açarken ya git dedim, saçmalama, izmirlisin kızım sen ne sucuğu, bi de el çantana mı koy... cümlemi tamamlayamamıştım ki elimde bi kangal ev yapımı sucuk belirdi. takı töreninde adana burma bilezik takılmış gelin bile bu kadar az sevinirdi belki. heycandan bikaç kangal daha vardır diye kızın çantasını da kapmışım elinden. asakfadjg allahtan kötü bi şey çıkmadı. kız sonuçta özel günü falandır belki.

elimde ev yapımı kangal sucuğum, kafamda ev yapımı kangal sucuğumla neler yapacaklarım ile eve geldim ama şuan kıyamıyorum çok güzel duruyo, sanırım odama asıcam. <33

gece gece apansızca akla gelen atarlı sözler;

söz 1 - hayat sana bi kişilik sucuklu yumurta yaptıysa ikinci kişiye ekmek bandırtmayacaksın.

Geri