"Açlıktan ölürseniz Hz. İsa ile tanışacaksınız" diye kandırılan 47 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
"agalar benim problemlerim var gelin hep birlikte ölelim batsın bu dünya" olmadı mckenzie yakışmadı.

Din kavramini genisletmek lazim ki,niye afyon oldugunu anlayalim..
O saydiklarinin birer din isini görüyor iste..

Din kavramını genişletemezsiniz.Ancak yeni bir din icat edebilirsiniz.Climax'ın misal verdikleri,din gibi insanları uyuşturma noktasında tehlikeli olarak gördüğü etkileşim araçları.Haklı olduğu da su götürmez bir gerçek.

Din mefhumunun kısa bir açıklamasını da yapayım bu vesile ile.Pozitif bilimleri inkar etmeyen,şerri hükümlere dayalı vahyi esas alan,toplum ve ahlak kurallarına din denir.Süreyya hanım,siz zaman zaman Türkçe'yi biraz devrik kullanıyorsunuz.Yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum.Bazen anlamakta zorluk çekiyorum yazdıklarınızı.

isa yı görmüşler mi son durum nedir?

Kimin soyadı ki? Benim okuduğum İskoç romanlarında geçiyordu bu soyadı.

dostum bu iskoç romanlarının hangi iskoç romanları olduğunu benimle birlikte birkaç kişi daha anlayabilir kfkf bir ara tavsiyeleşelim…

Din kavramını genişletemezsiniz.Ancak yeni bir din icat edebilirsiniz.Climax'ın misal verdikleri,din gibi insanları uyuşturma noktasında tehlikeli olarak gördüğü etkileşim araçları.Haklı olduğu da su götürmez bir gerçek.

Din mefhumunun kısa bir açıklamasını da yapayım bu vesile ile.Pozitif bilimleri inkar etmeyen,şerri hükümlere dayalı vahyi esas alan,toplum ve ahlak kurallarına din denir.Süreyya hanım,siz zaman zaman Türkçe'yi biraz devrik kullanıyorsunuz.Yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum.Bazen anlamakta zorluk çekiyorum yazdıklarınızı.
Din kavramini niye genisletemiyoruz?
Mani olan ne?
Etimolojik olarak genislemedi mi?
Toplumda da algisi genislemedi mi?

Yeni din icat edilir derse,kavram da genisler..
Celisme lütfen.
Anlamiyosan okuma ki..

Din kimileri için afyon kimileri için de ayfondur, hayırlı forumlar

Din kavramini niye genisletemiyoruz?
Mani olan ne?
Etimolojik olarak genislemedi mi?
Toplumda da algisi genislemedi mi?

Yeni din icat edilir derse,kavram da genisler..
Celisme lütfen.
Anlamiyosan okuma ki..

Surekli soru soruyorsunuz,aldiginiz cevaplar ile mutmain olmuyorsunuz.Size gore kendinizden baska herkes,celisiyor kendi dogrulariyla.O zaman buyrun konu hakkinda bir makale hazirlayin da o deruni bilgilerinizden,biz de en ala sekilde istifade edelim.

dostum bu iskoç romanlarının hangi iskoç romanları olduğunu benimle birlikte birkaç kişi daha anlayabilir kfkf bir ara tavsiyeleşelim…
Ahahaha lariisss inanmammm seeen??? Sjsjsj aynı romanlardan bahsediyor olabilir miyiz gerçekten..

dinler, insanların ölüm ve yok oluş gerçeğini kabullenememesinden ve öldükten sonra da yaşam ile ödüllendirilme arzusundan dolayı ortaya çıkartılmış masal ve hikayelerden başka bir şey değildir. bu 47 tane lale için ne diyoruz o halde ? ne şehittir ne de gazi bok yoluna gitti niyazi.

Adam soruyor. Madem inanmıyorsun niye tecavüz etmiyorsun? Ulan bu böyle bişey mi?

Adam soruyor. Madem inanmıyorsun niye tecavüz etmiyorsun? Ulan bu böyle bişey mi?

iyi ki din diye bir şeye inanıyorlar bunlar, bunları engelleyen tek şey din, inanmasa her şeyi yapabilecek kadar tehlikeli kafadalar bu zihniyettedekiler. ahlak için din gerekli mi tartışması modern ve çağdaş ülkelerin çoğunda 150-200 sene önce bitmiştir. bizim gibi üçüncü sınıf ülkeler tartışır bunları.

Ya bi de bunların İsa dedikleri ile avrupalinin İsa dediği aynı adam bile olmayabilir. Hatta İsa hiç var olmayabilir. Tarsuslu pavlus'u İsa sanıyor bile olabilirler.

Surekli soru soruyorsunuz,aldiginiz cevaplar ile mutmain olmuyorsunuz.Size gore kendinizden baska herkes,celisiyor kendi dogrulariyla.O zaman buyrun konu hakkinda bir makale hazirlayin da o deruni bilgilerinizden,biz de en ala sekilde istifade edelim.
Peki.

Geri