Benim de uykum geldiHe tamam anladım. Pardon. Haklısın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim de uykum geldiHe tamam anladım. Pardon. Haklısın.
İyi geceler tatlım.Benim de uykum geldi
Din kavramini genisletmek lazim ki,niye afyon oldugunu anlayalim..
O saydiklarinin birer din isini görüyor iste..
Evet birlikte fotoğraf çekinmişler ve İncillerini imzalatmışlar. Bir de yakından daha yakışıklıymış. hadi sende git görmeye.isa yı görmüşler mi son durum nedir?
Kimin soyadı ki? Benim okuduğum İskoç romanlarında geçiyordu bu soyadı.
Din kavramini niye genisletemiyoruz?Din kavramını genişletemezsiniz.Ancak yeni bir din icat edebilirsiniz.Climax'ın misal verdikleri,din gibi insanları uyuşturma noktasında tehlikeli olarak gördüğü etkileşim araçları.Haklı olduğu da su götürmez bir gerçek.
Din mefhumunun kısa bir açıklamasını da yapayım bu vesile ile.Pozitif bilimleri inkar etmeyen,şerri hükümlere dayalı vahyi esas alan,toplum ve ahlak kurallarına din denir.Süreyya hanım,siz zaman zaman Türkçe'yi biraz devrik kullanıyorsunuz.Yanlış anlamayın bunu yermek için söylemiyorum.Bazen anlamakta zorluk çekiyorum yazdıklarınızı.
Din kavramini niye genisletemiyoruz?
Mani olan ne?
Etimolojik olarak genislemedi mi?
Toplumda da algisi genislemedi mi?
Yeni din icat edilir derse,kavram da genisler..
Celisme lütfen.
Anlamiyosan okuma ki..
Ahahaha lariisss inanmammm seeen??? Sjsjsj aynı romanlardan bahsediyor olabilir miyiz gerçekten..dostum bu iskoç romanlarının hangi iskoç romanları olduğunu benimle birlikte birkaç kişi daha anlayabilir kfkf bir ara tavsiyeleşelim…
Ahahaha lariisss inanmammm seeen??? Sjsjsj aynı romanlardan bahsediyor olabilir miyiz gerçekten..
Adam soruyor. Madem inanmıyorsun niye tecavüz etmiyorsun? Ulan bu böyle bişey mi?
ne diyon ağEvet birlikte fotoğraf çekinmişler ve İncillerini imzalatmışlar. Bir de yakından daha yakışıklıymış. hadi sende git görmeye.
Peki.Surekli soru soruyorsunuz,aldiginiz cevaplar ile mutmain olmuyorsunuz.Size gore kendinizden baska herkes,celisiyor kendi dogrulariyla.O zaman buyrun konu hakkinda bir makale hazirlayin da o deruni bilgilerinizden,biz de en ala sekilde istifade edelim.
Selamun...@Süreyya nın yorum yapmasını engelleyin. zira çok etkileyici oluyor