6 yaşındaki kızını evlendiren tarikat lideri

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Gerçekten yorumları okudukça hayret ettim.
Yok 15 yaşındaki çocuğun birlikte olmasını normal karşılıyorsunuz falan, alo iyi misiniz?
Kendinizde misiniz, hiç mi utanmanız yok?
Konuyu çarpıtıp yine dindar ve karşıt görüş arasındaki bir münakaşaya evrilmiş ama bu konunun dinle de alakası yok.
Bu, sapıklıklık; sapkınlıktır.
Bu, okurken midenizi bulandıracak ve kendi ailenizdeki çocuktan başlayarak tüm çocukların karşılaşmaması temennisinde bulunmanız gereken bir konudur.
Bu konu tartışmaya kapalı, konuda iğrenç zihniyetleri için küfür/beddua etmeniz gerekir.

O zaman benimle ugrasmaman gereğini de bilirsin. Cevab veremeyecegin konularda üye himayesine girme. Sen de biliyorsun dindeki savunulamaz hataları.

Valla istesem seninle çok güzel uğraşırım da, eski hevesim yok. Artık tedavülden kalkmış plakalarla uğraşmıyorum. Ben bu zamana kadar burada kimsenin himâyesinde de olmadım. Beni bilen bilir, kimseden de medet ummam.

@Mahlas özür dilerim yanlış ifade ettim. Üye himaye işine girme demek istedim. Çoluk çocuğu koruma altına almaya çalışıyorsun. Dolayısı ile seninle muhatap olmak durumunda kalıyorum.

@Mahlas özür dilerim yanlış ifade ettim. Üye himaye işine girme demek istedim. Çoluk çocuğu koruma altına almaya çalışıyorsun. Dolayısı ile seninle muhatap olmak durumunda kalıyorum.

Kendin diyorsun bak çoluk çocuk diye. Saf yürekli insanlara musallat olma.

Cocuklu aileler bu tarikatlardan kolayca kopabiliyo mu ki?

6 yaşındaki çocuğunu evlendiren bir zihniyete bu konuda doğru ve yanlışı anlatmakla zaman kaybedilmemeli, doğrudan bu zihniyeti yok etmek için mücadele etmeliyiz. Değil İslam’da, hiçbir yerde bu türden bir sapkınlığa müsade edilmez. Sapkınlıklarına dinleri alet eden bu insanlar toplum için büyük bir tehdit. Bu tehdide karşı başta Müslümanlar birlik olup mücadele etmeli.

Neye karar verdik şimdi? Kaç yaşından sonra gelin alınabiliyor? Dinen caiz olan neymiş, açıklamasını yapabilecek ehli sünnet birisi var mı? Utanmayın yazın öğrenelim.

böyle haberleri her okududuğumda içim tarifsiz bir öfke ve nefretle doluyor. öncelikle şunu netleştirmek gerek; tarikat bir inanç meselesi ya da kurumu değil, sömürü ve örgütlenme ilişkisidir. medeni dünyada böyle oluşumların varlığını hala sürdürebiliyor olmasının en büyük sebebi elbette cahillik. ülkemiz gibi sözüm ona medeni ülkelerde ise cahilliğe ek olarak devlet desteği. sen 6 yaşındaki bu çocuğa ve nicelerine sahip çıkmazsan işte böyle tarikatlar sahip çıkar. bizde devlet bırak sahip çıkmayı, bu tarikatlara yurt sağlıyor, teşvikler ve ödenekler veriyor. dahası bir şekilde basına yansıyan, mahkemeye taşınan bu olayları örtbas ediyor. kısacası devlet tüm bu tarikat ve medreselerin koruyucusu ve kollayıcısı gibi hareket ediyor. çok yazık.

adalet bu kadın için tecelli etmeyecek ama ilahi adalet en kısa sürede kendisi için tecelli etsin dilerim.

ayrıca başlıkta kendisi gibi 15-20 kişiyle rutubetli binaların bodrum katlarında kafa sallaması gereken tiplerin pedofiliyi savunduğunu görüyorum. salaklığın bir tedavisi olmadığı için size bir öneride bulunamayacağım.

ayrıca başlıkta kendisi gibi 15-20 kişiyle rutubetli binaların bodrum katlarında kafa sallaması gereken tiplerin pedofiliyi savunduğunu görüyorum. salaklığın bir tedavisi olmadığı için size bir öneride bulunamayacağım.
Henüz şey savunmasına geçilmemiş… o zamanlar yaş hesabı farklı yapılıyordu… eskinin 9u şimdinin 19-20sine denk geliyor diyen çıkmamış

Bunları asacaksın ya, boşu boşuna oksijen israfı bu yobazlar.

Hem insanlığa katkımız olmuş olur, hemde dünyaya.

Şunların suratında meymenet yok, şeytanın yer yüzündeki vücut bulmuş hallerine benziyorlar.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Geri