6 yaşındaki kızını evlendiren tarikat lideri

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
9 yaşında tamam yani. Evlenilir

Olayı çarpıtmakta üzerine yok. Kız orada evlenilir diye de bir tâbir kullanmamış. Sâdece bilgisi dâhilinde açıklama yapmış. Neyin ne olduğunu bilmiyorsan üzerine vazife olmayan konularda milleti lekeleme. Git sağlık, tıp konularında at koştur.

Olayı çarpıtmakta üzerine yok. Kız orada evlenilir diye de bir tâbir kullanmamış. Sâdece bilgisi dâhilinde açıklama yapmış. Neyin ne olduğunu bilmiyorsan üzerine vazife olmayan konularda milleti lekeleme.

Estağfurullah. Kaçta evleniyoruz o zaman. Nedir makul olan. Kim karar verdi. Benim yasam 18 diyor. Senin tabî olduğun Arap yasası ne diyor bu konuda

Ben de yeni evde kaldim zannediyorum meger regl olduktan sonra evlenmedigim icin coktan evde kalmisim..

Estağfurullah. Kaçta evleniyoruz o zaman. Nedir makul olan. Kim karar verdi. Benim yasam 18 diyor. Senin tabî olduğun Arap yasası ne diyor bu konuda

Seni üye olduğun zamandan beri biliyorum cli. Markanı, modelini, ne cinsi olduğunu benden iyi bilen olmaz. Beni herkes gibi ağlarına çekemezsin. Ben yemem. Boynunu aşmayan kıyılarda takıl.

Seni üye olduğun zamandan beri biliyorum cli, beni herkes gibi ağlarına çekemezsin. Ben yemem. Boynunu aşmayan kıyılarda takıl.
O zaman benimle ugrasmaman gereğini de bilirsin. Cevab veremeyecegin konularda üye himayesine girme. Sen de biliyorsun dindeki savunulamaz hataları.

Geri