6 yaşındaki kızını evlendiren tarikat lideri

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
kızının şikayeti ile ortaya çıkan ismailağa tarikatının liderlerinden yusuf ziya gümüşel olduğu iddia edilmekte. 6 yaşındaki kızını 29 yaşındaki biriyle evlendirmiştir. söylenecek çok küfür vardır ama ne söylense tam karşılayacaktır.
Timur Soykan'ın yazısında bahsettiği olaylar zinciri. mideniz kaldırırsa okuyun.

Çok acı gerçekten.

daha bluğ çağına girmemişki..

Dünya saçma sapan şeyler için ayağa kalkar böyle acı konular için izler öylece

Lider şeyhler böyle şeyler yapmaz ya, onun karısı, kızı kıymetlidir
Bu nur yüzlü, salak mürİtlerden!

tarikatların içinde dönen binlerce iğrenç olaydan sadece biri ve maalesef içinde yaşadığımız toplumda birkaç güne unutulmaya mahkum. göstermelik birkaç soruşturma ve gaz alma işleminden sonra tarikatlar da, yetkililer de, vatandaş da kendi hayatına devam edecek. olan kız erkek ayırt edilmeksizin istismar edilen, tecavüz edilen bu çocuklara olacak. bu insanların sadece hayatları baltalanmıyor, aynı zamanda olabileceği tüm ihtimaller de öldürülüyor. gelecekleri çalınıyor. yitip giden milyonlar, yazık. kendi adıma bu insanlık suçu oluşumlara karşı sempati besleyen, bunları dinin bir gereği gibi gören, toplum için faydası olduğunu düşünen, şu olanları "münferit olaylar" olarak adlandırıp kafasını başka tarafa çeviren ne kadar kişi varsa hepsini varoluşumuza birer tehdit olarak görüyorum. bu insanlarla birlikte yaşamak asla güvende olamamak ve asla ilerleyememek demektir. ismail ağa'sından menzil'ine, süleymancı'sından bilmem necisine kadar hepsinin, ne kadar böyle oluşum varsa tamamının üstüne gidilmesinin, finansal kaynaklarının kurutulmasının ve milletin çoluğundan çocuğundan el çektirilmelerinin elzem bir gereklilik olduğunu düşünüyor ve görüyorum.

Son düzenleme:
Yeni bir dünya istiyorsanız eskisini yok etmek gerekir . Allah ıslah etsin kıyamet yakın .

Tarikatlar neden kapatılmıyor anlamıyorum..
Abi bir insan dinini yaşamak isterse Kur'an'a göre yaşar zaten. Tarikat ne alaka? Birde 50 tane var insan doğruyu bulamıyor.

Bunları böyle sapık zihniyette olanları asacaksın.
Boş yere oksijen israfı bunlar, sözde Allah’a ibadet ediyorlar.
Sivrisineklerin bile sizden daha çok dünyaya, yaşama katkısı vardır.

bunlar araştırılıp ortaya çıkarılanlar. bilinmeyen neler vardır kim bilir.

yaşayan bazı tarikatlar abiler ablalara evrildi
odalarda güzelce beyinler yıkanıyor

Ya siz iyi misiniz, 6 yaşında diyorsunuz..
ben buna inanmiyorum, inanmakta istemiyorum

@Mahlas aga sen konuyu tam olarak anladinmi da disslike atiyorsun ajsjjs
6 yasinda cocuklari evlendiriyorlarsa yasaklanmali tarikatler yazmislar disslike atmissin.

Ben neyin ne olduğunu gâyet iyi anlıyorum merak etme. Attığım disslike'ları o mesajın tamamına olarak algılamayın. İçinde geçen bir cümleyi ya da bir düşünceyi beğenmediğimde de disslike verebilirim. Hem neden her keresinde disslike vermelerim dert oluyor ve açıklama zahmetine sürülüyorum?

Bu konu olsun başka konu olsun, like verilince "AA niye like verdin?, ne oldu?", ya da "ay çok teşekkürler" gibi dönüşler gelmezken, disslike olunca kıyâmetler kopuyor.

Bundan sonra bu disslike mevzusunda açıklama yapmayacağım. Neticede istediğime, istediğimi, istediğim kadar verebilmeye muktedirim.

Geri