climax
Elmas Üye
Bulanıyor mu demiş. Onun bulanmıyor.Mideniz bulanmıyor mu demiş de ne alaka onu soruyorum
Heath rip e bak anla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bulanıyor mu demiş. Onun bulanmıyor.Mideniz bulanmıyor mu demiş de ne alaka onu soruyorum
İshal mi olalım sndjdjd ya ona buna niye baktiriyosun desene dümdüz sndkBulanıyor mu demiş. Onun bulanmıyor.
Heath rip e bak anla
Bulanıyor mu demiş. Onun bulanmıyor.
Heath rip e bak anla
Yapmıycam. Okusun bulsunDirekt mesajımı alıntılaman lazım. Aksi taktirde yorulduğunla kalmış olacaksın.
Çikolata yeSinirlendim
Hangi örnek de ? 6 yaşında bir cocukla evlenilmiş Atatürk diyaneti kurdu da iyimi oldu ? Diyanet 11 yaşında erkekle 9 yaşında kız evlenebilir diye boş fetva vermedi mi?Hala din bu değil diyerek gezmeyin arkadaşlar, din tam olarak bu maalesef. Ve hadislerde belirtildiği üzere bu evliliğe örnek teşkil edecek evlilikler yaşanmış daha önce.
Dindeki en büyük problem yoruma açık olmasıdır. Salt bu yüzden tarikatler bile kavgalıdır, ilk karışıklıkta birbirilerini boğazlayacak kadar birbirlerine düşmanlardır.
Salt bu yüzden Türkiye'deki dindarı sapkın gören gruplar var.
Atatürk tekke ve zaviyeleri kapatıp Diyanet'i boşuna kurmadı. Sen, bu tür sapkınlıklara, sömürülmelere maruz kalma diye kurdu.
Ama gel gör ki buna rağmen hala Atatürk'e düşmanlık ediyorsun. Şu üzücü olay bile Atatrük'ün ne kadar değerli olduğunun işaretidir.
Dindarı da dinsizi de yatıp kalkıp minnet etsin Atatürk'e, eğer tarihimizde böyle bir insan olmasaydı neler olurdu düşünmek dahi istemiyorum.
Ela, senin din hakkında bilgin kısıtlı maalesef. Örneği göstermek amacıyla defalarca yazmışlar, o mesajı bul demişler ama hala hangi örnek diyorsun.Hangi örnek de ? 6 yaşında bir cocukla evlenilmiş
Nette her yazılan doğru mu oluyor? Kaynağını araştırmadan emin olmam. Ayrıca okuma gereğinde bulunmuyorum. Bilgim kısıtlı veya değil. Sidik yarışına girmiyorum diyaneti savunuyorsunEla, senin din hakkında bilgin kısıtlı maalesef. Örneği göstermek amacıyla defalarca yazmışlar, o mesajı bul demişler ama hala hangi örnek diyorsun.
6 yaşında bir çocukla evlenen dini lider var, nette araştır istersen.
Ayrıca adam mideniz bulanıyor mu demiş bu mu örnek? Konunun Atatürk le ilgisi yok dinin de bir ilgisi yok ama herşeyi bildiğiniz için bağdaştırmanız normalEla, senin din hakkında bilgin kısıtlı maalesef. Örneği göstermek amacıyla defalarca yazmışlar, o mesajı bul demişler ama hala hangi örnek diyorsun.
6 yaşında bir çocukla evlenen dini lider var, nette araştır istersen.
Eğer hadislere inanmıyorsan namaz falan da kılma. Hatta birçok dini ritüeli yerine getirme. Zira hadisler dinin direğidir.Nette her yazılan doğru mu oluyor? Kaynağını araştırmadan emin olmam. Ayrıca okuma gereğinde bulunmuyorum. Bilgim kısıtlı veya değil. Sidik yarışına girmiyorum diyaneti savunuyorsun
Babanın öz kızına şehvet duyması haram değil' diyen diyanetti. He abicim he en bilgili sizsiniz
Tarikatlerde yaşanan bu tür sapkınlıklar da Atatürk'ün ne kadar büyük ve öngörülü bir insan olduğuna işarettir. Zamanında Atatrük bunların kökünü kurutmaya çok yaklaşmıştı, bağlarım tabii.Ayrıca adam mideniz bulanıyor mu demiş bu mu örnek? Konunun Atatürk le ilgisi yok dinin de bir ilgisi yok ama herşeyi bildiğiniz için bağdaştırmanız normal
Sahih hadis diye birşey var biliyor musun? Her hadis gerçek değildir. Kuran da yazanı yaşamıyorsak buna din diyemeyiz bu kadar basitEğer hadislere inanmıyorsan namaz falan da kılma. Hatta birçok dini ritüeli yerine getirme. Zira hadisler dinin direğidir.
İşte o cevap 2016 yılında verilmiş, Diyanet Atatürk'ün kurduğu diyanet değil artık, şu an iktidarda olan dincilerin diyaneti.
Nerden çıkardın bir tarikata bağlı olduğumu? Soruma da cevap vermedin örnek nerde mideniz bulanıyor mu demiş adam nerde bunun örneğiTarikatlerde yaşanan bu tür sapkınlıklar da Atatürk'ün ne kadar büyük ve öngörülü bir insan olduğuna işarettir. Zamanında Atatrük bunların kökünü kurutmaya çok yaklaşmıştı, bağlarım tabii.
Hangi tarikat mensubusun bu arada?
Dini nereden öğrendin?Nerden çıkardın bir tarikata bağlı olduğumu
Sahih hadis diye birşey var biliyor musun? Her hadis gerçek değildir. Kuran da yazanı yaşamıyorsak buna din diyemeyiz bu kadar basit
Tamam da kuran da çocukları evlendirin mi diyor? Da bu tam olarak din oluyor? Ayrıca namaz için Miraç hadisesi var orda anlatıyorDini nereden öğrendin?
Bahsettiğim hadis sahih hadis olarak geçiyor. İmam Buhari'nin hadisi. Kur'an'da nasıl namaz kılacağın yazılmıyor, sadece namaz kılacağın yazılıyor. Sen namaz kılma şartlarını hadislerden öğrendin, Kur'an'dan değil.
Kur'an'da namazın nasıl kılınacağı geçmez. Ayetlerde yok öyle bir şey. İnanmayan biri olarak bunu biliyorum ama sen bilmiyorsun, büyük eksiklik senin için.Tamam da kuran da çocukları evlendirin mi diyor? Da bu tam olarak din oluyor? Ayrıca namaz için Miraç hadisesi var orda anlatıyor