5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizlerin tartıştığı konu her canlının doğası değil vahşi yaşam hiç değil, sadece erkek ve kadını tartışıyoruz, şu yapıştırdıklarınızın konu ile hiç bir alakası bulunmamaktadır, lütfen konu dışı yazıp, laf kalabalığı yapmayınız, eğer herhangi bir düşünceniz yoksada sadece laf olsun diye yazılmamalı görüşündeyim, saygılar...

NeyzeN.

Kusura bakmayın ama.. konu başlığı "Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?" burada özellikle 'insanlardan' bahsedilmiş mi? bahsedilse de ben göremiyorum:icon_wink:

Münazara TDK 'ya göre.. "1. isim Bir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan tartışma." olarak tanımlanıyor.
Yani kişiler fikirlerini söylemekte özgür. ve bunları belirtirken istediği yerlerden de örnek verebilirler. Bence burada sizin hatanız arkadaşımızın fikrine/görüşüne/düşüncesine "laf kalabalığı" demeniz.

**Belli kurallar'da bahsedilen ise şudur. (zaman, sıra..)

NeyzeN.

Kusura bakmayın ama.. konu başlığı "Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?" burada özellikle 'insanlardan' bahsedilmiş mi? bahsedilse de ben göremiyorum:icon_wink:

Münazara TDK 'ya göre.. "1. isim Bir konu üzerinde, belli kural ve yöntemlere uyularak yapılan tartışma." olarak tanımlanıyor.
Yani kişiler fikirlerini söylemekte özgür. ve bunları belirtirken istediği yerlerden de örnek verebilirler. Bence burada sizin hatanız arkadaşımızın fikrine/görüşüne/düşüncesine "laf kalabalığı" demeniz.

**Belli kurallar'da bahsedilen ise şudur. (zaman, sıra..)

Kadın ve erkek kelimeleri yeterince insanı çağrıştırmıyormu acaba, görememeniz enteresan...:)

Kadın ve erkek kelimeleri yeterince insanı çağrıştırmıyormu acaba, görememeniz enteresan...:)

Hayvanlarda da cinsiyet vardır.. :)
Dişi/erkek demez miyiz..:)

Burada üzerinde durulması gereken konu çapkınlık bence.
Örnekler konuyu pekiştirmek, yada iyi anlaşılması için verilir.
Ama benim düşüncem yukarıda belirttiğim gibi. şurada kaç kişiyiz, hiçkimse bir diğerinin düşüncesine "laf kalabalığı" demedi. Size uyar, uymaz o ayrı mesele bence. neyse.. :)

Ama benim düşüncem yukarıda belirttiğim gibi. şurada kaç kişiyiz, hiçkimse bir diğerinin düşüncesine "laf kalabalığı" demedi. Size uyar, uymaz o ayrı mesele bence. neyse.. :)

O ifadeyi fazlaca ve hemde tekrarı yapılmış söz öbekleri olarak değiştirdim, birazda ben yapacağım laf kalabalığı; çay cafeye geleceğim çay ısmarlayacakmısın...:zuha:

Öyle rakamlarla yapılan değerlendirme yapmamışlar ama bir çok konu var kadınlar erkelerden daha çapkın oldugunu yazmışlar :) o yazıda kadınların daha çapkınlıklar yaptıgının ispatıydı :) Yani kısaca ne daha çok erkek çapkın olduğu yazılı nede bayanların daha çapkın oldugu belge yok :)
En güzelini yapıyorum ben günllük yaşantımı paylasıyorum ben size :) rize küçüçük bir yer rizede kdınların daha çapkınlık oldugu gözüküyorsa büyük şehirlerde kızlarımız kimbilir çapkınlıkları nasıldır :)

O halde bende sana bi yaşantımı yazayım 50 bayanla birlikte çıkıyorum ve arkadaşlarımda öyle bizim üniversitedeki bütün erkekler öyle hatta çok çapkınızdır..

Böyle bi yorum olabilir mi yaa :D

Erkeklerin daha çapkındır, çünkü. Yine okuduğum bir yazıya göre, erkeklerin çapkınlıklarının sebebi, cinsel ihtiyaç değil, eşleriyle aralarındaki 'iletişim' sorunuymuş. Hal böyle olunca da erkekler.. başka bayanlarla 'iletişime' geçme ihtiyacı duyuyorlar.

Erkeklerin daha çapkındır, çünkü. Yine okuduğum bir yazıya göre, erkeklerin çapkınlıklarının sebebi, cinsel ihtiyaç değil, eşleriyle aralarındaki 'iletişim' sorunuymuş. Hal böyle olunca da erkekler.. başka bayanlarla 'iletişime' geçme ihtiyacı duyuyorlar.

Bayanlarda hep daha mükemmelini aradıkları için çapkınlık yaparlarmış...:D:D

Geçiniz efendim o işleri :D Doyumsuzluk sadece bayanlara has bir hissiyet değil.. Pekala erkeklerinde 'duramadığı' noktalar var. bunlardan biriside çapkınlık. Adamın yanında sevgilisi olsun. diğer masadaki kızla bakışır yani. neden? doyumsuzluk var, bi yetememe problemi var demek ki ortada . pis pis konuşturma beni :D @ide@list

Hem ben sana çay ısmarladım, soğumasın :p

O halde bende sana bi yaşantımı yazayım 50 bayanla birlikte çıkıyorum ve arkadaşlarımda öyle bizim üniversitedeki bütün erkekler öyle hatta çok çapkınızdır..

Böyle bi yorum olabilir mi yaa :D

Sen öyle 50 kişi ile çıkıyorsan tüm erkekler senin gibi değil ne yapalım :D Çevremizi konusuyoruz bu sen çapkınsın diye diğer erkelrin de daha çapkın olduğunu göstermiyor bir kere :D Sen erkelerin daha çapkın olduğunu kabul ettirmeye çalıştığın için böyle söylediklerimi kabul etmiyorsun yoksa senin benim çevrem kızların çapkınlıklarıyla dolu :)

Bizlerin tartıştığı konu her canlının doğası değil vahşi yaşam hiç değil, sadece erkek ve kadını tartışıyoruz, şu yapıştırdıklarınızın konu ile hiç bir alakası bulunmamaktadır, lütfen konu dışı yazıp, laf kalabalığı yapmayınız, eğer herhangi bir düşünceniz yoksada sadece laf olsun diye yazılmamalı görüşündeyim, saygılar...

Noldu yazıcak bişey bulamayınca bunu mu tercih ettiniz ? Yapıştırdıklarımla apışıp kaldınız mı ?
Laf kalabalığı olup olmadığı size mi kaldı ki ?

Doğada sadece insanlar mı var cinsiyete sahip olan ? Yada çapkınlık sadece insanlara mı mahsus ?

Lütfen yazılara cevabınız yoksa saçmalamayınız, saygılar bizden :hi:

:D Sen erkelerin daha çapkın olduğunu kabul ettirmeye çalıştığın için böyle söylediklerimi kabul etmiyorsun yoksa senin benim çevrem kızların çapkınlıklarıyla dolu :)

Aynı şey senin içinde geçerli şuana kadar ben kimsenin çıkıpda biz çok çapkınız sizler değilsiniz diyeni görmedim.

Sen demek iyi kontrol etmiyorsun laf kalabalığı değilde ona benzer kelimeler kulalndı tamam hayvanalrıda katalım işin içine :D laf bulamayınca hayvanları geçip bitkilere oradanda robotlara geçersiniz :D

( kızım senle tartışmak hiç istemiyorumda münazara ne yapalım :D )

Sen demek iyi kontrol etmiyorsun laf kalabalığı değilde ona benzer kelimeler kulalndı tamam hayvanalrıda katalım işin içine :D laf bulamayınca hayvanları geçip bitkilere oradanda robotlara geçersiniz :D

Görüşlere laf kalabalığı denmez ama canım benim. katılıyorum yada katılmıyorum diyerek kendi fikrini söylersin.
Ben böyle bilirim en azından.:dyg:

**Diğer konularda aşk-ı ilanda bulunmuştum :D sorun yok.:cici:**

Noldu yazıcak bişey bulamayınca bunu mu tercih ettiniz ? Yapıştırdıklarımla apışıp kaldınız mı ?
Laf kalabalığı olup olmadığı size mi kaldı ki ?

Doğada sadece insanlar mı var cinsiyete sahip olan ? Yada çapkınlık sadece insanlara mı mahsus ?

Lütfen yazılara cevabınız yoksa saçmalamayınız, saygılar bizden :hi:

Konu sadece insanlar üzerinde, diğer canlılar üzerinden örneklemeler yapmak asıl saçmalıktır...

Sinemle tartışmak istemiyorsan gel benle tartış o yorumu ben yaptım ve diğer takım arkadaşın yaptı "laf kalabalığı" yorumunu.

Anlatmak istediğimden anlamak istemiyorsanız ben bişey yapamam. At gözlüğüyle tartışmaya girerseniz bu olur işte. O yazı demek istediğim hayvanlar değil, çapkınlık erkek bireylerin doğasında var insan olsun hayvan olsun. Bu kadar basit.

Görüşlere laf kalabalığı denmez ama canım benim. katılıyorum yada katılmıyorum diyerek kendi fikrini söylersin.
Ben böyle bilirim en azından.:dyg:

**Diğer konularda aşk-ı ilanda bulunmuştum :D sorun yok.:cici:**
Canım yorumlarımızada saçmalık diyorlar bak şimdi yazdı neyzen daha çok seyler oldu :D az geriye gitmek lazım :) kızmaya başladını sizin grup galiba :D
( tamam biz başka tarafta sevgimiz gösterirz :p )

Konu sadece insanlar üzerinde, diğer canlılar üzerinden örneklemeler yapmak asıl saçmalıktır...

Ben sana ne dersem saçma gelicek zaten rakibin olduğumdan dolayı.
Bırak da yorumları münazara dışındakiler yapsın, oylarını da ona göre versinler.

Sinemle tartışmak istemiyorsan gel benle tartış o yorumu ben yaptım ve diğer takım arkadaşın yaptı "laf kalabalığı" yorumunu.

Anlatmak istediğimden anlamak istemiyorsanız ben bişey yapamam. At gözlüğüyle tartışmaya girerseniz bu olur işte. O yazı demek istediğim hayvanlar değil, çapkınlık erkek bireylerin doğasında var insan olsun hayvan olsun. Bu kadar basit.

ister insanda olsun ister hayvanda demen zaten çıkarıyor bu görüşleri
hayvanın çapkkınlığı mı olur sorusuna da yanıt bekler biri konu dağılır
erkek / kız tartışması yaparken araya hayvan sokmayın lüttfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri