5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orda anlatmak ıatedıgım kadın erkegı caydırır . Burda caydırıcı olan kadındır
sızce burda caydıran mı daha capkın olur caydırılan mı ?

Eğer olaya senin düşündüğün gibi bakarsam caydırılanda çapkın olur çaydıranda.
Çünkü caydırılan çapkın olmassa zaten içinde başka birisi ile birleşme isteği olmaz ve çapkın birisi olmaz böylece ilişkiye olumlu yönde bakmaz.

Baslıga tekrar bakmanızı ıstıyorum "daha " keslesını goruceksı.ız orda
ben erkekler capkın degıldır demedım kadınlar erkeklerden daha capkındır dedım tartıstıgımız konuya lutfen bakın .

Orda anlatmak ıatedıgım kadın erkegı caydırır . Burda caydırıcı olan kadındır
sızce burda caydıran mı daha capkın olur caydırılan mı ?

Baslıga tekrar bakmanızı ıstıyorum "daha " keslesını goruceksı.ız orda
ben erkekler capkın degıldır demedım kadınlar erkeklerden daha capkındır dedım tartıstıgımız konuya lutfen bakın .

Aynı uyarıyı ben sizin takımdakilere yapmıştım konuyu biliyorum merak etme :)
Sen sanırım yazdığımı okumadın,diyorum ki senin mantığınla olaya yaklaşırsak caydırandan çok caydırılan çapkın olur çünkü caydırılanın içinde bi çapkınlık duygusu vardır.
Bu durumda caydırılan kadında olabilir bunu unutmamak gerek yani benim söylemek istediğim senin olaya yaklaşım biçimin çok yanlış.

Caydırılanın daha capkın oldugunu gercekten ınanıyormusunuz ?
Eger kızlar ole bı harekette davranmasalar erkekler nıye bole bısey yapsın

Benim anlatmak istediğim senin olaya yaklayış biçimin yanlış yani sen öyle düşünüyorsan bende caydırılanların çapkın olduğunu düşünüyorum çünkü neticede caydırılanlarda da çapkınlık duygusu var ki bayanın ilk verdiği pasa hemen aldanıp bayan ile tanışmaya çalışıyorlar.

Böyle bi düşünce yanlış yani

Benim anlatmak istediğim senin olaya yaklayış biçimin yanlış yani sen öyle düşünüyorsan bende caydırılanların çapkın olduğunu düşünüyorum çünkü neticede caydırılanlarda da çapkınlık duygusu var ki bayanın ilk verdiği pasa hemen aldanıp bayan ile tanışmaya çalışıyorlar.

Böyle bi düşünce yanlış yani
erkekler kibardır bir kere pastayı çapkın olan mı alır sende ya :) Bir kadını reddetmek ayıptır düşüncesi yatar onlarda bir kere :) pasta almakla çapkınlığın alakası yok kibarlıktan alıyordur pastayı :D Biz hatunlar belli etmeden erkelerden daha çapkınız :)

Günaydın çapkın kadınlar :kop: Şaka şaka öyle bişey yok tabi :lelele:

Sürekli aynı kişiler yazıyor nerdesiniz diğer tezciler :)

erkekler kibardır bir kere pastayı çapkın olan mı alır sende ya :) Bir kadını reddetmek ayıptır düşüncesi yatar onlarda bir kere :) pasta almakla çapkınlığın alakası yok kibarlıktan alıyordur pastayı :D Biz hatunlar belli etmeden erkelerden daha çapkınız :)

Pas'ıda pasTA olarak algılayıp buna inanıp bunun üzerine savunmaya geçmişsiniz ya buna daha ne denilebilir ki ?

Pas'ıda pasTA olarak algılayıp buna inanıp bunun üzerine savunmaya geçmişsiniz ya buna daha ne denilebilir ki ?
Gecenin körüydü gözlerim yanlış görebilir sen pası değil sonuçta ben oraya bişeyler anlatmışım yanlış kelimemi görecene savunsan erkeklerin daha çapkın olduğunu :) Adınız çapkın sadece ama biz kadınlar kadar çapkın değilsiniz söyleyecek sözünüz kalmadı zaten :)

Günaydın çapkın kadınlar :kop: Şaka şaka öyle bişey yok tabi :lelele:

Sürekli aynı kişiler yazıyor nerdesiniz diğer tezciler :)
Hepimiz kadının daha çapkın olduğunu savunduk bir kere savunmayada gerek yok zaten öyleyiz :)

O halde bende şöyle diyeyim;

Hepimiz erkeklerin çapkın olduğunu savunduk savunmayada gerek yok zaten öyleyiz :p
Tamam siz yarışmadan çekilebilrisniz :D ben kanıtlayarak daha çapkın oldugumuzu gösteriyorum sizde adınız çapkın ama faliyet yok ortada :D hadi size güle güle :D

Nerde kanıt ben göremedim kanıt?
sen okuduğunu unutuyorsan ben ne yapabilirim tekrar oku o zaman baştan sonuna kadar :) zaten ispat getir dedin ispatıda getiridm sana :)
Kadınlar daha çapkındır çünkü bir erkek yetmiyorsa ona gider başka erkeğe çaktırmadan tabiki :) işi bitincede bırakır :)

sen okuduğunu unutuyorsan ben ne yapabilirim tekrar oku o zaman baştan sonuna kadar :) zaten ispat getir dedin ispatıda getiridm sana :)
Kadınlar daha çapkındır çünkü bir erkek yetmiyorsa ona gider başka erkeğe çaktırmadan tabiki :) işi bitincede bırakır :)

Üniversitelerin veya başka bi kurumların yaptığı resmi kanıtlar olarak sordum ben.
Senin yazdıkların senin düşüncelerin onlar kanıt sayılmaz,o halde benim yazdıklarımıda kanıt olarak ele alabiliriz.

Ben senden kanıt istedim sen tuttun bi gazetenindi galiba,yaptığı bi araştırmayı attın onda da ne erkekler çapkın ne de bayanlar çapkın diye bi sonuç çıkmış.

Kanıt dediğim resmi olacak,istatistik ve rakamlara dayılı olacak senin dediklerini kanıt olarak sayan çıkarsa istatistikten veya kanıttan anlamıyor demektir :)

Üniversitelerin veya başka bi kurumların yaptığı resmi kanıtlar olarak sordum ben.
Senin yazdıkların senin düşüncelerin onlar kanıt sayılmaz,o halde benim yazdıklarımıda kanıt olarak ele alabiliriz.

Ben senden kanıt istedim sen tuttun bi gazetenindi galiba,yaptığı bi araştırmayı attın onda da ne erkekler çapkın ne de bayanlar çapkın diye bi sonuç çıkmış.

Kanıt dediğim resmi olacak,istatistik ve rakamlara dayılı olacak senin dediklerini kanıt olarak sayan çıkarsa istatistikten veya kanıttan anlamıyor demektir :)

Öyle rakamlarla yapılan değerlendirme yapmamışlar ama bir çok konu var kadınlar erkelerden daha çapkın oldugunu yazmışlar :) o yazıda kadınların daha çapkınlıklar yaptıgının ispatıydı :) Yani kısaca ne daha çok erkek çapkın olduğu yazılı nede bayanların daha çapkın oldugu belge yok :)
En güzelini yapıyorum ben günllük yaşantımı paylasıyorum ben size :) rize küçüçük bir yer rizede kdınların daha çapkınlık oldugu gözüküyorsa büyük şehirlerde kızlarımız kimbilir çapkınlıkları nasıldır :)

Farkındaysanız, buraya kadar olan saydığımız nedenlerin arasında “seks” yer almıyor; çünkü çapkın kadın, seksüel tatmin için çapkınlık yapmıyor. Hatta seksten normal bir kadın kadar bile zevk almıyor çoğu zaman. Komik ama gerçek; cinsel anlamda tam olarak aktif olan çapkın kadınların büyük bir kısmı, kronik orgazm problemleriyle yüzleşiyor. Yani uzun lafın kısası, orgazm olamıyor...:D

Erkekler her zaman her alanda her doğada daha çapkındır. Sadece insan olarak düşünmeyelim. Birkaç örnek;

Erkek böcekler dişilerin dikkatini çekmek için kur yaparlar. Arılar dans eder, ağustos böceği gibi ses çıkarırlar, yada dişilerin dikkatini çekmek için salgı salgılarlar, koku bırakırlar. Bunların hepsi dişiyi cezbetmek için, erkeklerin birbirleriyle olan rekabetleridir.

Hatta bu örneği abartırsak;

Boz ayılar sırf dişilerle çiftleşebilmek için kutup sınırına giderler (Kanada civarında) ve dişi kutup ayı ile ZORLA çiftleşirler. Bu ayrıkı bir durum ama sonuçta melez birey meydana gelir. Haberi de var: Kutup Ays + Boz Ay = Boz Kutup Ays (Grizzly Polar) / artc 10 Melez Hayvan - Enteresan.com

Yani doğada bile hiç müdahelede bulunmadan tamamen doğal yollarla da erkeklerin çapkınlıkları gözler önünde :)

Erkekler her zaman her alanda her doğada daha çapkındır. Sadece insan olarak düşünmeyelim. Birkaç örnek;

Erkek böcekler dişilerin dikkatini çekmek için kur yaparlar. Arılar dans eder, ağustos böceği gibi ses çıkarırlar, yada dişilerin dikkatini çekmek için salgı salgılarlar, koku bırakırlar. Bunların hepsi dişiyi cezbetmek için, erkeklerin birbirleriyle olan rekabetleridir.

Hatta bu örneği abartırsak;

Boz ayılar sırf dişilerle çiftleşebilmek için kutup sınırına giderler (Kanada civarında) ve dişi kutup ayı ile ZORLA çiftleşirler. Bu ayrıkı bir durum ama sonuçta melez birey meydana gelir. Haberi de var: Kutup Ays + Boz Ay = Boz Kutup Ays (Grizzly Polar) / artc 10 Melez Hayvan - Enteresan.com

Yani doğada bile hiç müdahelede bulunmadan tamamen doğal yollarla da erkeklerin çapkınlıkları gözler önünde :)

Bizlerin tartıştığı konu her canlının doğası değil vahşi yaşam hiç değil, sadece erkek ve kadını tartışıyoruz, şu yapıştırdıklarınızın konu ile hiç bir alakası bulunmamaktadır, lütfen konu dışı yazıp, laf kalabalığı yapmayınız, eğer herhangi bir düşünceniz yoksada sadece laf olsun diye yazılmamalı görüşündeyim, saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri