5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinemle tartışmak istemiyorsan gel benle tartış o yorumu ben yaptım ve diğer takım arkadaşın yaptı "laf kalabalığı" yorumunu.

Anlatmak istediğimden anlamak istemiyorsanız ben bişey yapamam. At gözlüğüyle tartışmaya girerseniz bu olur işte. O yazı demek istediğim hayvanlar değil, çapkınlık erkek bireylerin doğasında var insan olsun hayvan olsun. Bu kadar basit.

sende şimdi saçmalamayı kesin dedin oo siz böyle her lafa şöyle dediniz böyle dedinzi diye giderseniz münazara çapkınlık konusunu geçececek konuyu dagıtmak mı amacınız sizn anlamıyorum konumuz Kızlarmı çapkın erkekler mi daha çapkın konuyu değiştirmeyiniz mavi grup :)

binbirinsana parantes içine soyledim bunu münazara bu herkesle tartışılır konusulur.

ister insanda olsun ister hayvanda demen zaten çıkarıyor bu görüşleri
hayvanın çapkkınlığı mı olur sorusuna da yanıt bekler biri konu dağılır
erkek / kız tartışması yaparken araya hayvan sokmayın lüttfen

Evet hala da diyorum, hayvanlarda da erkekler çapkındır. Çürüten varsa buyursun.
İstediğim şekilde de örnek veririm, karşıt görüş yoksa yazmayalım lütfen.

sende şimdi saçmalamayı kesin dedin oo siz böyle her lafa şöyle dediniz böyle dedinzi diye giderseniz münazara çapkınlık konusunu geçececek konuyu dagıtmak mı amacınız sizn anlamıyorum konumuz Kızlarmı çapkın erkekler mi daha çapkın konuyu değiştirmeyiniz mavi grup :)

binbirinsana parantes içine soyledim bunu münazara bu herkesle tartışılır konusulur.

Peki bir daha sizin kapasitenizi düşünerek örnek veririm.
Takım arkadaşlarına da sahip çık.

Kadın çapkındır; çapkın kadınların büyük bir kısmı, seksi bir tür kendini sevdirme biçimi olarak kullanıyor. Yatmadıkları bir erkeğin onları istemeyeceğini ya da onlarla bir daha görüşmeyeceğini düşünmeleri de bunun bir başka nedeni. Ha, bir de yatakta çok iyi olduklarını iddia ettikleri için, bu tezi ispatlamayı seviyorlar. Daha önce ilişkiler hakkında ne deneyimlediniz ya da ne okudunuz bilemeyiz ama sağlıklı bir duygusal ilişkinin temel taşlarından birinin, bir erkekle tanıştığınız gece birlikte olmamak olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Hatta mümkünse, aranızdaki durum, gerçek bir ilişki halini alana kadar birlikte olmamak en sağlıklısıdır. Ancak çapkın kadının değil bir gün, bir saat beklemeye bile sabrı yoktur; avını elinden kaçırmamalı, onu muhteşem olduğuna inandığı yatak performansıyla kendine bağlamalıdır. Zaten aslına bakarsanız, çapkın kadının erkeğe en büyük vaadi de budur: Muhteşem bir gece! Devamının geleceği zaten meçhuldür ki bu da çapkın olmanın bir diğer kötü yanıdır: Siz ne kadar fark etmeseniz de, pek de güvenilir olmadığınız karşınızdaki erkek tarafından kolayca algılanır. Çapkın kadının ne kaşı durur ne gözü...:zuha:

[sıze=2]evet hala da diyorum, hayvanlarda da erkekler çapkındır. çürüten varsa buyursun.[/sıze]
[sıze=2]istediğim şekilde de örnek veririm, karşıt görüş yoksa yazmayalım lütfen.[/sıze]

bakın demin kullandığınız tabir kesinlikle sizede geçerli
şuan erkek mi daha çapkın kızlar mı diyoruz
erkek kız dediğimiz için insanlardan bahsetmiş oluyoruz çünkü kız hayvana denmez dişi denir erkek kız dedik insan diyoruz yani
hayvanlardan hangisi daha çapkındır diye bi soru yok
genelde konu açarsın böle böle orda tartışırız senin fikrini eleştircekte yok çünkü yeri burası değil burada insanları tartışıyoruz

İnsan örnekleri kalmadımı gittiniz hayvan bitkiye :) örenek verirseniz insanlardan verin :) biz hayvan örneği veripte konuyu dagıtmak istemiyoruz :)

Perii konuyu dağıtan sen ve takım arkadaşların. Kapat artık lütfen şu konuyu da fikirlerine geç.

İnsan örnekleri kalmadımı gittiniz hayvan bitkiye :) örenek verirseniz insanlardan verin :) biz hayvan örneği veripte konuyu dagıtmak istemiyoruz :)

Ne farkeder ? Sizler hayvanıda geçin pasta çöreğe kadar saçma savunmalara bürüdünüz konuyu ? Nihayetinde karar verilecek değil mi hangi tarafın daha mantık cercevesi icinde yorum yaptığına ?

Peki bir daha sizin kapasitenizi düşünerek örnek veririm.
Takım arkadaşlarına da sahip çık.
Resmen hakaret var burada neyzen farkında mısın kapasiteye inmek ne demek ya siz akıllısnız mavi grup akılsız demek istedin :) ne oluyor eglence bu eglenmeye bakın biz gülüyoruz sizde gülün eglenin :D

bakın demin kullandığınız tabir kesinlikle sizede geçerli
şuan erkek mi daha çapkın kızlar mı diyoruz
erkek kız dediğimiz için insanlardan bahsetmiş oluyoruz çünkü kız hayvana denmez dişi denir erkek kız dedik insan diyoruz yani
hayvanlardan hangisi daha çapkındır diye bi soru yok
genelde konu açarsın böle böle orda tartışırız senin fikrini eleştircekte yok çünkü yeri burası değil burada insanları tartışıyoruz

Peki dostum kapandı konu fikirlere geçelim :cici:
Takdir münazara dışındakilere kalsın.

Daha önceki yorumlarda da dediğim gibi erkekler artık halk içinde bayanlara göre daha çapkın ki artık onlar için ekstradan "Hovarda,Zampara" gibi çapkına eş anlamlı kelimelerde üretilmiş ama aynı şey bayanlar için geçerli değil çünkü toplum içinde erkekler kadar çapkın değiller.

Resmen hakaret var burada neyzen farkında mısın kapasiteye inmek ne demek ya siz akıllısnız mavi grup akılsız demek istedin :) ne oluyor eglence bu eglenmeye bakın biz gülüyoruz sizde gülün eglenin :D

Düzgün okurmusun yazdığımı düşmek değil düşünmek yazıyo orda.
Bu Eğlence değil münazara. Eğlence bölümü geyikte.
Geyiğe aldığınız için anlaşamıyoruz zaten.

Biz bayanlar çapkın değil demiyoruz, bunun örnekleriyle elbette bizlerde karşılaşıyoruz asıl sorun ERKEK Mİ BAYAN MI DAHA ÇAPKIN ? Dünya çapında şöyle bir bakınca bariz açık olan şey nasıl olurda görülmez ki at gözlüğü desem onun bile önünü kaplayan çapkın erkekler olur :) Anlamadım ki siz nasıl bakıyosunuz olaya :) Size en ufak örnek verdim Anne babalarımızdan yola çıkalım dedim.. Daha ne olsun ki ? Babamıza göre annemiz daha çapkın buna inanıyorum derseniz ellerinizden öpücem..

Perii konuyu dağıtan sen ve takım arkadaşların. Kapat artık lütfen şu konuyu da fikirlerine geç.

Sizn kadar kızanı görmedim ya herlşeye kızıyorsunuz ki olmazki yakında kırmızıyı döversinzi siz :D Nerde dagıtıyoruz güzel örnek veriyoruz kadın mı erkek mi daha çapkın konusu değil mi bu :) Neden hayvanları kattınız araya.. Neyse siz hayvanları tartısın biz kadının daha çapkın oldugunu ispatlayalım :)

[sıze=2]düzgün okurmusun yazdığımı düşmek değil düşünmek yazıyo orda.[/sıze]
[sıze=2]bu eğlence değil münazara. Eğlence bölümü geyikte. [/sıze]
[sıze=2]geyiğe aldığınız için anlaşamıyoruz zaten.[/sıze]

bakın siz anlamıyo değilsiniz
kapatisenizi düşünerek yorum yapıcam demek
sizin kapasiteniz düşük bende artık düşük düşük yorum yapıcam demek
konuyu tam topluyoruz siz gene aynı şeyi yapıyorsunuz

Sizn kadar kızanı görmedim ya herlşeye kızıyorsunuz ki olmazki yakında kırmızıyı döversinzi siz :D Nerde dagıtıyoruz güzel örnek veriyoruz kadın mı erkek mi daha çapkın konusu değil mi bu :) Neden hayvanları kattınız araya.. Neyse siz hayvanları tartısın biz kadının daha çapkın oldugunu ispatlayalım :)
[/SIZE]

Bizim anlatmak istediğimizi anlamıyorsunuz diyoruz ki erkeklerin çapkınlığı sadece insan içerisinde değil hayvanlarda BİLE yaygın.
Kısaca anlatmak istediğimiz bu ama siz bizleri haksız çıkarmak için saçma bahaneler üreterek konumuz o değil diyorsunuz :)

Bu arada ispatlayalım diyorsun ama sürekli ben şunu yaptım bunu yaptım diyorsun bayanların hepsini sen mi kapsıyorsun ki kadınların çapkın olduğu kanısında böyle bi düşünceye sahipleniyorsun?

Münazaranın başından beri diyorum ki kim DAHA çapkın'ı tartışıyoruz,kim çapkını tartışmıyoruz buna dikkat edilip yorumları ona göre anlamaya çalışmalısınız :)

Daha önceki yorumlarda da dediğim gibi erkekler artık halk içinde bayanlara göre daha çapkın ki artık onlar için ekstradan "Hovarda,Zampara" gibi çapkına eş anlamlı kelimelerde üretilmiş ama aynı şey bayanlar için geçerli değil çünkü toplum içinde erkekler kadar çapkın değiller.

Bilmem kaç yüz yıl once kulalnılmış hovarda zampara kelimesinden mi bahsediyorsunuz eskiden erkekler çapkın olabilir şimdi biz günümüze geçelim lütfen. Ne yapalım biz kadınlar şimdi erkelerden daha fazla çapkın diye yeni çapkına benzer kelimeler mi çıkaralım ortaya :)
Hem kadınlar farkettirmeden çapkınlık ediyor

Ben tekrar araya giriyorum ama NeyzeN arkadaşımızın verdiği sabit konuya bir örnekti sadece. ister hayvan olur, ister bitki.
Gruplar konularını savunurken, aman ondan bundan örnek verilmeyecek diye bir şart koşulmadı ki.
Çapkınlığın -erkek tarafından- doğa boyutuna değindi sadece Gürkan. Ben bunu ne laf kalabalığı olarak görüyorum, nede konu dışı.

Ha birde ben şunu merak ediyorum.. Bu savunma konularında bizim takımımızda hiç bizaman fikir dışı örneklerde kimsenin kimseyi desteklediğini görmedim. Bugün bakıyorum söyle bir arkadaş PAS kelimesini alıyor PASTA diye ortalara sunuyor, üzerinden örnekler veriyor, Birde güçlü haklı gibi PASTA NE ALAKA ÇAPKINLIKLA PASTA ALDI DİYE ÇAPKIN MI OLUYOR ? savunmasını ısrarla anlatıyor.. Buraya kadar iyi hoş tek bir düşünce yanılmış olabilir ? Asıl önemli olan diğer takım arkadaşlarıda bu yorumu beğenip destekliyor :) Ben buna anlam veremedim, ne yani hiç alakası olmayan, sacma sapan bir yorumda sizler o yorum üzerine mi ısrarla destekçisiniz ? Ozaman bırakalım bu münazarayı haklılığı falan haksızlığı tartışıp destekleyelim nedersiniz ? Mesela bizden biri kuyuya abuk sabuk taş atsın bizde ardından atlayalım :) Maalesef sizlerde herşeyin farkındasınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri