5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her nekadar çapkınlık kadınlarda da karşılaşacağımız bir konu olsada erkeklerin vazgeçilmezidir. Çapkınlık yapmayan nadir erkeklerde vardır tabi ki ama onlar lise de sigara icmeyip bir üst sınıf abilerine özenen gençler gibidir. Yapmasa da yaptık derler çünkü erkektir, özgürdür bu yönde hikayeleri olmak zorundadır gibi mecbur hissedeler kendilerini sonrada er yada geç iyi bir haltmış gibi uygulamaya geçerler zaten .. Bir erkek neden çapkınlık yapar ? Fazla özgürdür bayana göre çok fazla, tıpkı bayanların geceleri belli bir saatten sonra dışarı çıkması bile hor geldiği gibi erkekte bu tür sorunlar yoktur evli bir erkegin gece evine gelmeyip baska soluklarda bile rahatça nefes alması gibi .. Akabinde özgür olduğu kadar kendine olan güvenide sonsuzdur ve ilişkisinde yolunda gitmeye seyler varsa bir erkeğe yan cepte olduğunu hissettirmekte onu bu rahatlığa sürüklemez mi ? Her zaman yaşayacağı en ufak anı bile kar olarak görür ve ne yaşarsa yaşasın onu bekleyen biri olduğunu bilir. Bu bilmişlik bir erkeğin çapkınlık yapması için yeterli bir sebeptir. Babalarımızın bile gençlik anılarını dinlemek yeterlidir bu konuda aslında Oda annemizi cepte gördüğünden bu kadar rahat davranmıştır zaten. Ya da gençlikti tadını çıkarmak lazımdı diye bakmıştır. Tıpkı bekar bir erkeğin sevgilisi yada partneri olsada evlenmek istemeyip 2 3 kişiyi bir anda idare etmenin adını ' bekarlık sultanlıktır' koyması gibi.. erkeklerin çapkınlığa olan hevesinin geçmeyeceği bir kesin. Babadan oğula kalan bir miras gibi :) Bunlarıda ele alırsak aldatmaların bir erkek için nekadar sıradan ve fazla olduğunu görebiliriz .

Şartla Şurtla alakası yok. Erkeklerin Özgüveni Kadınlardan Daha fazladır. Elde Edemeyecekleri Bir şey yokmuş Gibi Düşünür,Hareket Ederler. Boşanma olaylarının Çoğunda Bile Erkeklerin Çapkınlıkları ve ihanetleri Göz Önündedir. .

Zaten evli bir kişi aldatıyorsa buna birşey demek olmaz .Şimdi o aldatıyor diye bendemi aldatmış oluyorum .Yada bi bayan aldatıyorsa sendemi aldatmış oluyorsun .Şimdi senin sevgilin olmadığını düşün ve konuyu o yöne taşıyalım . Neden bayanlar süslenir en güzel olmaya çalışırda erkekler normal davranır bunu konuşalım .

Neden bayanlar süslenir en güzel olmaya çalışırda erkekler normal davranır bunu konuşalım .

Yalnız aynı şey erkekler içinde geçerli,en basitinden kendinden veya arkadaşlarından örnek al hiç dışarı çıkarken kendine bakmaz mısın veya yakışıklı ve bakım bi erkek olmayı istemez misin?

Zaten evli bir kişi aldatıyorsa buna birşey demek olmaz .Şimdi o aldatıyor diye bendemi aldatmış oluyorum .Yada bi bayan aldatıyorsa sendemi aldatmış oluyorsun .Şimdi senin sevgilin olmadığını düşün ve konuyu o yöne taşıyalım . Neden bayanlar süslenir en güzel olmaya çalışırda erkekler normal davranır bunu konuşalım .
,
Allah Aşkına Bayanlar Süslü Değil Bakımlıdır.Bakımlıolmayınca Kezban,Kezbanus DemeyiBİliyorsunuz? Yada Çirkin Kadın Yoktur,Makyajsı kadın vardır demeyi. Hiç bir bayan erkekleri baştan çıkartayım diye süslenmez. biz bayanlar kendimizi iyihissetmek için ,kendimiziçin bakım yapar süsleniiriz. erkeklerin süsü nedir? üs gerektirecek neleri vardır? Ben Söylim Hiç Bir şey. Doğallıktan bahsedıyorsunuz fakat, doğal olan biri içinde olmadık lakap ve yorumlar yapıyorsunuz. kız arkadasınız, eşiniz bakımlı olmadığı zaman kendine bakmadığı zamanda Gözünüzdışarı kayıyor,sonrada Bütün suç Gene Bayanların oluyor? eh biraz mantık yahu

,
Allah Aşkına Bayanlar Süslü Değil Bakımlıdır.Bakımlıolmayınca Kezban,Kezbanus DemeyiBİliyorsunuz? Yada Çirkin Kadın Yoktur,Makyajsı kadın vardır demeyi. Hiç bir bayan erkekleri baştan çıkartayım diye süslenmez. biz bayanlar kendimizi iyihissetmek için ,kendimiziçin bakım yapar süsleniiriz. erkeklerin süsü nedir? üs gerektirecek neleri vardır? Ben Söylim Hiç Bir şey. Doğallıktan bahsedıyorsunuz fakat, doğal olan biri içinde olmadık lakap ve yorumlar yapıyorsunuz. kız arkadasınız, eşiniz bakımlı olmadığı zaman kendine bakmadığı zamanda Gözünüzdışarı kayıyor,sonrada Bütün suç Gene Bayanların oluyor? eh biraz mantık yahu

Yuhhh yaaa hemen üste çıktın :D Yazcak birşey bulamıyorum artık :D

Çok hız yapmayın, yavaş gidin biraz, kimin ne söylediğini takipte zorlanıyoruz, hem aceleye getirmeyin, zamanımızın çok olduğunu düşünüyorum, hem yazacak bişey bulamıycaksınız yakında...:zuha:

Çok doluyum bu konuda tam benim konum evli kadınların çapkın aldatma yönünü almışssınzı genelde..
Ya bekar kızlara ne demeli kıskandığından çekemediğinden kaç sevgilsinden ayırdı insanları.. Güzellik fizk varsa tamam işte elde eder istediği erkeği akıllıyız şeytanız biz kadınlar çapkınlığımız çok.. elde edemeyecemiz erkek yok sevgilimiz varsa bile yeni sevgili ederiz.. Erkelerin adı çıkmış sadece çapkına halbuki değiller sadık ve sevdiğine baglıdır erkekler..

Erkekler aldatır yani sevgili Perii erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değil kimse kusura bakmasın. bayanlar ne kadar şeytan olsalarda erkeklerinde kafalarında bin tilki var. iki tatlı söz, bi hediye.. senin o bahsettiğin şeytan kız bi anda kediye dönüşür vallahi :D

Erkeklerin sadık ve bağlı olmaları her ne kadar kişisel olsada.. birazda bayanlara bağlı diye düşünüyorum.

Çok doluyum bu konuda tam benim konum evli kadınların çapkın aldatma yönünü almışssınzı genelde..
Ya bekar kızlara ne demeli kıskandığından çekemediğinden kaç sevgilsinden ayırdı insanları.. Güzellik fizk varsa tamam işte elde eder istediği erkeği akıllıyız şeytanız biz kadınlar çapkınlığımız çok.. elde edemeyecemiz erkek yok sevgilimiz varsa bile yeni sevgili ederiz.. Erkelerin adı çıkmış sadece çapkına halbuki değiller sadık ve sevdiğine baglıdır erkekler..

Perican elde etmek ile çapkınlığı karıştırmamak gerek,elde etmek başka bi konu çapkınlık başka bi konu.
Birde ara bozmak ile çapkınlakta farklı konu.
Bir kız ile erkeğin arasını bozmak çapkınlık olarak açıklanamaz,namussuzluk olarak açıklanabilir (Bana göre tabi)

Elde etmekte farklı bir konu,erkeğin aşk meşk konusuna karşı zaafı vardır önüne her mendil atan bayanı kabul eder bayan onu elde eder.
Ama çapkınlık bi erkeğin 4-5 bayanla birlikte olmasına söylenilebilinir,bayanın onu elde etmesi değil :)

Erkekler aldatır yani sevgili Perii erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değil kimse kusura bakmasın. bayanlar ne kadar şeytan olsalarda erkeklerinde kafalarında bin tilki var. iki tatlı söz, bi hediye.. senin o bahsettiğin şeytan kız bi anda kediye dönüşür vallahi :D

Erkeklerin sadık ve bağlı olmaları her ne kadar kişisel olsada.. birazda bayanlara bağlı diye düşünüyorum.

Aldatma konusu değil ki bu :D Neyse her ikisde aldatır kadınların çok aldattı ispatlanmış bir durum işte :) Evet iki söze kananrız genede aldatırız yakışıklı bir olsun hele :D Diyelim bir kızın sevgilisi var yakışıklı zengin çok tatlı bir erkekle tanıştı erkek sevgilis oldugunu bilmiyor kızın senden hoşlandım desin sevgilisni hemen bırakır :D Yada bırakmaz erkeğin parasını yer böyel çok durum varçevremizde yalan mı hadi yalan diyin :)

Perican elde etmek ile çapkınlığı karıştırmamak gerek,elde etmek başka bi konu çapkınlık başka bi konu.
Birde ara bozmak ile çapkınlakta farklı konu.
Bir kız ile erkeğin arasını bozmak çapkınlık olarak açıklanamaz,namussuzluk olarak açıklanabilir (Bana göre tabi)

Elde etmekte farklı bir konu,erkeğin aşk meşk konusuna karşı zaafı vardır önüne her mendil atan bayanı kabul eder bayan onu elde eder.
Ama çapkınlık bi erkeğin 4-5 bayanla birlikte olmasına söylenilebilinir,bayanın onu elde etmesi değil :)

Hadi bakalım söyleyin çevrenizde varmı artık 4 5 kızı idare eden eskidendi o :) Kızlar akıllı artık elde edebiliyor erkeği :) Tek 4 5 kişi ile çıkmaya çapkınlık denizlmez ki kullanıp kulalnıp atmayada çapkınlık deniliyor. Hergün koluna başka erkeği takan kızlar var :) Bu küçük şehirlerde gozukmuyor :)

"Chicago Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaya göre evliliklerde erkeklerin yüzde 25’i, kadınların ise yüzde 17’si eşini aldatıyor."

gerçekler ortada, üşenmemişler araştırmışlar :D
Yüksek oran erkeklerde, aldatıyorlar işte.

"Chicago Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaya göre evliliklerde erkeklerin yüzde 25’i, kadınların ise yüzde 17’si eşini aldatıyor."

Sanki aldatma konusunu işliyoruz köylü kadın nasıl aldatsın kocasını koyden çıktımı var kadının :D tabiki koylu kadınlarıda işin içine katarlarsa aldatma az gözükür :D Ha birde bunun yakalanmayanı var tabi şeytan kadınlar yakalanır mı hiç onlarıda katsınlar işin içine :D

Bu arada hala kadınlar erkelerden çapkın oldugu fikrindeyiöm :) Akıllı kadının hali bir başka :p

Tüm herşeyi okuduğumuzda örneklendirmelerde bile erkeklerin daha fazla çapkınlığı bırak aldattığını görüyoruz.. Bunu herşekilde görebiliriz.. Bir soru sorulsa insanlarımıza ' Sence annen mi daha çapkındır ? Baban mı ? Buna cevap olacak cinsi hepimiz biliriz çünkü alışılmış bir durumdur. % 50 bayan aldatmasıyla biten evliliklerin yanında kesinlikle %98lik erkek aldatmalarıyla biten evlilikler mevcut.. Aldatmaya neden olanda erkeklerin çapkınlığıdır zaten :)

Konu aldatma değil ki; çapkınlık üzerinde tartışalım, çünkü çapkınlık aldatmanın yanında masum bi bebek gibi kalır...:zuha:

Kadınlarda bikere bastırılmış duygular var. Bunu açığa çıkartan yok değil tabi ama erkeklere oranla % 0,... kadar ufaktır.
Gece kulüplerinde fink atanlara çapkın demek doğru olmaz, onlara başka bir isim verilir genelde. Ama erkekler gece kulüplerine ne için gider? Tam da çapkınlık yapmaya.

"Hangover" serisi de bu durumu erkekler tarafından ispatlar. Adamlar evlenmeden önce bekarlığa veda partisi yapıyolar yapmadıkları çapkınlık kalmıyo. Aynı durum kaç tane kadında var ?

Tüm herşeyi okuduğumuzda örneklendirmelerde bile erkeklerin daha fazla çapkınlığı bırak aldattığını görüyoruz.. Bunu herşekilde görebiliriz.. Bir soru sorulsa insanlarımıza ' Sence annen mi daha çapkındır ? Baban mı ? Buna cevap olacak cinsi hepimiz biliriz çünkü alışılmış bir durumdur. % 50 bayan aldatmasıyla biten evliliklerin yanında kesinlikle %98lik erkek aldatmalarıyla biten evlilikler mevcut.. Aldatmaya neden olanda erkeklerin çapkınlığıdır zaten :)
aldatmaya neden olan kızdır göz kırpmasa kız erkek bakar mı durup duruken kıza durup duurken konusurmu hiç kızları ben senden daah iyi tanıyorum nasıl bir şeytan olduklarını elde edemedikleri erkek yok diyorum. Kızlar bide olgun erkelerden hoşlanır buldumu bir tane enayi parasını yer yada yalnız kalmamak için yapar bunu.. Daha çok örnek verecem ben..
hani diyorsun ya annen mi çapkın baban mı erkeklerin adı çıkmış işte her erkek çapkındır diye ama görünürde öyle bişey göremiyorum ben.

Kadınlarda bikere bastırılmış duygular var. Bunu açığa çıkartan yok değil tabi ama erkeklere oranla % 0,... kadar ufaktır.
Gece kulüplerinde fink atanlara çapkın demek doğru olmaz, onlara başka bir isim verilir genelde. Ama erkekler gece kulüplerine ne için gider? Tam da çapkınlık yapmaya.

"Hangover" serisi de bu durumu erkekler tarafından ispatlar. Adamlar evlenmeden önce bekarlığa veda partisi yapıyolar yapmadıkları çapkınlık kalmıyo. Aynı durum kaç tane kadında var ?
Biz kadınlarda bir özellik daha var sinsiyiz gizli yaparız herşeyi :) Siz bir kadınla birşey yaptınız bütün erkeler duyar ne yaptıgınızı işte duymadan yapın kimseye demeyin :D Çok güzel bişey yapmış gibi anlatıyorsunuz bide bunamı çapkınlık diyorsunuz siz :)

aldatmaya neden olan kızdır göz kırpmasa kız erkek bakar mı durup duruken kıza durup duurken konusurmu hiç kızları ben senden daah iyi tanıyorum nasıl bir şeytan olduklarını elde edemedikleri erkek yok diyorum. Kızlar bide olgun erkelerden hoşlanır buldumu bir tane enayi parasını yer yada yalnız kalmamak için yapar bunu.. Daha çok örnek verecem ben..
hani diyorsun ya annen mi çapkın baban mı erkeklerin adı çıkmış işte her erkek çapkındır diye ama görünürde öyle bişey göremiyorum ben.

Bahsettiğini durum kadınların çapkınlığını değilde daha çok cinsiyetlerinin verdiği özgüveni anlatıyor ? Bu anlattıklarınız bayanların elde etme gücünü ve kolay kazanma duygusunu açıklıyor ? Ben hiç bir bayanın göz kırpmasının peşinden gitmedim şayet ? Fakat ; açıkladığınızdada görülmek üzere bir değil bir kaç bayanın bu şekilde yaklaşımına kanmaktan çok işine geldiği için kabul eden erkekler çok. Buda bazen fazlasıyla futbol ligine benziyor her takımla bir karşılaşma ? Ee haliyle çapkınlık yada iradesiziliği içermese doğaları bukadar basit şeylerde oltaya gelebilir mi ? Dediğîniz anlatımda bayanların özgüveni erkeklerin çapkınlık listesine bir bayan daha eklemesine neden olur sadece, bayanların çapkınlığına değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri