5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biz kadınlarda bir özellik daha var sinsiyiz gizli yaparız herşeyi :) Siz bir kadınla birşey yaptınız bütün erkeler duyar ne yaptıgınızı işte duymadan yapın kimseye demeyin :D Çok güzel bişey yapmış gibi anlatıyorsunuz bide bunamı çapkınlık diyorsunuz siz :)

Sinsi olduğunuz %10000 kesin doğrudur. Ama bunu çapkınlıkla değil erkeklerin çapkınlıklarını açığa çıkartmakta kullanırsınız malesef :hi:

Sinsi olduğunuz %10000 kesin doğrudur. Ama bunu çapkınlıkla değil erkeklerin çapkınlıklarını açığa çıkartmakta kullanırsınız malesef :hi:
Ben kızların çapkınlıklarını ortaya çıkarmakta daah çok kullanıyuorum sinsiliğimi forumdan örnek veriyim mi ben sana forumdaki kızların çogu çapkın hep özelde erkeklerin, gorunurde ciddi bir gözüküyorlar ya kimin nerde ne yaptıklarını erkelrrden öğreniyorum kimin numarasını kim istemiş kimin msnesini kim almış hepsini erkelerden öğreniyorum ben hep ilk adımı kız atmış yada forum oyunlarında ona laf atmış öyle tanışmışlar :) en yakın görünen şey bu bilmme buradaki kızlar bana çok kızacak bu durumda ama öyleler bir çogu :)

Ben kızların çapkınlıklarını ortaya çıkarmakta daah çok kullanıyuorum sinsiliğimi forumdan örnek veriyim mi ben sana forumdaki kızların çogu çapkın hep özelde erkeklerin, gorunurde ciddi bir gözüküyorlar ya kimin nerde ne yaptıklarını erkelrrden öğreniyorum kimin numarasını kim istemiş kimin msnesini kim almış hepsini erkelerden öğreniyorum ben hep ilk adımı kız atmış yada forum oyunlarında ona laf atmış öyle tanışmışlar :) en yakın görünen şey bu bilmme buradaki kızlar bana çok kızacak bu durumda ama öyleler bir çogu :)

Şimdi tezini savunacam diye bayan üyelerimize bu tür yakıştırmalar hiç olmadı :p Ben orasını bilemem kim napıyo ilgilendirmez de beni ama burasıyla reeli kıyaslama. Forum alemindeki bayanlar geneli yansıtmaz.
Ayrıca ben bunca senedir forumlardayım bana neden denk gelmedi çapkın bayan üye :heyoo: :D

Şimdi tezini savunacam diye bayan üyelerimize bu tür yakıştırmalar hiç olmadı :p Ben orasını bilemem kim napıyo ilgilendirmez de beni ama burasıyla reeli kıyaslama. Forum alemindeki bayanlar geneli yansıtmaz.
Ayrıca ben bunca senedir forumlardayım bana neden denk gelmedi çapkın bayan üye :heyoo: :D
Hadi ya gelmiştir bencede sen bilmememizliğe veriyorsun kızların çapkın oldugunu savunsan evet var diyeceksin öyleleri :) Ben en yakın forumu gosterdim reelede sıra gelecek daha 1 hafta daha buradayız :) Yavaş yavaş gidiyorum.. Hepsini katmadım ben içine ki ciddi görünen bazı kızlarımıza dedim :) Reel ile sanalın ne farkı var. sen sanalda farklı reelde farklı mısın ki.. Farklıysan buna ikiyüzlülük denir :)

Bana çok denk geldi, çapkın bayanlar, 10 senedir...:D:D:zuha:

Kadınlar çapkındır, yine başka bir etken; başlarının belası modern zaman dayatmaları…:) Kadınlara en iyi ve en ince olmak gerektiğini dayatan filmler ve kitaplar, bir de çapkınlığın sağlığa yararlı olacağı fikrini pompalamaya başladılar! Chick-Lit (piliç edebiyatı) adı verilen yazın türünün de devreye girmesiyle tüm kadınlarımız, bu kahramanlar gibi yaşamaya özenir oldu; güzel, alımlı ve tabii ki çapkın! Sex and the City, bu temanın üzerimize saldığı ilk vaka oldu. Kitabın ardından dizisi ve sonrasında da filmi geldi ve pek çoğumuz Samantha kadar olmasa da en az Carrie ölçeğinde çapkın olmanın, modern şehirli kadın olmak anlamına geldiğine inandık.
Şimdi Gossip Girl kitabının da dizisi var… Bu gelişme, çapkın kadın profilinin yaş sınırının liseye kadar düştüğünün en açık alametidir!

Hadi ya gelmiştir bencede sen bilmememizliğe veriyorsun kızların çapkın oldugunu savunsan evet var diyeceksin öyleleri :) Ben en yakın forumu gosterdim reelede sıra gelecek daha 1 hafta daha buradayız :) Yavaş yavaş gidiyorum.. Hepsini katmadım ben içine ki ciddi görünen bazı kızlarımıza dedim :) Reel ile sanalın ne farkı var. sen sanalda farklı reelde farklı mısın ki.. Farklıysan buna ikiyüzlülük denir :)

Ben öyle birşeyi savunmadım tabiki de aynıyım ve herkes de aynı olmalı. Demek istediğim şey: Sanal aleme takılan kızlar büyük oranda reelde aradığını bulamayan, arkadaş aramaya çıkmış bayanlar. Bu forumda da öyle demiyorum zaten öyle olsa durmazdım burda. Seviyeli olduğuna inandığım için burdayım, o ayrı mesele.

Bana daha canlı kanlı örneklerle gel peri :)

Ben vereyim sana hemen: "Kaçamak yapmak" lafı erkekler için kullanılır. Nedenini düşündün mü hiç ?

Ben öyle birşeyi savunmadım tabiki de aynıyım ve herkes de aynı olmalı. Demek istediğim şey: Sanal aleme takılan kızlar büyük oranda reelde aradığını bulamayan, arkadaş aramaya çıkmış bayanlar. Bu forumda da öyle demiyorum zaten öyle olsa durmazdım burda. Seviyeli olduğuna inandığım için burdayım, o ayrı mesele.

Ben vereyim sana hemen: "Kaçamak yapmak" lafı erkekler için kullanılır. Nedenini düşündün mü hiç ?
Öyle bir giridnki sandım forumdaki kızlara diyorsun neyse sonunda topladın diyelim konumuz o olsaydı devam ederdim konuşmaya..

Kaçamak yapmak kim demiş erkeler için kullanılıyor siz kendi aranızda kullanıyorsunuz sanırım o deyimi :) Tamma çevrede örnek verim sana ben.. Benim kız arkadaşım var deneme tahtası gibi hep sevgili yapıor ayrılıyor bir ay hafta dolmadan yeni bir tane buluyor.. Öyle çok güzelde değil aklını kullanıyor çıkıyor erkeklerle ve acımassızca bırakıyor :) Demekki neymiş kızlar akılalrıyla erkeleri elde edebiliyor sonrada hiç bişey olmamış gibi bırakıyor :) Çapkınlık budur işte :)

Artık bayanlarda kullanıyor, bu gece bi kaçamak yapalım gibi, hatta daha fazla meyilliler ama konu kaçamak yapmak değil, çapkınlık sadece...:D:D

Öyle bir giridnki sandım forumdaki kızlara diyorsun neyse sonunda topladın diyelim konumuz o olsaydı devam ederdim konuşmaya..

Kaçamak yapmak kim demiş erkeler için kullanılıyor siz kendi aranızda kullanıyorsunuz sanırım o deyimi :) Tamma çevrede örnek verim sana ben.. Benim kız arkadaşım var deneme tahtası gibi hep sevgili yapıor ayrılıyor bir ay hafta dolmadan yeni bir tane buluyor.. Öyle çok güzelde değil aklını kullanıyor çıkıyor erkeklerle ve acımassızca bırakıyor :) Demekki neymiş kızlar akılalrıyla erkeleri elde edebiliyor sonrada hiç bişey olmamış gibi bırakıyor :) Çapkınlık budur işte :)

Benim de aynen böyle bir kız arkadaşım oldu durmadan sevgili değiştirmiş bilmem ne. Ama hiç çapkın değildi. İstediği sadece kendini o haliyle kabul eden erkeği bulamamış olmasıydı. Demekki neymiş çok sevgili değiştiren değil, mevcut sevgili varken aynı anda bulan çapkın oluyormuş. Çapkınlığın tanımını tartışmayalım burda :hi:

Benim de aynen böyle bir kız arkadaşım oldu durmadan sevgili değiştirmiş bilmem ne. Ama hiç çapkın değildi. İstediği sadece kendini o haliyle kabul eden erkeği bulamamış olmasıydı. Demekki neymiş çok sevgili değiştiren değil, mevcut sevgili varken aynı anda bulan çapkın oluyormuş. Çapkınlığın tanımını tartışmayalım burda :hi:

Çapkınlık alenen yapılır öyle gizli saklıda olmaz, gizlisi aldatmaya doğru meyillenir, hem kadınlar hepsini bir arada götürmekte pek ustadırlar, erkek hemen kendini ele verir...:zuha:

Çapkın nedir tanımı :Geçici aşklar ve ilişikler peşinde koşan (kimse) bak anlamı bu taktınız sevgilisi varken başka kişiyi idare edene ya :) sizde çapkınlık bir anlamamı geliyor. Hababam sınıfında 4 kız tüm sınıfı taksim meyadanına topluyor sizn dediğiniz çapkınlık oysa bak bizmde eski filimlerde bile var :) Filme eskiden aldıklarına gore demekki eskiden beri yapıyormuşuz szin dediğiniz tek çapkınlığı :)

Yaa şimdi çapkınlık sanattır, her insan çapkınlık yapamaz, bu işlerde deneyimli olmak gerekir...:zuha:
Ama kadınlarda bu doğal olarak vardır, yani doğuştan, sonradan olma değiller...:zuha:

Çapkın nedir tanımı :Geçici aşklar ve ilişikler peşinde koşan (kimse) bak anlamı bu taktınız sevgilisi varken başka kişiyi idare edene ya :) sizde çapkınlık bir anlamamı geliyor. Hababam sınıfında 4 kız tüm sınıfı taksim meyadanına topluyor sizn dediğiniz çapkınlık oysa bak bizmde eski filimlerde bile var :) Filme eskiden aldıklarına gore demekki eskiden beri yapıyormuşuz szin dediğiniz tek çapkınlığı :)

Yanılıyorsun canım o yaptığın tanım ŞIPSEVDİ nin tanımıdır.
Verdiğin eski Türk filmi örneği de kızların erkeklerle dalga geçme çabası, erkeklerin ise kızları önce kapmak için birbiriyle yarışmasıdır. Yani bu durumda kızlar nasıl çapkın olabiliyor ki anlamadım.

Neyse biraz da diğer arkadaşlar fikir sunsunlar bakalım :)

O sonda bahsettiğin cümle Kadınların çapkın olduğunu değil gaddar olduğunu ispatlar anca. Yüz vermeme olayı da naza çekmenin ta kendisidir. Üzgünüm ama tezinde açık taraf çok, 3 ay uzatma verdim sana tezini düzelt gel.

neo tezi sana beğendirmeye falan çalıştığımı mı sandın veyahut kendini eğitim öğretimci gibi sanman bana güzel bir kahakaya sebep oldu.olmadı açık taraflara bir iki kelime daha tıkar açıkları kapatırım sen rahat ol.''3 ay uzatma'' insanlık için lütfen espiri yapmaya ve şirin görünmeye çalışma sana hiç yakışmıyor birde bana karşı hitap etme şeklini beğenmedim aramızda ki diyaloğu fazla üsteleme otunu çıkartıyorsun

' kadınlar daha çapkındır sihirli bir cümle insan olanın etkilenmemesi mümkün değil. ' demişsin, peki etkilenen hangi taraf ? İradesine sahip olamayan kadının bu tür isvesine cilvesine karşın ; bırak ilişkisini evliliğini bile düşünmeden aldatan hangi taraf bu durumda ? TABİKİ erkek.. Çünkü dayanamaz, bir bayanın hareketine hayatında sevgilimi var, eş mi unutur gider. Kadın yüz vermezse demişsin ; tüm bunlara rağmen çapkınlığı yapan kimdir ? Ben bir çok erkek bilirim, sevgilisi varken'i bırakalım karşısındaki bayanın dahi sevgilisi oldugunu bilip tavlamaya çalışan ? Sanal alemden ele alalım konuyu madem; bilirsiniz paylaşım sitelerindeki bayanların erkeklere olan tepkisini ? En ufağı İRC aleminde yada bu tip ortamlarda direk özellere dalan erkekleri , bayanların hep tepkisi aynıdır ilk önce KALKAN ? Nedeni ? çünkü alışılmış durumdur, o an bir tek o bayana değil bir çok bayana aynı şeyleri yapması, iradesine hakim olamaması. Cinsellikte bile bu böyle değilmidir ? Evli adamların sanal alemde kız kovalama cabaları.. Aynı anda bir çok bayanı idare etme doğası ? Bayanlara oranla erkeğin bilinci ve iradesi daha zayıftır. Dediğin gibi bir bayanın bir erkeği tavlaması zor değilse , ozaman hepimiz birilerini aldatalım..

sadece teorik olarak doğru !!! tarihler boyu çapkınlık lakabı hep erkeklere yakıştırıldığı için hanımlar bu işi hep gizli yapmayı tercih etmişlerdir. ama kadınların aldatma konusun da erkeklerden bir adım önde olduklarında ısrarcıyım neden mi erkek aldatmayı kendisine bir haz olarak görür Kadınsa zevk ve intikam amaçlı bir çok aldatmaya imzasını atar.sanal alemi ele almışsın insanların sana veya dışa yansıttıkları ne kadar gerçek var ki.tavlama konusunda erkek bir kadın peşinde dolanır durur ama kadın bu işin her daim ustasıdır.

Kadınlar çok rahat aldatır ve karşı tarafı etkilemek için gayret sarf etmezler bile düşecek kek önünde seçmecedir.

Filmde her yazılan senaryo gerçek mi oluyor,o halde uzaylılara inanıyorsun sen? :)

Hadi bakalım söyleyin çevrenizde varmı artık 4 5 kızı idare eden eskidendi o :) Kızlar akıllı artık elde edebiliyor erkeği :) Tek 4 5 kişi ile çıkmaya çapkınlık denizlmez ki kullanıp kulalnıp atmayada çapkınlık deniliyor. Hergün koluna başka erkeği takan kızlar var :) Bu küçük şehirlerde gozukmuyor :)

Evet benim tanıdığım çoğu arkadaşım böyle bi eylemde bulunuyorlar 1 kızı idare ederken diğer bi kızlada çıkabiliyor işte bunun tanımı çapkınlıktır sen buna tutupda saflık diyemezsin bariz çapkınlık olduğu ortada :)
4-5 kişi ile çıkmaya denilir asıl çapkınlık.

Filmde her yazılan senaryo gerçek mi oluyor,o halde uzaylılara inanıyorsun sen? :)

Filmdeki çogu şey gerçek hayatatn alınmış zaten :) Uzaylılara görmeden inanmam ben ki belki görürsem inanacam :D neyse uzaylılar uzayda kalsın :D biz kızların çapkın olduguna gelelim :) Sen bir kzıdan teklif aldın mı yada aldımı diğerleri :) Bunla ne alakada dersinzi açıklım bari kızlar gozune hoş olanı kaçırmak istemez o yüzden teklif eder :) üste yazdım çapkının tanımıydı googlede sordum siz googleden daah mı iyi bileceksiniz :)

[YOUTUBE]rNcvbpW3vnY[/YOUTUBE]

Buyrun arkadaşlar.. Milyonların önünde yapılan şey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri