5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemcinslerimin açıklarını ortaya dökmek hoşuma gitmeyeceğinden kafam öne eğilceğinden olabilir mi ? ;)

Üstü kapalı bir yorum olduğundan dolayı. İstediğin zaman istediğin yöne çekebilirsin bu çok normaldir.

Ben veya birçok üyenin okuduğunda anlayacağı şey çok açık ortadır.

Sonuçta bu senin kendi ağzınla söylediğin açığındır.

Klasik laflar bunlar.

Senin savunmandan yola çıkarak değelendirelim peki. Bir kız düşünelim babası annesini aldatmış. Yaşadığı travma ve pskiloji.. Bu psikolojik durum insana neler yaptırır bilir misin.

Birde klasik lafla taçlandıralım bu durumu. Kadın erkeğe göre her zaman bir adım daha öndedir.

Evet haklısın artık okadar sabitleşmiş ki yaptıklarımız, klasikleşmis.. ;)

Kurduğun cümledeki örneklerde bile geçen ( Bir kız düşünelim babası annesini aldatmış. ) farkındamısın ? Örneklerde bile önümüze gelen BABA ( erkek ) Annesini ( Bayan ) ALDATMIŞ ?

kadınlar daha çapkındır sihirli bir cümle insan olanın etkilenmemesi mümkün değil.
çapkın kadın potansiyeli olan kadındır erkeği bilir ki onda potansiyel vardır ve kullanmamak sadece onun o anki tercihidir ama şartlara bağlı değişebilir o zaman erkek daha heyecanlı daha dikkatli olur ilişkiye ilgisi taze kalır çünkü belli belirsiz bir rekabetin soluğu sürekli ensesindedir ama ortada somut birşey de yoktur.üstelik kadın baştan seksapelini gizlemeden gelmiştir. kadın daha çapkındır çünkü YÜZ VERMESSE erkeğin çapkınlınlığı biryere kadar gider kadın çapkındır erkeği süründürebilir bile şöyle güzel bir cümleyle tezimi doğrulayabilirim ''Parmağını bile kımıldatmadan Erkekleri mahveden kadınlar gördüm.'' bu cümle kadınların erkeklerden daha çapkın olduğunu ispatlamaz mı.

O sonda bahsettiğin cümle Kadınların çapkın olduğunu değil gaddar olduğunu ispatlar anca. Yüz vermeme olayı da naza çekmenin ta kendisidir. Üzgünüm ama tezinde açık taraf çok, 3 ay uzatma verdim sana tezini düzelt gel.

Kadının eğitiminin artmasına gelene kadar süresi içerisinde erkeğin aldatma rekor yüzdesi kırıldığının farkında değilmisin ? Kadının eğitimi erkeğe göre yeni artıyorsa ; erkeğin aktif rol alması yüzlerce film cevirmesine yol açmıştır bile..

Peki şunu bilir misin.. Bir bayan istediği erkeği her türlü elde edebilir. Bu mümkündür. Bir erkek kadına karşı koyması imkansızdır.

Kadın bir adım öndedir. Ve bu onu çapkın yapar..

Peki şunu bilir misin.. Bir bayan istediği erkeği her türlü elde edebilir. Bu mümkündür. Bir erkek kadına karşı koyması imkansızdır.

Çapkınlığın elde edip etmemek ile alakası yok önemli olan niyettir,bir bayana nasıl baktığın mesela seni çapkın yapar veya yapmaz.
Önemli olan niyet yani,mesela bi bayanı elde etmek istersin ve ona göre bi bakış atarsın bu bir çapkınlıktır ama iyi huylu olarak bakarsın çapkın olmassın.
Elde etmek ile zıt şeyler onlar :)

Kadınlar çapkındırlar ama belli etmezler . Çapkınlık ilk hazırlık yaparlar , bir erkek çapkınlık yapmak için arayış içinde bulunurken kadınlar kendilerini ön plana çıkartarak erkekler tarafından aranan kişi şeklinde kendini tamamlarlar .Genelde konuşmaz kendini çok yüksekte görür .Makyajı , giyimi ,hareketleri o kadar farklı olurki herkezi kendisine çekmeye çalışır , pek yüz vermezler genelde ısrarcı kişilere , ''kaçan kovalanır '' felsefesi çapkın kızlar içindir .

Öncelikle kadınların yapmış oldukları bakım kendilerini çapkınlığa hazırlama çabasından çok diğer kızlardan görüp beğenip daha iyisini yapabilme çabasıdır. Kadınlar arasındaki bir durum bu.
Sen hiç bakımlı bir bayana yaklaşan bir erkeğe kadının hemen yanıt verdiğini gördün mü ? Bak dikkat edersen bu örnekte erkek yaklaştı kadına demekki erkek çapkın, kadın yüz vermedi demek ki bu çapkınlıktan uzak bişey.

Evet haklısın artık okadar sabitleşmiş ki yaptıklarımız, klasikleşmis.. ;)
Kurduğun cümledeki örneklerde bile geçen ( Bir kız düşünelim babası annesini aldatmış. ) farkındamısın ? Örneklerde bile önümüze gelen BABA ( erkek ) Annesini ( Bayan ) ALDATMIŞ ?

Cümlelerde işine gelen kısımları alarak kendine pay çıkarmaktan öteye giden bir şey değil bu. Senin verdiğin örneklemeye yapılan bir yorumdur bu. Hiçbir baba kızım erkekler aldatır güvenme demez diyemez. Çünkü en büyük örnek kendisidir. Hiçbir Baba'da kızı tarafından kötü bilinmek istemez bundan çekinir.

Eğer senin örneğin gibi olursa bu tür şey kaçınılmaz olur.

Ve hiçbir erkek bir bayan çapkınlık konusunda boy ölçüşemez.

Demişsin ; Bayanın erkeği elde etme durumu çapkınlığa örnek değil, pekala elde edebilir. Erkeğin iradesinin ne kadar zayıf olduğuna örnek vermiş gibisin hı ?
Demekki erkek bir ilişki için nekadar basit elde ediliyorsa, bir ilişki dışındada okadar cabuk elde ediliyor ve ? Bekar bir bayanın ilişkisi olan bir erkeği elde etmesi bayanın değil iradesini savunamayıp ona karşılık veren erkeğin aldatması oluyor..

sevgili Boone bak emir Biliyor Hemcinslerinin Huyunu Suyunu Açık Açık Diyor. Biz Böyleyiz. şöyledir böyledir Diye. şimdi Cımbızla Bİrlafı çekip onda odaklanma.
Ayrıca Çapkınlığın Eğitimle Alakasıda Yok. BuKarekter Meselesidir.

İlişkide sevgi, aşk,romantizm,heyecan,sürpriz arayan çoğunlukla kadındır. Erkekler için eve gelirken çiçek almak, özel günlerde hediyeler almak basit ve gereksiz gelmektedir. Erkek eşine duygusal anlamda yetemiyor demektir. Bazı erkekler seni seviyorum demeye çekinir küçülecekmiş gibi komplekse kapılır. Oysa ki bir bayan en çok duymak istediği şeydir bu.

Kadın erkeğinin eve geldiğinde kendisine sarılıp, öpmesini bekler, bazen işte iken eşini hatırlayıp telefonla aramasını bekler. İşim çok yoğun,bunca iş arasında arasın,da bunları nasıl düşüneyim, ben kimin için çalışıyorum şeklinde yanıt vermesi kadınları üzmekte ve hayal kırıklığı yaratmaktadır.

Bu duygular yok olamayacağına kadın eşini, sevgilisini aldatır.

Bu dediğin tamamen aradığını bulamayan kadın modelidir. Bu durum çapkınlıkla değil, senin de dediğin gibi aldatmakla sonuçlanır. Ama eşinden umduğunu bulsaydı bu sonuç olmayacaktı dimi ? Demek ki çapkınlık içinde yok, etkiye tepki olarak doğmuş.

Ama erkek hiçbir sebep aramazken durduk yere çok rahat şekilde çapkınlığı yapabilir, doğası gereği.

Cümlelerde işine gelen kısımları alarak kendine pay çıkarmaktan öteye giden bir şey değil bu. Senin verdiğin örneklemeye yapılan bir yorumdur bu. Hiçbir baba kızım erkekler aldatır güvenme demez diyemez. Çünkü en büyük örnek kendisidir. Hiçbir Baba'da kızı tarafından kötü bilinmek istemez bundan çekinir.

Eğer senin örneğin gibi olursa bu tür şey kaçınılmaz olur.

Ve hiçbir erkek bir bayan çapkınlık konusunda boy ölçüşemez.

Erkeğin kızına KIZIM ERKEK aldatır, inanma güvenme gibi bir söz söylemesini savunmadım dikkat edesin, BİR BABA KENDİ DOĞASINI BİLDİĞİNDEN ERKEKLERDEN KIZINI PEKALA FAZLACA SAKINABİLİR dedim ? Bakınız ; bir baba kızını bir erkekle görünce ne tepkiler verir ? ( dayağı geç , Öldürmeye kadar giden insanlar vardır ) Bir baba oğlunu görünce ne tepki verir ? ( Aferin oğluma sevgilide yaparmış ) ikisi arasındaki fark nedir ? Erkeğe bir şey olmaz, olan bayana olur piskolojisi ? Hangi babanın haa kızımm haaa git şu erkekle tanış, sevgili ol, ona güven dediği görülmüş ? Elbetteki bunları açıkça söyleyerek değil tepkisi sert bir şekilde belli ederek yapacak. Çünkü dediğin gibi alalen söylese bilir ki kendi BABA'SI bile ANNE'sini aldatıyo olabilir ? Aslında bahsettiğin şeyde erkeğin bilinç altı şuan ki senin bilinç altındakiler gibi.

Kadın daha çok çapkındır şöyle ki ailelerinde ve çocuk yaşlarda yaşadıkları deneyimlerle yüzleşiyorlar. Çapkın kadın profilinde baba faktörü ciddi ölçüde ağır basıyor; fazla pasif ya da etkisiz bir baba figürünün, kadının erkeklere olan güvenini azalttığı psikiyatrlar tarafından kabul edilen klinik bir durum. Annesi, babası tarafından terk edilmiş; babası alkolik ya da depresif olan kadınların, mantıklı düşünüldüğünde iki seçeneği olabilir zaten:

1- Eksik kalan baba sevgisini tamamlayacağı güvenilir bir erkek aramak ve onu bulduğunda büyük olasılıkla kaybedeceğinden endişe ettiği için sağlam bir yedekleme yapmak.
2- Erkeklerden nefret etmek. Bu seçeneklerden ilkini tercih etmek, her zaman daha sağlıklıdır.

Belki de, ama kadınların büyük çoğunluğu 1.yi seçmezler :)

Kadının eğitiminin artması ve iş yaşamında daha aktif rol alması, aldatma konusunda erkek egemenliğinin kırılmasına yol açmıştır.

Eğitim ve iş mi ? Pardon da ne alakası var ? Haydi kızlar okula kampanyası onların daha çapkın olması için de benim mi haberim yok ?

Evet kadın erkekten bu konuda daha güçlüdür çünkü o istemezse hiçbişey gelişmez. Ama erkeğin de kadına karşı koyamaması, onu tanımasına bile gerek kalmadan birlikte olabilme kapasitesi, onun daha çapkın olduğunu göstermez mi ?

Kadının bir adım önde olması onu çapkın yapmaz :)

Bu Çapkınlık mı? Afedersn ama Bunu Yapanlar 15 Yaşındaki Bebelerdir.Ki bunada çapkınlık Denmez.Erkek Adam Sehirdışına İş için Çıktıgında ile,Rahat Duramıyor.Sadık Erkek olmak,yuvasına Bağlı kalmak Çok Nadir İnsanlarda Görülen Bir şey.
Genelde Kadınlar,Yuvası için,Mutluluğu İçin,Düzelir umuduyla çocukları İçin Sabreden Ve Affedendir. Ve Eğer Kadın Aldatmış Çapkınlık Yapmışsa Buna İten Tek etken Erkeklerdir.

Bunu yapan 15 yaşındada var 25 yaşındada var inan bana :) iş kalpte biter aslında hani atalar demiş ya 7 sinde neyse 70 indede öyledir diye kişi gençliğinde neler yapıyorsa şartlar uyduktan sonrada aynısını yapar.

Bunu yapan 15 yaşındada var 25 yaşındada var inan bana :) iş kalpte biter aslında hani atalar demiş ya 7 sinde neyse 70 indede öyledir diye kişi gençliğinde neler yapıyorsa şartlar uyduktan sonrada aynısını yapar.

Şartla Şurtla alakası yok. Erkeklerin Özgüveni Kadınlardan Daha fazladır. Elde Edemeyecekleri Bir şey yokmuş Gibi Düşünür,Hareket Ederler. Boşanma olaylarının Çoğunda Bile Erkeklerin Çapkınlıkları ve ihanetleri Göz Önündedir. .

Arkadaşlar münazara konusu aldatma tartışmalarına kaymasın, sadece çapkınlık mevzusunu ele alalım, çünkü aldatma 1. Münazara konusudur...:) Dikkatinize...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri